Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 А ТОВА КАКВО Е ? Айде стига вече: Всеки има право да цъка минуси, не виждам нищо нередно. Колкото до бановете - те са си заслужени. Всяко модераторско действие се следи, така че е безмислено да се пускат такива теми. Пс: още един коментар и не 4, а 40 ще ти дам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 1. Арвиту Чат мания - 10 септември Тя към Кондомчо Няколко часа след коментара й Видях го с очите си. Не ми се е оплаквала. Тя може да потвърди. 2. Основното правило забранява всякакви обиди, директни или индиректни. 3. В случая ти си използвал термина с цел да я засегнеш , така че се брои за обида. Няма повече какво да кажа, и няма за какво да ти се извинявам. Неможеш да докажеш за какво съм го използвал , ти добре ли си ??! И пак ти казвам това не е обида ! Много си сгрешил с това наказание да знаеш ... Основното правило гласи за директни обиди или цитиран човек . Аз не съм цитирал никого , че да ми слагаш БАН . Мога да съм го написал просто ей така и ти нямаш доказателство за кого е адресирано. Т.е баннваш ме на твои лични пристрастия , а не според правилника . Не ставаш за модератор ! Току що си изсмука от пръстите някакви догадки твои. Това не са факти . Или ми се извиняваш или до като не те разкарам от модераторския екип , няма да мирясам . А в краен случай , ше ти отварям всеки ден работа , ако щеш и 1000 бана да ми дадеш , ше те направя крив , за това че се подиграваш . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Или ми се извиняваш или до като не те разкарам от модераторския екип , няма да мирясам . А в краен случай , ше ти отварям всеки ден работа , ако щеш и 1000 бана да ми дадеш , ше те направя крив , за това че се подиграваш . Или преставаш с заплахите и заядките или ще останеш без форум още седмица. Считай се за предупреден. Тук не ти е бащиния. Глупаво е че все още спорим за изтекъл бан. Преживей го. Нито ти е първия, нито ще ти е последния. Създаваш излишно напрежение. Спирам да ти отговарям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Или преставаш с заплахите и заядките или ще останеш без форум още седмица. Считай се за предупреден. Тук не ти е бащиния. Глупаво е че все още спорим за изтекъл бан. Преживей го. Нито ти е първия, нито ще ти е последния. Създаваш излишно напрежение. Спирам да ти отговарям. А къде е обидата в "нещастно същество". Откога да си нещастен човек е обида, за която ти реши да ми дадеш 7 дни, защото се имаш с фенчето на Гуца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 А къде е обидата в "нещастно същество". Откога да си нещастен човек е обида, за която ти реши да ми дадеш 7 дни, защото се имаш с фенчето на Гуца? А не е ли обида? Това е все едно да ми кажеш "нещастник" - много ме знаеш ти щастлив ли съм, не съм ли. А и ако не смяташе, че е обида, нямаше да си редактираш поста веднага след като те докладвах. Смееше се на Сашо, че мрънка заради бан, а ти какво правиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 А не е ли обида? Това е все едно да ми кажеш "нещастник" - много ме знаеш ти щастлив ли съм, не съм ли. А и ако не смяташе, че е обида, нямаше да си редактираш поста веднага след като те докладвах. Смееше се на Сашо, че мрънка заради бан, а ти какво правиш? Моля? Никакъв пост не съм си редактирал. FAST го е изтрил!!! И това как ти си го приел си е твой проблем, за мен постовете ти говореха това, а и къде се намесваш в момента след като говорим за Fast? Стига си ме цитирал навсякъде, не ме кефиш. Откажи се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ма ти можеш да правиш теми за другите , а за теб не може ?? Да не се притесни ? Защо ми заключи темата ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Моля? Никакъв пост не съм си редактирал. FAST го е изтрил!!! И това как ти си го приел си е твой проблем, за мен постовете ти говореха това, а и къде се намесваш в момента след като говорим за Fast? Стига си ме цитирал навсякъде, не ме кефиш. Откажи се. Ами ще се намесвам много ясно, след като си ме споменал. :1000 (10): И имах предвид публикацията в репутацията ми, не коментар. Какво ти говорят постовете ми не ме вълнува, запази си мнението за себе си. Щом изразяваш обиден коментар по нечий адрес, ще си понасяш последствията, както е по правилата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ами ще се намесвам много ясно, след като си ме споменал. :1000 (10): И имах предвид публикацията в репутацията ми, не коментар. Какво ти говорят постовете ми не ме вълнува, запази си мнението за себе си. Щом изразяваш обиден коментар по нечий адрес, ще си понасяш последствията, както е по правилата. Казах вече, че FAST ГО Е ИЗТРИЛ, не аз. И ще давам мнение за който и където си искам, това място не е само за плюсове, а и за минуси и негативни коментари. Много тънкообиден си бил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ма вие видяхте ли ? Фаст прави анкети против Нолето . Обаче когато аз реших да направя за него , ми я затвори с предтекст че Момо решава . Не е ли малко нагло , въпросния човек да е пуснал 3 теми със запитване за Нолето , и в същия момент да затваря моята ? На каква база се затваря и тая тема ??? Отново уведомяван Момо . Никога не съм ходил да мрънкам на модератор и администратор , но тука няма как да не стане просто , ще му пиша всеки ден ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Казах вече, че FAST ГО Е ИЗТРИЛ, не аз. И ще давам мнение за който и където си искам, това място не е само за плюсове, а и за минуси и негативни коментари. Много тънкообиден си бил. Ами тънкообиден съм, да, както казах и преди, защо да те оставям да нарушаваш правилата безнаказано? Репутацията е и за минуси, но не и за обиди. Преживей го вече и си вземи бележка, вместо да продължаваш да мрънкаш. Спирам дотук, не мисля да губя повече време с теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Адски много се радвам, че Fast направо ви бърка в г*** с правилното си модериране. Не можел това да прави, не може онова. А вие кои бяхте да казвате какво може и не може? Ако трябва да се обеснява пред някой, то това е momo. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Адски много се радвам, че Fast направо ви бърка в г*** с правилното си модериране. Не можел това да прави, не може онова. А вие кои бяхте да казвате какво може и не може? Ако трябва да се обеснява пред някой, то това е momo. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Сериозно ли е имал бан за този коментар... хайде, моля ви се, по тая логика колко теми трябва да са изтрити и потребители - баннати... всеки, който пише за zai4eto82 например, си е заслужавал сто пъти по-сериозен бан. Проценти да му дадете, окей, ама бана за нищо го нямате. И да, Фаст няколко пъти пуска анкети за нолее, а сега неговата веднага я заключи. Нали говорехме за обективност... Аз не искам да се махат правата на Фаст, както не исках да се махат и на Арвиту, просто е тъпо такива неща да се превръщат в тенденция. Сашо да беше писал 3 коментара, да я беше обиждал неколкократно, да го баннете, щях да разбера. С този начин на модериране наистина няма да останат потребители тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 И да, Фаст няколко пъти пуска анкети за нолее, а сега неговата веднага я заключи. Нали говорехме за обективност... 1. Стандартните анкети лесно могат да бъдат манипулирани с фалшиви акаунти. 2. Сашо няма основание да прави анкети дали заслужвам да съм модератор, тъй като не съм злоупотребил с правата си по никакъв начин. Това което е написал в анкетата му е абсолютно невярно и недоказано. Чудил се е какво да измисли от ярост. Аз какво съм виновен че не може да преживее тридневен бан? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 ФАСТ извини се, няма да е края на света Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 ФАСТ извини се, няма да е края на света Ти извини ли се, за това към Fast: "Дано те блъсне камион"? :1000 (29): Не мисля, че е длъжен да се извинява! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 1. Стандартните анкети лесно могат да бъдат манипулирани с фалшиви акаунти. 2. Сашо няма основание да прави анкети дали заслужвам да съм модератор, тъй като не съм злоупотребил с правата си по никакъв начин. Това което е написал в анкетата му е абсолютно невярно и недоказано. Чудил се е какво да измисли от ярост. Аз какво съм виновен че не може да преживее тридневен бан? Е не виждаш ли , че всички ти го казват че си злоупотребил . И не само с мен , а и с други . А ти имаш право да правиш теми . Ок нека да не е анкета , тема ше направя - и нея ли ще затвориш ? Това ще е върха на наглоста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 След като баннва наред , без основания и трие коментари на поразия , смятам че тая анкета е нужна . А и след като той си е позовлявал да прави подобни запитвания за модератор , много по-добър от него , е редно и аз да направя тема за него . Аз лично смятам , че НЕ заслужава да е модератор и раздава наказания на лична основа ! Че чак и заплашва отново с БАН . Това ми беше коментара в анкетата , която направих . Кое не е вярно и кое няма доказване ???? Кое ? А ти как доказа , че поста ми е бил насочен към Аривето ? Къде пише , че е към нея насочен ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 След края на този спор, затварям темата за неограничено време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Когато съм обиждал съм си търпял наказанията. По нагоре съм публикувал поста заради , който бях баннат . Още нямам обяснение , защо получих три дневен БАН. А ти не се обаждай ако обичаш . До като не му сваля табелата - модератор , няма да спра да пиша тука . Напротив! Когато ме нарече "свиня" и още нещо нямаше бан Нали се смееше когато се оплаквахме заради обиди Сега и ти ревеш като малко момиченце А къде е обидата в "нещастно същество". Откога да си нещастен човек е обида, за която ти реши да ми дадеш 7 дни, защото се имаш с фенчето на Гуца? Това си е точно обида! Ти не се бъркай където не ти е работа Защото съм имал бан за по-несериозна обида и точно ти се беше оплакал Фиклена и тя да не знае много, защото тя каза: Да те блъсне тир или квото беше Преди тва псуваше на турски Аз бих ти дал 999 минуса, а не 5 и 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Това са долни лъжи по мой адрес. 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Това са долни лъжи по мой адрес. 30 Видях поста ти за камиона малко преди да го редактираш. Дори го постнах в бисерите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 не мисля, че печелившата стратегия е да измисляш неща, които не съществуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 не мисля, че печелившата стратегия е да измисляш неща, които не съществуват. http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...t&p=1677305 Надолу в коментарите http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1677301 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари