Jump to content

Местим ли катуна на друго място?

Препоръчани коментари

Чудесно, какво е цената за закупуване и колко е абонамента за сървър на месец? :whistling:

А, на месец е малко, аз се върнах на споделен хостинг миналата година и вече е 20 и няколко лева. Цената ще я измислим като се яви реално заинтересован платежоспособен купувач.

Формулата е ясна - покривам си разходите за тия 7 години + някой лев за да не се чувствам прецакан :bn:

IMG2-1547558596.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

А, на месец е малко, аз се върнах на споделен хостинг миналата година и вече е 20 и няколко лева. Цената ще я измислим като се яви реално заинтересован платежоспособен купувач.

Формулата е ясна - покривам си разходите за тия 7 години + някой лев за да не се чувствам прецакан :bn:

Сметнах ги по 25 на месец, за 7 години - 2100 лв., т.е за 2500 лв....

Сподели в други сайтове

Сметнах ги по 25 на месец, за 7 години - 2100 лв., т.е за 2500 лв....

Хехе, той до миналата година преди да почна да трия наред старото съдържание беше на нает сървър, така че сметката ти не е съвсем вярна, а и за 400 лева няма изобщо да седна на компютъра да потърся паролите за да ги сдам :bn:

IMG2-1547558596.jpg
Сподели в други сайтове

Хехе, той до миналата година преди да почна да трия наред старото съдържание беше на нает сървър, така че сметката ти не е съвсем вярна, а и за 400 лева няма изобщо да седна на компютъра да потърся паролите за да ги сдам :bn:

Аха, т.е за 5-6 хиляди, а изкарваш ли някакви пари от форума?

Сподели в други сайтове

...а изкарваш ли някакви пари от форума?

Не, още от създаването му се бях зарекъл да не пускам реклами и още си държа на това правило. Не ме събарят тия разходи, така че не съм видял нужда да цапам форума с каренца във всяка тема или банерчета по страниците.

IMG2-1547558596.jpg
Сподели в други сайтове

Не, още от създаването му се бях зарекъл да не пускам реклами и още си държа на това правило. Не ме събарят тия разходи, така че не съм видял нужда да цапам форума с каренца във всяка тема или банерчета по страниците.

Не вярвах, че има човек, който да създаде нещо, което няма да му донесе.никакви приходи,.а напротив..Евала ти правя, но не съм сигурен, че някой ще се навие да купи форума..но може от Планета да се навият,.защо не им пишеш...

Сподели в други сайтове

Не вярвах, че има човек, който да създаде нещо, което няма да му донесе.никакви приходи,.а напротив..Евала ти правя, но не съм сигурен, че някой ще се навие да купи форума..но може от Планета да се навият,.защо не им пишеш...

Сакън! Пак да сме като в казарма и да ми слагат админи да не казвам какви. Няма нужда. :mf_surrender:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Митака си закри форума едно време, щото вътре бяхме същите, които го плюем и днес тук. Трябва да е мазохист, за да посегне отново към това.... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Сакън! Пак да сме като в казарма и да ми слагат админи да не казвам какви. Няма нужда. :mf_surrender:

Извинявай Руже, не съм влизал в Планетата, че да знам какви са ви били админите..

Сподели в други сайтове

Извинявай Руже, не съм влизал в Планетата, че да знам какви са ви били админите..

Че те повечето модератори от Планетата са тук. Боби, Остапа, Люси, Гугълчето.... ама пораснаха и влизат по-рядко :1000 (29): Само аз още си троля....

Сподели в други сайтове

Митака си закри форума едно време, щото вътре бяхме същите, които го плюем и днес тук. Трябва да е мазохист, за да посегне отново към това.... :1000 (29):

Няма да се учудя, той този човек крайно зле е..Но пък ще си пропагандира и тук и ще се загуби реалната обективна оценка..

Сподели в други сайтове

Фокса да каже какво беше там. Той най-добре може да обясни.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...