pechenko Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Може ли някой да промени заглавието на темата ми? Искам само preslavarocks да бэди сменено с Charlie http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...25&start=25 Готово. П.С. Не трябва да пишеш тук, а в другата тема. ( Работа за потребителите ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Искам да попитам дали е нормално НОВ модератор да раздава БАНОВЕ на лични основания? И то без да има изобщо повод за такъв? Преди 3 дни Арвиту ме наказа с 10%, понеже е решила, че фразата „да запазиш достойнство“ означава „нямаш достойнство“. И защото си позволих да я „изкажа“ за това, че тя употреби думите „няма да падам на твоето ниво“ за мен. Когато казах, че трябва да й купим тълковен речник, тя ми сложи още 10% и БАН. Да, не е в рамките на добрия тон това, което казах, да, подигравка е, но НИТО е обида, НИТО заслужава тридневен бан! Ако за такива неща се банваше, форумът щеше да е празен! След като й написах съобщение, че няма основание да ме банва и потвърждава думите ми, че е нервна (отново не е в рамките на добрия тон, но НЕ Е обида!), тя ми върна нервно и нелогично лично съобщение, което завършваше с думите: „Щом това да злобееш ти доставя удоволствие няма проблем. Живота си е твой. Нито съм говорила за теб, нито нищо. Лека вечер, приятно хвърляне на злоба по хората явно това е нещото което те прави щастлива!“. Пратих й смеещи се човечета, а тя ми върна: „Ми за смях си си верно. Добре е, че се виждаш и сама си го осъзнаваш “ Щом моето е обида за 3-дневен бан, нейното не знам за какво трябва да е... Всичките ми коментари могат да бъдат видяни в последните ми постове и процентните ми наказания. Ако някой сметне, че наистина заслужавам 20% наказание и 3 дни бан за това, моля да ми каже и да се аргументира. Моля също така глобалните модератори да следят, защото след този пост, очаквам да ми спре и правата за четене за около месец... Нямам нищо лично спрямо въпросната персона, не я познавам, спорът ни започна от начина, по който говореше на друг потребител, който не я беше засегнал особено – това също може да се провери, постовете си стоят. Не казвам всичко това с цел да й се отнемат правата, просто не искам да се превръща в тенденция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Модератор FAST злоупотребява с правата си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Модератор FAST злоупотребява с правата си И аз имах подобна случка с него, но тогава другите модератори реагираха, за което благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Модератор FAST злоупотребява с правата си Момо ясно ти каза още онзи път, когато Христина ти даде няколко минуса. Всеки има право да цъка минуси, не виждам нищо нередно. Колкото до бановете - те са си заслужени. Всяко модераторско действие се следи, така че е безмислено да се пускат такива теми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преди няколко дена въпросното модераторче си позволи да ме банне и изтрие коментара ми, който беше : Много станаха психично болните на клона Кондомчо , спирай да им вдигаш телефона . На какава основа получих БАН ?? Кажете за вас има ли причина , аз да получа БАН и да ми се трие коментара ??? Преди седмица пак си позволяваше да трие коментари на потребители . Да му се махат правата , на момента . Няма да го оставя това до като не получа отговор , или не му се свалят правата . Много си позволява тояа същество . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Преди няколко дена въпросното модераторче си позволи да ме банне и изтрие коментара ми, който беше : Много станаха психично болните на клона Кондомчо , спирай да им вдигаш телефона . На какава основа получих БАН ?? Кажете за вас има ли причина , аз да получа БАН и да ми се трие коментара ??? Преди седмица пак си позволяваше да трие коментари на потребители . Да му се махат правата , на момента . Няма да го оставя това до като не получа отговор , или не му се свалят правата . Много си позволява тояа същество . Няма нужда от цяла тема. Преместих коментара ти където трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Гледам , че доста се оплаквали от теб така , че има нужда от тема ! И от сваляне на правата ти , на момента ! Ислам адекватен отговор ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Гледам , че доста се оплаквали от теб така , че има нужда от тема ! И от сваляне на правата ти , на момента ! Ислам адекватен отговор ! Ти и Чийзкейк за доста ли се броят? Стегнете се малко. Все едно за пръв път получавате банове. Няма нужда от излишни циркове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ти и Чийзкейк за доста ли се броят? А Фиклена ? А преди седмица , като поне 5 човека ти направиха забележка за триенето и редактиране на коментари и то в Зона рамания ?? Да ги търся ли постовете да видим колко са ? Още ли не си ми дал обяснение , защо си ме баннал ? Кой се припозна в думите ми ? Да не е оная Арвито ли ква е , да ти е казала да ме баннеш , понеже гледам сама се е припознала ? Да не си беше махала правата , да беше ма баннала сама , не да кара теб . Както и да е , не ме ебе . Чакам обяснение за бана си , а в същото време ще пиша на Момо и всички модератори и потребители , до като не ти сваля табелата Модератор . Ако ли не , ще те правя крив , където ти видя пост . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Оплакването на Фиклена е невалидно. Написал съм защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Оплакването на Фиклена е невалидно. Написал съм защо. Аве момченце , не ми цитирай само това дето ти изнася . А останалата част от поста , защо така удобно я пропускаш ? Обърка се с мен , много жестоко . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Оплакването на Фиклена е невалидно. Написал съм защо. Цитат(The Diva FIKLENA @ 06. September. 2016 г. - 23:40) * Преслава - Няма да ти пиша [ 34 ] ** [15.45%] Горете В Ада _________- а къв беше този бан за 1 ДЕН !?!? банваш сляпо сакато. изтриваш коментара + даваш уърн10% - ОК съгласен съм,. но защо БАН ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Абе не може да трие коментари така бе , то да не е триенка . Преди седмица поне 5 човека се оплакаха от цензурата и триенето , които прилага това нещо Фаст Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Да 20 човека се оплакали Само вие двамата Какво ревете Фиклена се оплаква невалидно А ти никога не си прехапваш от езика и винаги обиждаш Със сигурност Фаст ти е дал бан с причина Какво ревеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Още в началото бях за това Fast да не е модератор. Има лични пристрастия, такъв човек няма как да се справя с нещата. Да постъпи достойно като колежката му която също си изигра кофти картите, но поне се усети и се отказа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Да 20 човека се оплакали Само вие двамата Какво ревете Фиклена се оплаква невалидно А ти никога не си прехапваш от езика и винаги обиждаш Със сигурност Фаст ти е дал бан с причина Какво ревеш? Когато съм обиждал съм си търпял наказанията. По нагоре съм публикувал поста заради , който бях баннат . Още нямам обяснение , защо получих три дневен БАН. А ти не се обаждай ако обичаш . До като не му сваля табелата - модератор , няма да спра да пиша тука . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Още ли не си ми дал обяснение , защо си ме баннал ? Кой се припозна в думите ми ? Да не е оная Арвито ли ква е , да ти е казала да ме баннеш , понеже гледам сама се е припознала ? Да не си беше махала правата , да беше ма баннала сама , не да кара теб . Както и да е , не ме ебе . Чакам обяснение за бана си , а в същото време ще пиша на Момо и всички модератори и потребители , до като не ти сваля табелата Модератор . Ако ли не , ще те правя крив , където ти видя пост . Всякакви обиди, директни или индиректни не се толерират тук. Приключвам темата. Надявам се да се поуспокоиш. Въпросния бан е изтекъл и процентите са ти махнати. Абе не може да трие коментари така бе , то да не е триенка . Преди седмица поне 5 човека се оплакаха от цензурата и триенето , които прилага това нещо Фаст Винаги трия коментари свързани с предупреждения. Това е нормална практика. Не трия нищо произволно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 психично болен ' обида ли е ' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Всякакви обиди, директни или индиректни не се толерират тук. Приключвам темата. Надявам се да се поуспокоиш. Въпросния бан е изтекъл и процентите са ти махнати. Винаги трия коментари свързани с предупреждения. Това е нормална практика. Не трия нищо произволно. Много станаха психично-болните на клона Кондомчо, спирай да им вдигаш телефона. 1/ Кого съм обидил (директно и индиректно) 2/ Къде по-правило пише , че се баннва за индиректна обида - посочи ми . 3/ Психично-болен не е обида , а състояние , диагноза . Така , че не ми викай да се успокоя ... Не си вършиш работата , очаквам извинение . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Още в началото бях за това Fast да не е модератор. Има лични пристрастия, такъв човек няма как да се справя с нещата. Да постъпи достойно като колежката му която също си изигра кофти картите, но поне се усети и се отказа. Нямам нищо против теб. Не знам защо си останал с такова впечатление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Много станаха психично-болните на клона Кондомчо, спирай да им вдигаш телефона. 1/ Кого съм обидил (директно и индиректно) 2/ Къде по-правило пише , че се баннва за индиректна обида - посочи ми . 3/ Психично-болен не е обида , а състояние , диагноза . Така , че не ми викай да се успокоя ... Не си вършиш работата , очаквам извинение . 1. Арвиту Чат мания - 10 септември Тя към Кондомчо Може поне да ми се обадиш и кажеш защо, че така е мн гадно.. Няколко часа след коментара й Видях го с очите си. Не ми се е оплаквала. Тя може да потвърди. 2. Основното правило забранява всякакви обиди, директни или индиректни. 3. В случая ти си използвал термина с цел да я засегнеш , така че се брои за обида. Няма повече какво да кажа, и няма за какво да ти се извинявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 А ТОВА КАКВО Е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 А ТОВА КАКВО Е ? Офф, прочети по-горе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 да всеки може да раздава + - но нямате право да цъкате 93468734243 минуса на куп Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари