Georgieff. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Андреа без да може да пее няколко години размазваше наред, представям си ако можеше да пее.. Дано има успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Няма ли снимки от концертите? Само това клипче ли е публикувала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Няма ли снимки от концертите? Само това клипче ли е публикувала? Направи си стоп кадри и си ги гледай като снимки. Все недоволни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Живота ви по-добър ли ще стане ако Андреа е провал в Америка? Бахти гадните български черти, после как да не те е срам че си българин от такива комплексари като вас. В Америка ли ? В Америка е! Събрала ли е много хора? Събрала е! Слушат ли нейните песни? Слушат ги! Кефят ли и се? Кефят се! Успешно ли е турнето? Успешно е! А какво пише полицая изобщо не ми дреме! Дете, явно не си било в чужбина и зат'ва ти е простено. Тук нашенци се радват на която и да дойде, повод да има за събиране и пиене. Ма, че била тая или оная, все едно, да се повидим нашенци на едно място и погъзареем. Умрем ти да гледаме Андреева, боУжее... Нито съм комплексарка, нито завиждам на някого, нито пък ме познаваш за да си изливаш гнева върху такива като мен. Липов чай и се успокой. Пък и Америка, какво?! Големи яйца, ще си развява тоалетите в някакви кръчми, ще го нарече турне и ся ще си преместя бритона на другата страна. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Дете, явно не си било в чужбина и зат'ва ти е простено. Тук нашенци се радват на която и да дойде, повод да има за събиране и пиене. Ма, че била тая или оная, все едно, да се повидим нашенци на едно място и погъзареем. Умрем ти да гледаме Андреева, боУжее... Нито съм комплексарка, нито завиждам на някого, нито пък ме познаваш за да си изливаш гнева върху такива като мен. Липов чай и се успокой. Пък и Америка, какво?! Големи яйца, ще си развява тоалетите в някакви кръчми, ще го нарече турне и ся ще си преместя бритона на другата страна. Живея извън България от 8 години и ти акъли недей ми дава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Живея извън България от 8 години и ти акъли недей ми дава. Ами фенувай си на спокойствие и си задръж бяса и епитетите. Споко и ти ще пораснеш. Акъл не давам никъде, коментирам. В друг тон, за разика от теб. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Никакъв отзвук няма от това турне. Андреа не си изигра добре картите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Никакъв отзвук няма от това турне. Андреа не си изигра добре картите. Няма отзвук, защото няма с какво да се похвали. А 100% има хора около нея с камери и фотоапарати. Когато нещо не става, то не става. САЩ не е България. Когато на Митко Пайнера през 2011 година му говореха, че е добре тогава Андра да иде в САЩ, за поне 15 сигурни концерта, той надуваше цените и се хвалеше с международните и проекти. Днес тя няма нищо общо с преди, а и не е популярна там като преди 4 години, когато я имаха поне за интересна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Хора, тия турнета са еднакви за всички, няма по-зле и по-добре приети...Българите само чакат да дойде някоя и отиват...Хич не гледат какво пее, как пее и т.н Стига сте аналзирали..Искат кючеци и кебапчета за да се чувстват като в къщи, нищо друго...Дали пее Андреа или Глория е все тая за емигрантите там,така че всички минават добре..Най-малкото тея турнета са една екскурзия за певците и си живеят живота.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Абе къде ми бутате тия 5 концерта на Андра за турне, при 24 на Кама през 2007 година? Пее ми Андра в кръчми за 400 души максимум, а за Глария и Кама се наемаха зали с по 1000-1200 души. Ай сиктир, едно клипче не видяхме от Андроник, а за Кама има цяла галерия от Атланта. Мащабно е на баба им хвърчилото на тия, дето са формулирали така темата. Приемете, че хората са там заради Кубрат и те така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Абе къде ми бутате тия 5 концерта на Андра за турне, при 24 на Кама през 2007 година? Пее ми Андра в кръчми за 400 души максимум, а за Глария и Кама се наемаха зали с по 1000-1200 души. Ай сиктир, едно клипче не видяхме от Андроник, а за Кама има цяла галерия от Атланта. Мащабно е на баба им хвърчилото на тия, дето са формулирали така темата. Приемете, че хората са там заради Кубрат и те така. :1000 (29): Сипваййй .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 :1000 (29): Сипваййй .. Няма проблем в сипването, ама не това е целта на постовете ми в тази тема. Илиян, Анелия, Емилия и кой ли още не имаха по 12-13 концерта. Райна, Деса и Глория по 15, като Глория ги направи толкова и преди 8 години и миналата. Устата и Софка пак по толкова имаха преди 2 години, а Устата сам и преди няколко месеца. И само големите звезди Ивана, Преса и Андра с по 5-7. А в тая тема ми се говорят небивалици при положение, че Андра отказа 2 концерта вече и остана с келявите 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Хора, тия турнета са еднакви за всички, няма по-зле и по-добре приети...Българите само чакат да дойде някоя и отиват...Хич не гледат какво пее, как пее и т.н Стига сте аналзирали..Искат кючеци и кебапчета за да се чувстват като в къщи, нищо друго...Дали пее Андреа или Глория е все тая за емигрантите там,така че всички минават добре..Най-малкото тея турнета са една екскурзия за певците и си живеят живота.. Е, със сигурност има разлика, нали сме гледали тука снимки и клипчета. На Глория и помещенията бяха по-големи, и хората повече, и съм убеден, че са си прекарали и по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Темата е изчистена! Моля, не намесвайте други изпълнители и спрете със споровете на личностна основа. Последно предупреждение за обиди! Следващия, който обижда получава 3 дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Винаги като тръгне някоя Пайнерка да запада и получаа такава утешителна награда съм забелязал! Може би за да не им се буда на хоризонта и да драпа за неща, които не заслужава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Чудя се Андреа на турне ли беше в Америка да пее или на туристичека обиколка на Америка, нещо като почивка? Никъде не е качила клипове да е пяла. :S Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Чудя се Андреа на турне ли беше в Америка да пее или на туристичека обиколка на Америка, нещо като почивка? Никъде не е качила клипове да е пяла. :S Уау, Заяц влезе в час! :1000 (33): Таньо, много си отвеяна, но написа пост точно когато всеки отбягва да ми чете постовете на предните страници, където преди още тя да иде в САЩ, и преди да започне въобще да обикаля Америка съм написал точно за какво е там, защо сега, защо с толкова малко концерти, защо е сърдита и срещу какво протестира. Дори за медения месец с Кубрат съм предвидил как ще протече, за да няма съмнение след това, че някой друг го е правил. Четеш Фокс Заяц и ще знаеш всичко за чалгата. Ето ти от 18 май всичко подредено и описано как ще се развие и как ще се случи, за да го констатираш днес ти като факт. :1000 (19): Така е, в депресия е. И то защото инатът и не може да пробива стени този път. Митака и казал, че нейния клип ще излезе, след този на Жалка и Деса и точка! А двата еднакви, че и черно-бели дори. И който превари, той ще натовари. А вече е ясно, че Андра няма как да превари. Затова сега се прави на изморена и отказва уредени участия в САЩ и Канада. А са платени зали, кръчми, билети, покани, кетъринг.... всичко! Митака звъни да я навива, но жената изморена и трябва да почива.... Всъщност, тя си кара нещо като меден месец там с Кубрат и си е ОК. Проблемът е за Митака, че трябва да връща пари и се дъни пред партньори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Турне ли? Кога? То на тая, както и кариерата й, така и турнето й е пълен провал... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Уау, Заяц влезе в час! :1000 (33): Таньо, много си отвеяна, но написа пост точно когато всеки отбягва да ми чете постовете на предните страници, където преди още тя да иде в САЩ, и преди да започне въобще да обикаля Америка съм написал точно за какво е там, защо сега, защо с толкова малко концерти, защо е сърдита и срещу какво протестира. Дори за медения месец с Кубрат съм предвидил как ще протече, за да няма съмнение след това, че някой друг го е правил. Четеш Фокс Заяц и ще знаеш всичко за чалгата. Ето ти от 18 май всичко подредено и описано как ще се развие и как ще се случи, за да го констатираш днес ти като факт. :1000 (19): Не съм ти, Таньо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Турне ли? Кога? То на тая, както и кариерата й, така и турнето й е пълен провал... Ти не си добре, сериозно. Преди няколко часа "Секс за ден" била най-добрата песен, а сега вече кариерата и била провал. Я се скрий и не коментирай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.