Jump to content

Местим ли катуна на друго място?

Препоръчани коментари

:roll1: :roll1: :roll1:

Сериозно ли? И Момо й е оставил модераторските права? Думи нямам!

Че как, е гледай.... :1000 (19): И са 3 бана един след друг. Първо така искала. После се хили, а накрая се усмихва. Не е ли готина, а? :whistling:

Всеки ден променяше дните, докато накрая се спря на 7. :whistling:

VOGUE.jpg

Сподели в други сайтове

• Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Че как, е гледай.... :1000 (19): И са 3 бана един след друг. Първо така искала. После се хили, а накрая се усмихва. Не е ли готина, а? :whistling:

VOGUE.jpg

Ужаст, този от 1-ви септември аз ти го бях поръчал...1000%20(29).gif

За мен това си е чиста наглост, но бановете ти са били изтекли и когато ти е слагала единия, другия вече е бил изтекъл, иначе щеше да си с перманентен, както аз с първият ми профил, благодарение на не кого и да е, а на нашият любимец - Ноле!

Сподели в други сайтове

Бановете са си банове. Дайте да намерим още някое място подобно на това, че да не си мислят тук в Рамания, че са върха на сладоледа. Като има конкуренция ще си седнат на гъза. Така, на никой не му пука как някакъв си Ноле се е помислил за директор, който не дава обяснения, щото реално ще бъде директор на водопад.

Сподели в други сайтове

Флексиус обиждаше и дразнеше поне 3-4 потребителя през въпросния ден . Нормално , като е дразнител да си получи бан .

Аз пък не виждам драма , дори мисля че форума си се модерира много добре , няма прекалена цензура ... а на спамерчетата трябва да им се слага бан , иначе не се усещат .

Сподели в други сайтове

И аз преди имах проблеми с nolee. В един период му бях много черен, защото много обиждах Галена явно. Други ме предизвикваха и обиждаха, а чак когато аз отвръщах след голямо търпение той наказваше мен, а не тях. Честно казано обаче последните години дори не го виждам във форума. И на мен не ми е нужен като модератор нито той, нито Иван, защото и двамата са ме блокирали на ЛС и така или иначе не мога да се оплача на тях. :)

Сподели в други сайтове

искат да изгонят Ноле защото бил фен на Галена :mf_surrender:

Напротив, не искаме да гоним никой, най-малкото пък Ноле. Само си искаме стария истеричен Ноле от преди да стане модератор. Искаме оня Ноле, който пишеше по 20-30 поста на ден, бранейки честта на света Галена, а не модераторчето, което размахва пръст когато някой друг напише 20-30 поста на ден. Искаме да го видим с истинският си ник, а не да се унижава да си прави други такива, с които след 27.10.2014 година да плюе своят демон тук - Фокс "Видински". Не му искаме театрите с проверки през Момо, а просто да бъде това, което са всички тук - потребител на чалга. Искаме да пише постове и да убива време тук като нормален потребител, а не да избива комплекси движейки се скрит (много гнусно като поведение), с модераторски права, с които да злоуотребява всеки ден, както е видно от споделените истории на потребители от Рамания. Не може тук 20 000 ника да спрат да пишат каквото мислят, щото на г-н Ноле може да му скимне да ги накаже за неправилно дишане.

Ноле без модераторски права! За това е направена тази тема, а не да гоним някой от Рамания. Иначе започваме да търсим място, за местене на катуна....

Сподели в други сайтове

Плача! Все е имало лудости и шизофрении в този форум, но че nolee e I_N_P... :roll1: Това е някаква сатира нали? Пише го, за да се смеем, а не е сериозен... нали?

Не се прави на умно, защото не си. Да, INP е точно от групичката "галенца", които се показаха през 2010 година в "Открит микрофон" и въобще не ме вълнува дали е Ноле или не е. Той Ноле преди да ме банира в линка от подписа ми твърдеше, че ще му предаде как искам да правя поп-фолк скандали без да се споменава името на Кама и моето. А индивидът INP, тук гръмко твърдеше, че никой не го знае кой е и няма нищо общо с този форум и потребителите. Как Ноле го уведомява по време на бан, никой не казва? Но се дуе Нолито с това. Е, виж какво пише най-нахално от линка в подписа ми. За никой друг в онази скритата папка на модераторите Ноле няма да реве като малко дете, що имал бан, а аз нямам. Прекалено ясно стана всичко вече. Има цяла тема направена за перманентен бан за INP, а тук ми се правят на разсеяни, че не съществува. Аз ли съм я правил или хора, на които им писна от нахалството на този тролещ анонимен ник?

Вчера ги гледам няколко часа преди да ми изтече бана всички онези галенцета да се разхождат из форума и да демонстрират активност с официалните си никове. Мина 18:30 и се изпокриха като мишки. Всеки път правят така. И сега се надяват, че ще минат няколко дни и пушилката ще се вдигне, а след това ще си правят каквото искат като в предните 5 години. Този път няма да мине лесно. Ноле без модераторски права и толкоз. За 5 години трябва да се е наиграл. Плюс това Момо е назначил тук достатъчно много модератори, които да вършат работа и от Ноле няма нужда.

Сподели в други сайтове

Фоксе, благодаря за вниманието...но няма да те удостоя с участието си в тези евтини интрижки и сериалчета. Изключително много се излагаш с тези долни лъжи и най-смешното е, че дори не си последователен в тях. Първо бях I_N_P, но понеже никой не повярва, сега обърна монетата (познавал съм го и сме били близки). :1000 (29): Вчера правиш тема за "евентуалното" си изнасяне от форума, но само след ден, разбирайки, че никой няма да те последва - предназначението на темата е сменено. Успех и искрено НЕ съжалявам, че бях причината за поредното ти психично разстройство. :)

Сподели в други сайтове

Ноле, време ти е за почивка. Не може приятелю да заплашваш истерично, че само някой да спомене нещо за теб и INP и веднага ще получи бан. А после след 10 секунди да го сложиш без да пишеш що, без да се мотивираш, без да обясниш, само щото си неадекватен в онзи момент. Ако не си INP, какво се товариш тогава? За какво правиш сеири в онази папка? Не можеш Ноле, да си правиш каквото искаш тук, затова ти искам правата. Щом си ербап мъжага, дай си ги сам. Ще се издигнеш в очите на хората тук въпреки безумните неща, които правеше в Рамания, поради тривиални проблеми на разстежа. И не си мисли, че ако намерим друго място хората няма да идат там. Много си си повярвал, че Рамания е всичко за чалгата. Стоим тук, заради удобствата на Рамания, а не за да се занимаваме с проблемите с индентичността на подрастващи модераторчета.

Сподели в други сайтове

Ахахаха, когато човек е част от измислиците на ку-ку фена, едва тогава разбира как си съчинява историите за нещата от чалгата.. :roll1: Сега съм убеден, че едно вярно изречение няма от него и всичко е плод на негови съчинения..

Той страда от много маниакалности, чувство за предледване, филмиране.. Аз бях поне пет човека, сумати имена.. :wacko:

Както се казва, пази боже на всеки може да се случи, не е хубаво да се подиграваме.. :)

Пп Пия си кафето с Нолее и говорим за Галена сега... :1000 (33):

Сподели в други сайтове

Чете, чете, чете и взе да напише нещо и клонираният. :1000 (29): Нолито, култивирай си стоката, нервите или себе си, че вече си ясен на всички.... :ad:

Щото за тип с претенции за 3 висши, дубльорът ти пише като третокласник....

Сподели в други сайтове

Защо всеки път когато полицайчето има бан трябва да се правят теми и скандали? Не спазва правилата, обижда, прави хиляди безсмислени теми, създава скандали..Какво иска? Мен ако питате вечен бан, че не мога да му търпя истериите и проблемите които носи критическата.

Сподели в други сайтове

Защо всеки път когато полицайчето има бан трябва да се правят теми и скандали? Не спазва правилата, обижда, прави хиляди безсмислени теми, създава скандали..Какво иска? Мен ако питате вечен бан, че не мога да му търпя истериите и проблемите които носи критическата.

Айде, айде, да не ставаме докачливи, само щото пуснах 2 скана за Андра в САЩ. 5 години ми се прави на дерибей тук Ноле.

Време да се вземат мерки, щото утре и теб ще ти забие 7 дена без нищо и ще ревеш тук с месеци...

Сподели в други сайтове

Айде, айде, да не ставаме докачливи, само щото пуснах 2 скана за Андра в САЩ. 5 години ми се прави на дерибей тук Ноле.

Време да се вземат мерки, щото утре и теб ще ти забие 7 дена без нищо и ще ревеш тук с месеци...

Аз имах бан преди няколко дена, но да съм казал и дума? Фокси, би трябвало отдавна да си минал тоя период...

Сподели в други сайтове

Аз имах бан преди няколко дена, но да съм казал и дума? Фокси, би трябвало отдавна да си минал тоя период...

Не, 5 години стигат. Не казвах нищо след 60 бана. Но отношението на Ноле е лично, повтарям - лично! Няма да го бъде тоя път.....

Направих темата така, за да се сети Момо какво трябва най-после да направи. Никой не писка от никакви други модове, само от Ноле.

Сподели в други сайтове

Не, 5 години стигат. Не казвах нищо след 60 бана. Но отношението на Ноле е лично, повтарям - лично! Няма да го бъде тоя път.....

Направих темата така, за да се сети Момо какво трябва най-после да направи. Никой не писка от никакви други модове, само от Ноле.

И на мен сигурно 70% наказания са ми от Ноле, а имам към 40-50 бана...Ама какво да се прави? Да не мислиш че нещо ще се промени, само се излагаш пред форума.

Сподели в други сайтове

И на мен сигурно 70% наказания са ми от Ноле, а имам към 40-50 бана...Ама какво да се прави? Да не мислиш че нещо ще се промени, само се излагаш пред форума.

Никакви такива, 5 години стигат нахалство на този тип. Взимат му правата и да го видим тогава колко е мъж. Щото много му знае устата за всичко....

Сподели в други сайтове

Ако бана е за конкретна обида винаги съм твърдял, че в обяснението за бан трябва да се слага цитат с въпросния пост.

Ето това му беше причината: http://store.picbg.net/pubpic/88/3D/5589bebe858a883d.png

И много добре помня, че е заради това че намекнах да свали килцата и оня действа.

Ето обидни постове и спам:

http://www.ramania-bg.com/index.php?act=fi...amp;pid=1527720

http://www.ramania-bg.com/index.php?act=fi...amp;pid=1527710

http://www.ramania-bg.com/index.php?act=fi...amp;pid=1527681

http://www.ramania-bg.com/index.php?act=fi...amp;pid=1527612

И няма бан. Писах на МИРОСЛАВЧО, но без отговор може да чете и да пише в форума, а не може да банне този? Какъв модератор е това като гледа личните си интереси и банва тези дето не го кефят и говорят глупости за Галена ( ВАНАТА )?

Флексиус обиждаше и дразнеше поне 3-4 потребителя през въпросния ден . Нормално , като е дразнител да си получи бан .

Аз пък не виждам драма , дори мисля че форума си се модерира много добре , няма прекалена цензура ... а на спамерчетата трябва да им се слага бан , иначе не се усещат .

Къде видя обиди САШО?

Ето всички постове към теб в въпросната вечер:

http://www.ramania-bg.com/index.php?act=fi...amp;pid=1527687

http://www.ramania-bg.com/index.php?act=fi...amp;pid=1527685

http://www.ramania-bg.com/index.php?act=fi...amp;pid=1527606

Къде видя обида? Защо си измисляш?

искат да изгонят Ноле защото бил фен на Галена :mf_surrender:

Ти се скрий някъде. АКО няма какво да кажеш изобщо не спами с глупости.

Този да му махнат правата и това е. Друг начин няма, а да има Момо пак да игнорира и тази тема за въпросния модератор и пак да прави каквото си иска онзи, а да и Фокса пак ще пуска теми.

Предлагам и Фокса да го изгоним от форума както СУПЕРФЕНА. Всички ще си починат и няма да го има досадния ВИДИНСКИ полицай.

Сподели в други сайтове

Отделно и модераторите трябва да се сменят не виждам СМИСЪЛ от тези който не влизат от години.. ето 2,3 примера има и още:

http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=3229

Последно: 05. December. 2014 г. - 01:03

http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=37

Последно: 23. November. 2013 г. - 17:21

http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=3563

Последно: 15. December. 2014 г. - 02:40

Сподели в други сайтове

Темата не е само за махане не права на модератори. Тя и и за предложения къде да се местим. Ако се преместим, да си се модерират сами, най-вече Ноле. А този Флексус ли е Мексус ли е, този трол да си завре онази страничка във фейсбук, която я пълни с инфо от наши дискусии тук така на топло. Той знае къде. Няма аз да създавам тоя форум 7 години, а тук някакви пикльовци, пръкнали се оня ден да ми казват как да ме модерират баш мен. Да си имаме уважението, ако нямате нищо против!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...