foxy_vd Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 Темата е ясна. Няма да има анкета. Модераторите прекалиха. Визирам конкретно Нолето и очаквам някаква сносна дискусия. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Благодарни сме на Момо, че ни прие за 7 години, но с това модериране до тук! В тая тема ще се разберем или кой откъде е.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не влизам в поп-фолк раздела. Какво е направил Миро? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не влизам в поп-фолк раздела. Какво е направил Миро? В продължение на години злоупотребява с правата си, защото знае че момо няма да ги махне. Не веднъж ги е ползвал да защитава любимката му (Галка) въпреки че няма правило, което забранява да обиждаме или злепоставяме изпълнителите. Нарочил си е няколко потребителя които баннва редовно за да симулира активност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 В продължение на години злоупотребява с правата си, защото знае че момо няма да ги махне. Не веднъж ги е ползвал да защитава любимката му (Галка) въпреки че няма правило, което забранява да обиждаме или злепоставяме изпълнителите. Нарочил си е няколко потребителя които баннва редовно за да симулира активност. Айде НОЛЕ е Пич !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ще получавате банове докато не се научите да не обиждате лидерката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ще получавате банове докато не се научите да не обиждате лидерката Както казах няма правило, което да го забранява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Както казах няма правило, което да го забранява. 3. Някой теми предизвикват големи страсти. Използването на нецензурни думи и изрази, псуването и заплашването на други потребители е недопустимо! Изказвания за майки, бащи и т.н, твърдо не се толерират и се трият. И един съвет: не поствайте във форума нещо, което не бихте посмяли да кажете в очите на човека. Същото важи и за ЛС(PM), злоупотребата с системата за лични съобщения води до наказание! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ще получавате банове докато не се научите да не обиждате лидерката Тоя пък... Винаги е имало лудички фенове, но с времето им идва акъла - ти обаче си някакво много голямо изключение.... Фокси, предваш прекалено голямо значение на форума. Ок, "отваряй очите" на чалгарчетата, знам, че ти доставя удоволствие да им доказаваш какви са всъщност любимките им, но бъди над нещата. Голямо чудо, че си получил бан за нещо си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Аз нямам проблем, че получавам банове, все пак имам 66 за 7 години тук, което е по 10 на година. За мен бановете са ежедневие. Ама тези, които ми налага Нолето в последните 2 години вече са гавра. Сериозно ви казвам, за пръв път съм се замислил да се местим на друго място. Момо да взима мерки, че така не може. Да мрънках само аз, айде няма проблем. Ама Нолито се помисли за някакъв гулем мъж тук. Не се види, че откакто е модератор спря да пише дори, а преди това бе една истерия, точно като тоя INP, който така страстно брани в модераторската папка. Много му е станал такъв някакъв на сърце и взех да се съмнявам сериозно за произхода на тази любов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аз защо никога не съм имала проблем с модераторите? - Защото спазвам правилата. Пробвайте, не е трудно. И нормално е да получавате наказания за неща, които на пръв поглед не изглеждат сериозни - дава ви се авантаж до време, но когато малките нарушения се натрупат... е време за почивка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аз защо никога не съм имала проблем с модераторите? - Защото спазвам правилата. Пробвайте, не е трудно. И нормално е да получавате наказания за неща, които на пръв поглед не изглеждат сериозни - дава ви се авантаж до време, но когато малките нарушения се натрупат... е време за почивка. Точно така. И когато компромисите спрат, модераторите стават криви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аз нямам проблем, че получавам банове, все пак имам 66 за 7 години тук, което е по 10 на година. За мен бановете са ежедневие. Ама тези, които ми налага Нолето в последните 2 години вече са гавра. Сериозно ви казвам, за пръв път съм се замислил да се местим на друго място. Момо да взима мерки, че така не може. Да мрънках само аз, айде няма проблем. Ама Нолито се помисли за някакъв гулем мъж тук. Не се види, че откакто е модератор спря да пише дори, а преди това бе една истерия, точно като тоя INP, който така страстно брани в модераторската папка. Много му е станал такъв някакъв на сърце и взех да се съмнявам сериозно за произхода на тази любов. Е, явно имаш някакви проблеми с модераторите, щом правиш такава тема..Явно ИНП яко ти е бръкнал в здравенцето... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Е, явно имаш някакви проблеми с модераторите, щом правиш такава тема..Явно ИНП яко ти е бръкнал в здравенцето... +11111 LNp тотално откачи фокса По точно Десовите :д нэ изведнъж от къде са появиха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ахаха не 66,а 166 бана!! Докато се научиш да пишеш нормално. Като не ти изнася си правиш свои форум!!Нормално е да съм ти бръкнал в здравето слеф като разобличих и теб и любимката ти.. Ти си най-дразнещия, необективен и създаващ проблеми потребител тук!! Когато те няма, има истински дискусии и нормални мнения!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Да го махат тоя! Не става за модератор! Банва когото си иска дори и без причина. По-късно ще цитирам поста които пуснах в чатмания. Просто гледа свойте интереси, а да и когато някой НЕДОЛЮБВА любимката му наказва. Време е момо да обърне внимание на този форум писна ми от псевдо модератори който правят каквото си искат! АМАН. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Отделно трябва и Ченгето да го изгонят както супер фена. Аман и от този когато го няма форума е супер. А онова Гюнерестото да не защитава нолчето само защото е фен на ВАНАТА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Точно така. И когато компромисите спрат, модераторите стават криви. Така ли? Защо след като ме банна не банна фокса и САШО след като втория ме обиждаше? Не ми пука за банна дразни ме това, че банна мен, а тези дето трябва и тях не ги. Нолчето ме банна за дето казах на онзи Сашо, че е дебел. Онзи почна да ме обижда с думите "СВИНЯ" и нещо за майка ми ти видя и не го наказа. Писах на нолчето, но никаква реакция. Какво правим? Само защото са близки с онзи може да ме обижда и да не яде бан а аз като му казах, че е дебел ме банна за 3 дни даже и не му го казах директно, а по заобиколен начин. А онзи си ме обижда говори за майка ми , а онзи се крие в миша дупка. НЕ НА ТАКИВА МОДЕРАТОРИ. Когато им е изгодно банват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Е, явно имаш някакви проблеми с модераторите, щом правиш такава тема..Явно ИНП яко ти е бръкнал в здравенцето... Имам проблем само с 1 модератор и той се нарича Ноле. Той е дребна душица, доста злобничка и елементарна, а до 2010 година тук се побъркваше от писане. След това не само не пише, а и ходи постоянно скрит. Преди година и нещо ви направих тема, когато пак се бе развилнял до побъркване и пак повечето тук се покриха като..... да не казвам какво и пак мен наказваха. Да не ставам и аз нагъл да посочвам, че на някои хора тук светът им свършва, като ги банират. И да, настоявам на Ноле да се отнемат правата. Прекалено много си повярва, че това тук му е личен форум. Момо да не се крие, а да вземе мерки. Щото Нолото си върти интригите без да знае той така, както го правеше и Мирела. И да, наистина започвам да търся друго място, друг форум. Не може някакъв си тук, който въобще не участва в никакви дискусии да ни казва какво ще пишем и как ще пишем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не банвам за това, че някой казал на друг, че е дебел. Това си е мое разбиране. Ако потърпевшия вече се чувства обиден и ми се оплаче - може да реагирам. Така или иначе Сашо не е дебел, няма от какво да се обижда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Имам проблем само с 1 модератор и той се нарича Ноле. Той е дребна душица, доста злобничка и елементарна, а до 2010 година тук се побъркваше от писане. След това не само не пише, а и ходи постоянно скрит. Преди година и нещо ви направих тема, когато пак се бе развилнял до побъркване и пак повечето тук се покриха като..... да не казвам какво и пак мен наказваха. Да не ставам и аз нагъл да посочвам, че на някои хора тук светът им свършва, като ги банират. И да, настоявам на Ноле да се отнемат правата. Прекалено много си повярва, че това тук му е личен форум. Момо да не се крие, а да вземе мерки. Щото Нолото си върти интригите без да знае той така, както го правеше и Мирела. И да, наистина започвам да търся друго място, друг форум. Не може някакъв си тук, който въобще не участва в никакви дискусии да ни казва какво ще пишем и как ще пишем. Напълно си прав, но явно на Момо изобщо не му пука за форума, щом нищо не прави...И аз имам проблем с въпросният модератор смятам, че е смешно да се дава бан, който гласи: "Изглежда не си си научил урока!", да се дават по 2 бана за едно и също нещо и когато някой системно те обижда - той винаги да е без бан, а ти веднъж да го обидиш и да получиш 11 дни почивка...! Отделно, че явно вече и помощта към модераторите в тема "Работа за потребителите" се наказва с почивка! А заплахите с Момо ням нужда и да ги коментирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не банвам за това, че някой казал на друг, че е дебел. Това си е мое разбиране. Ако потърпевшия вече се чувства обиден и ми се оплаче - може да реагирам. Така или иначе Сашо не е дебел, няма от какво да се обижда. Точно. Не е дебел. Както казах намекнах нещо за килца. След като не се е обидил, а и като видях реакцията му не съм сигурен че той се е оплакал, а явно нолчето е решило да ме банне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ако бана е за конкретна обида винаги съм твърдял, че в обяснението за бан трябва да се слага цитат с въпросния пост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Оууу, Ноле преподава уроци тук? :1000 (29): Ма той много отворен бил бре? Поне не ви е писал както Мирела на мен причина за бан: - Ей така щот искам! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Оууу, Ноле преподава уроци тук? :1000 (29): Ма той много отворен бил бре? Поне не ви е писал както Мирела на мен причина за бан: - Ей така щот искам! :1000 (29): Сериозно ли? И Момо й е оставил модераторските права? Думи нямам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.