Jump to content

Модераторския екип

Препоръчани коментари

А ТОВА КАКВО Е ?

8909191P.jpg

Айде стига вече:

Всеки има право да цъка минуси, не виждам нищо нередно. Колкото до бановете - те са си заслужени.

Всяко модераторско действие се следи, така че е безмислено да се пускат такива теми.

Пс: още един коментар и не 4, а 40 ще ти дам!

image.jpg
Сподели в други сайтове

1. Арвиту

Чат мания - 10 септември

Тя към Кондомчо

Няколко часа след коментара й

GAhuU9r.png

Видях го с очите си. Не ми се е оплаквала. Тя може да потвърди.

2. Основното правило забранява всякакви обиди, директни или индиректни.

3. В случая ти си използвал термина с цел да я засегнеш , така че се брои за обида.

Няма повече какво да кажа, и няма за какво да ти се извинявам.

Неможеш да докажеш за какво съм го използвал , ти добре ли си ??! И пак ти казвам това не е обида !

Много си сгрешил с това наказание да знаеш ...

Основното правило гласи за директни обиди или цитиран човек . Аз не съм цитирал никого , че да ми слагаш БАН . Мога да съм го написал просто ей така и ти нямаш доказателство за кого е адресирано. Т.е баннваш ме на твои лични пристрастия , а не според правилника .

Не ставаш за модератор !

Току що си изсмука от пръстите някакви догадки твои. Това не са факти . Или ми се извиняваш или до като не те разкарам от модераторския екип , няма да мирясам . А в краен случай , ше ти отварям всеки ден работа , ако щеш и 1000 бана да ми дадеш , ше те направя крив , за това че се подиграваш .

Сподели в други сайтове

Или ми се извиняваш или до като не те разкарам от модераторския екип , няма да мирясам . А в краен случай , ше ти отварям всеки ден работа , ако щеш и 1000 бана да ми дадеш , ше те направя крив , за това че се подиграваш .

Или преставаш с заплахите и заядките или ще останеш без форум още седмица. Считай се за предупреден. Тук не ти е бащиния. Глупаво е че все още спорим за изтекъл бан. Преживей го. Нито ти е първия, нито ще ти е последния. Създаваш излишно напрежение. Спирам да ти отговарям.

Сподели в други сайтове

Или преставаш с заплахите и заядките или ще останеш без форум още седмица. Считай се за предупреден. Тук не ти е бащиния. Глупаво е че все още спорим за изтекъл бан. Преживей го. Нито ти е първия, нито ще ти е последния. Създаваш излишно напрежение. Спирам да ти отговарям.

А къде е обидата в "нещастно същество". Откога да си нещастен човек е обида, за която ти реши да ми дадеш 7 дни, защото се имаш с фенчето на Гуца?

Сподели в други сайтове

А къде е обидата в "нещастно същество". Откога да си нещастен човек е обида, за която ти реши да ми дадеш 7 дни, защото се имаш с фенчето на Гуца?

А не е ли обида? Това е все едно да ми кажеш "нещастник" - много ме знаеш ти щастлив ли съм, не съм ли. А и ако не смяташе, че е обида, нямаше да си редактираш поста веднага след като те докладвах. Смееше се на Сашо, че мрънка заради бан, а ти какво правиш?

Сподели в други сайтове

А не е ли обида? Това е все едно да ми кажеш "нещастник" - много ме знаеш ти щастлив ли съм, не съм ли. А и ако не смяташе, че е обида, нямаше да си редактираш поста веднага след като те докладвах. Смееше се на Сашо, че мрънка заради бан, а ти какво правиш?

Моля? Никакъв пост не съм си редактирал. FAST го е изтрил!!! И това как ти си го приел си е твой проблем, за мен постовете ти говореха това, а и къде се намесваш в момента след като говорим за Fast? Стига си ме цитирал навсякъде, не ме кефиш. Откажи се.

Сподели в други сайтове

Моля? Никакъв пост не съм си редактирал. FAST го е изтрил!!! И това как ти си го приел си е твой проблем, за мен постовете ти говореха това, а и къде се намесваш в момента след като говорим за Fast? Стига си ме цитирал навсякъде, не ме кефиш. Откажи се.

Ами ще се намесвам много ясно, след като си ме споменал. :1000 (10): И имах предвид публикацията в репутацията ми, не коментар. Какво ти говорят постовете ми не ме вълнува, запази си мнението за себе си. Щом изразяваш обиден коментар по нечий адрес, ще си понасяш последствията, както е по правилата.

Сподели в други сайтове

Ами ще се намесвам много ясно, след като си ме споменал. :1000 (10): И имах предвид публикацията в репутацията ми, не коментар. Какво ти говорят постовете ми не ме вълнува, запази си мнението за себе си. Щом изразяваш обиден коментар по нечий адрес, ще си понасяш последствията, както е по правилата.

Казах вече, че FAST ГО Е ИЗТРИЛ, не аз. И ще давам мнение за който и където си искам, това място не е само за плюсове, а и за минуси и негативни коментари. Много тънкообиден си бил.

Сподели в други сайтове

Ма вие видяхте ли ?

Фаст прави анкети против Нолето . Обаче когато аз реших да направя за него , ми я затвори с предтекст че Момо решава .

Не е ли малко нагло , въпросния човек да е пуснал 3 теми със запитване за Нолето , и в същия момент да затваря моята ? На каква база се затваря и тая тема ???

Отново уведомяван Момо . Никога не съм ходил да мрънкам на модератор и администратор , но тука няма как да не стане просто , ще му пиша всеки ден !

Сподели в други сайтове

Казах вече, че FAST ГО Е ИЗТРИЛ, не аз. И ще давам мнение за който и където си искам, това място не е само за плюсове, а и за минуси и негативни коментари. Много тънкообиден си бил.

Ами тънкообиден съм, да, както казах и преди, защо да те оставям да нарушаваш правилата безнаказано? Репутацията е и за минуси, но не и за обиди. Преживей го вече и си вземи бележка, вместо да продължаваш да мрънкаш. Спирам дотук, не мисля да губя повече време с теб.

Сподели в други сайтове

Адски много се радвам, че Fast направо ви бърка в г*** с правилното си модериране.

Не можел това да прави, не може онова. А вие кои бяхте да казвате какво може и не може? Ако трябва да се обеснява пред някой, то това е momo. ;)

Сподели в други сайтове

Адски много се радвам, че Fast направо ви бърка в г*** с правилното си модериране.

Не можел това да прави, не може онова. А вие кои бяхте да казвате какво може и не може? Ако трябва да се обеснява пред някой, то това е momo. ;)

+1 :)

Сподели в други сайтове

Сериозно ли е имал бан за този коментар... хайде, моля ви се, по тая логика колко теми трябва да са изтрити и потребители - баннати... всеки, който пише за zai4eto82 например, си е заслужавал сто пъти по-сериозен бан. Проценти да му дадете, окей, ама бана за нищо го нямате.

И да, Фаст няколко пъти пуска анкети за нолее, а сега неговата веднага я заключи. Нали говорехме за обективност...

Аз не искам да се махат правата на Фаст, както не исках да се махат и на Арвиту, просто е тъпо такива неща да се превръщат в тенденция. Сашо да беше писал 3 коментара, да я беше обиждал неколкократно, да го баннете, щях да разбера.

С този начин на модериране наистина няма да останат потребители тук.

Сподели в други сайтове

И да, Фаст няколко пъти пуска анкети за нолее, а сега неговата веднага я заключи. Нали говорехме за обективност...

1. Стандартните анкети лесно могат да бъдат манипулирани с фалшиви акаунти.

2. Сашо няма основание да прави анкети дали заслужвам да съм модератор, тъй като не съм злоупотребил с правата си по никакъв начин. Това което е написал в анкетата му е абсолютно невярно и недоказано. Чудил се е какво да измисли от ярост. Аз какво съм виновен че не може да преживее тридневен бан?

Сподели в други сайтове

ФАСТ извини се, няма да е края на света

Ти извини ли се, за това към Fast: "Дано те блъсне камион"? :1000 (29):

Не мисля, че е длъжен да се извинява!

Сподели в други сайтове

1. Стандартните анкети лесно могат да бъдат манипулирани с фалшиви акаунти.

2. Сашо няма основание да прави анкети дали заслужвам да съм модератор, тъй като не съм злоупотребил с правата си по никакъв начин. Това което е написал в анкетата му е абсолютно невярно и недоказано. Чудил се е какво да измисли от ярост. Аз какво съм виновен че не може да преживее тридневен бан?

Е не виждаш ли , че всички ти го казват че си злоупотребил . И не само с мен , а и с други .

А ти имаш право да правиш теми . Ок нека да не е анкета , тема ше направя - и нея ли ще затвориш ? Това ще е върха на наглоста.

Сподели в други сайтове

След като баннва наред , без основания и трие коментари на поразия , смятам че тая анкета е нужна .

А и след като той си е позовлявал да прави подобни запитвания за модератор , много по-добър от него , е редно и аз да направя тема за него .

Аз лично смятам , че НЕ заслужава да е модератор и раздава наказания на лична основа !

Че чак и заплашва отново с БАН .

Това ми беше коментара в анкетата , която направих . Кое не е вярно и кое няма доказване ???? Кое ?

А ти как доказа , че поста ми е бил насочен към Аривето ?

Къде пише , че е към нея насочен ?

Сподели в други сайтове

Когато съм обиждал съм си търпял наказанията.

По нагоре съм публикувал поста заради , който бях баннат .

Още нямам обяснение , защо получих три дневен БАН. А ти не се обаждай ако обичаш .

До като не му сваля табелата - модератор , няма да спра да пиша тука .

Напротив!

Когато ме нарече "свиня" и още нещо нямаше бан

Нали се смееше когато се оплаквахме заради обиди

Сега и ти ревеш като малко момиченце

Това си е точно обида!

Ти не се бъркай където не ти е работа

Защото съм имал бан за по-несериозна обида и точно ти се беше оплакал

Фиклена и тя да не знае много, защото тя каза: Да те блъсне тир или квото беше

Преди тва псуваше на турски

Аз бих ти дал 999 минуса, а не 5 и 6

Сподели в други сайтове

не мисля, че печелившата стратегия е да измисляш неща, които не съществуват.

http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...t&p=1677305

Надолу в коментарите

http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1677301

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...