Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 7 години съм в форума и аз ще си пусна кандидатура Подкрепяте ли ме? Не са ли шест години?! Впрочем аз не бих те подкрепил, тъй като ще си пристрастен към мен и ще ме наказваш необективно, както Стела последният път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 7 години съм в форума и аз ще си пусна кандидатура Подкрепяте ли ме? Естествено! Не става въпрос, че е някаква велика чест да си модератор - просто някак си не ми звучи добре човек, който самия редовно нарушава правилата, да стане мод. А и никаква аргументация не виждам от тези, които уж са ЗА Фокси да е мод - все "+1" и "Подкрепям" съдържат коментарите им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не са ли шест години?! Впрочем аз не бих те подкрепил, тъй като ще си пристрастен към мен и ще ме наказваш необективно, както Стела последният път! Не са 6 Даже са повече от 7 От 2009 четях без регистрация, а през 2010 от профила на един познат и 2011 направих регистрация Последния бан си го заслужи.. Защо ревеш? Другото няма да коментирам.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 (редактирано) Учудвам се на поребители като Фокса и Печенко, които са мегаконфликтните личности, през седмица ядат банове, а сега се кандидатират и за модове. То форума опустя. Толкова да няма работа за модовете - затварят се теми, които отгтоварят на правилата и има интерес към тях, а се толерират други, които са безмислени. Какво ще модерирате точно не е ясно. Христина, Фаст и Стела са достатъчни. Останалите нищо не вършат. Ако все пак би имало нови - Салвата и Боровинката са далеч по добър избор от Фокси и рязания Позитивни са, не съм видял да сипят заплахи и клетви и имат обективна преценка. ГерганаФен и SG също биха били добър избор. Вероятно нямат по нито едно наказание, а и не са си позволили да обиждат, дори когато те са били обиждани. Редактирано Март 12 от Fast 3 дни за обида. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Учудвам се на поребители като Фокса и Печенко, които са мегаконфликтните личности, през седмица ядат банове, а сега се кандидатират и за модове. То форума опустя. Толкова да няма работа за модовете - затварят се теми, които отгтоварят на правилата и има интерес към тях, а се толерират други, които са безмислени. Какво ще модерирате точно не е ясно. Христина, Фаст и Стела са достатъчни. Останалите нищо не вършат. Ако все пак би имало нови - Салвата и Боровинката са далеч по добър избор от Фокси и рязания Позитивни са, не съм видял да сипят заплахи и клетви и имат обективна преценка. ГерганаФен и SG също биха били добър избор. Вероятно нямат по нито едно наказание, а и не са си позволили да обиждат, дори когато те са били обиждани. Мерси, ама не ми се занимава, би ме напрягало. Пропускам да чета някои чалга спорове и съм игнорирал някои дразнещи личности, а ако съм мод, трябва да чета всичко - а и като гледам как каквото и да се направи, все се намира по някой недоволен... Съгласен съм, че няма кой знае каква нужда от нови модове - в последно време пощуряха на тая тема, а дълго време си бяха все старите и форумът пак си работеше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Може ли потребителите да даваме своите предложения за модератори, след като Стелчи в дългосрочен отпуск? По мои впечатления потребители, които имат обективна преценка, не разменят остри реплики и не създават конфликти са @Starboy @adorable @Danger. Друг е въпроса дали на тях им се занимава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Моят ТОП 3 е: @Slavi @Yaneva @foxy_vd 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 7 минути, THE IIconic каза: Моят ТОП 3 е: @Slavi @Yaneva @foxy_vd Ако е гарга да е рошава 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Аз предлагам Donatella. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 4 минути, THE IIconic каза: Ако е гарга да е рошава 😂 Скандален топ 3. За Янева и аз съм ок, но тя май няма намерение да влиза много много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Току що, Slavi каза: Скандален топ 3. За Янева и аз съм ок, но тя май няма намерение да влиза много много. За което изключително много съжалявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Някой да пише на Янева да се завърне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 От 20.05.2015 г. от 14:39, momo каза: Докато съм тук да си кажа Екипа в момента е работещ.. да, има потребители имащи проблеми с модерирането и с определени модератори, но смяната им с нови няма да реши проблема. Новите модератори вероятно ще имат дразги с други потребители и пак ще се стигне до тук. Събирането на работещ екип, нямащ никави проблеми с никой потребител, в един такъв форум е напълно невъзможно. Дали приятелю,знаеш че има и скрити лимонки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 От 22.05.2019 г. от 16:33, djmursi каза: Дали приятелю,знаеш че има и скрити лимонки. Цитираш мой пост от 2015-та година 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 7 минути, momo каза: Цитираш мой пост от 2015-та година Да разбира се и има защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Явно съм изпуснал нещо, но ми е простено, нали влизам рядко 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 От 20.05.2015 г. от 14:39, momo каза: Докато съм тук да си кажа Екипа в момента е работещ.. да, има потребители имащи проблеми с модерирането и с определени модератори, но смяната им с нови няма да реши проблема. Новите модератори вероятно ще имат дразги с други потребители и пак ще се стигне до тук. Събирането на работещ екип, нямащ никави проблеми с никой потребител, в един такъв форум е напълно невъзможно. Няма не възможни неща,особено от моя страна проблеми никакви,познаваш ме добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари