Fast Публикувано на Май 21 Report Share Публикувано на Май 21 Кои според вас са най-качествените клипове в жанра като цяло и с какво са ви впечетлили? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Цвети Янева, определено. Случайно скоро си пуснах нейни стари клипове. "Бонбони" е просто на световно ниво. А дори още с първите си клипове направи фурор: "Бонбони" "Счупени неща" "Притеснявай ме" "За контакти" "Брой ме" "Влез" "За господина" "По-страшно" "Мога пак" "Две черти" .. до нея - Галена и Андреа също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 На Камелия, Андреа, Галена и Цветелина Янева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Надя Казакова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Цветелина Янева ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Цветелина Янева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Цвета Янева и Галена, преди Андреа Те са с най-добри.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Кондьо, Адриана и Пресила! Напълно излишна тема, някои хора имат прекалено много свободно време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Андреа, Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Desi Slava Черен сняг и Не го прави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 "Залезът и зората", "Две сърца", "Лъжа е", "Ти си виновен", "Крепост", "Присъда", "Феникс", "Лабиринт", "Усещане за Мерилин", "След раздялата", "Тихо ми пази", "Има любов", "Хепи еднд", "Спри ме", "Дай ми", "Хавана Тропикана", "Докрай", "Предай се", "Лоша", "Не виждам", "Някой ден" (Деса + Кама), "Не го прави", "Жадувам", "Черен сняг" + тези на Цвети Янева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Кондьо, Адриана и Пресила! Напълно излишна тема, някои хора имат прекалено много свободно време. На Джорджано са по-добри... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 "Кой си ти" на Джена е един от най - готините. В смисъл привлече ми вниманието, запомних го с нещо, дано имаше повече такива. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Със сигурност на Андреа и Малина. Галена и Цвети Янева също! Но Малина бележи с уникални клипове още от 2002г. че дори и от преди това... "Леден свят", "Само ме обичай", "Обичам лудо", "Двойници" и още много, много, много .... Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Бих прибавил "Дай ми" на Галена, "Забрави" на Гергана и "Докрай" и "Лоша" на Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 На Стефифешън...влага най-много пари в дрехи и интериор ИталЯнската ликра не е за всеки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Камелия, Цветелина Янева, Малина, Деси Слава, Галена и Андреа Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 "Спри ме" Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 "Мразиш" на Азис пропуснах. Егати и красивият клип, няма друг такъв! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Май напълно съзнателно повечето изпускат да добавят клиповете на Камелия, които почти във всички случаи са новаторски... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Май напълно съзнателно повечето изпускат да добавят клиповете на Камелия, които почти във всички случаи са новаторски... Ойй да и аз бих я добавил, просто ми се губи в последно време, но определено заедно с горе изброените смятам, че има едни от най-добрите клипове. Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Ойй да и аз бих я добавил, просто ми се губи в последно време, но определено заедно с горе изброените смятам, че има едни от най-добрите клипове. Нищо не ти се губи. Просто си въобразяваш, че някога Малина е правила по-добри неща от Кама. Ама като ги видиш на какво дередже са днес, как да не плюеш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Нищо не ти се губи. Просто си въобразяваш, че някога Малина е правила по-добри неща от Кама. Ама като ги видиш на какво дередже са днес, как да не плюеш? Какво плюя ? Писал съм, че нейните клипове също да едни от най-добрите... и не просто си въобразявам, ами са едни от най-добрите и много пъти са били по-добри от тези на Камелия Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Малина и Камелия са правили няколко хубави клипове преди 7-8 години!! След това нещата много се промениха. Сега Андреа, Цура, Галена нямат конкуренция в клиповете.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Да не издребняваме. Камелия винаги е била пътеводната светлина за чалгата, по отношение на клиповете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.