Paradise. Публикувано на Май 16 Report Share Публикувано на Май 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Изобщо не ми харесва! На Константин си е много по-емоционална! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не, не, не... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Категорично НЕ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ау! Този напудрения се мъчил да пее нещо по-сериозно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Това пък от къде се взе??? Това не може да е официално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Настръхнах, уникална е тази балада, и в изпълнение на Карлос ми харесва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много добре я е изпълнил, личи си, че е влязъл емоционално в песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много му лежи - даже ми харесва повече от оригинала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Добре звучи. Малко в повече орнаментика слага на някои фрази, но е добре като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Толко аутотюн и при Андреа в "На екс" няма.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Карлос - къв е тоз смешник Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 "Мъжът железен" от устата на Карлос звучи малко смешно. Не е лошо изпълнението, на места орнаментиката е в повече, но оригиналът си е по-хубав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не ми харесва. На Коцето е къде къде- развалил е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Така се правят песни за участия - записваш си наново парчета на колегите и айде... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 По-хубаво е от мънкането на Кокаин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 На едни им харесва повече в изпълнение на Коцето,а на други в изпълнение на Карлос.Значи все пак е имало смисъл да си я запише. На мен ми допадат и двата варианта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.