KevDeBruyne Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 (редактирано) : *: :* :baaasmiley: Mго ми хареса-о модерен,различен,свеж и красив клип. Редактирано Юли 20 от robinrvp Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Андреа - "Докрай" "Лоша" "Най - добрата" "Секс за ден" "Никой друг" Анелия - "Да ти викна ли такси" "Проба - грешка" "Искам те" "Завинаги" "Трети път" "Не исках да те нараня" 'Яко ми действаш" "Добрата - лошата" "Продължавам" 'Аз и ти" Галена - "Ще се проваля" "Хавана - Тропикана" "Диджеят ме издаде" "Пантера" "Спри ме" "Пак ли" Глория - "Феникс" "Лабиринт" "Очакване" "Крепост" "До последната сълза" Деси Слава - "Няма те до мен" "Думи две" "Някой ден" "Жадувам" "Не го прави" Емилия - "Целувай ме" "Да бях от гадните" "Не се обръщай" "Не виждам" Ивана - "Аз съм с теб" "Като на 17" "Освободете дансинга" "Дъжд от рози" "Вържи очите ми" Малина - "Двойници" "Студ" "Амнезия" "Друг път" Камелия - "Още те обичам" "Някой ден" "Фалшива кожа" "Оргазъм" "Стрелките спират" "Ти си виновен" "Изпий ме цялата" Мария - "Завърти се и върви си" "Всичко е платено" "Давай, ти си" Цветелина Янева - "За контакти" "Влез" "Брой ме" "Празна стая" "По - страшно" "Притеснявай ме" "Бонбони" "Още колко нощи" "Никога и никъде" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Пропуснах "Черна кръв" и "Оставяш петна" на Кама, както и "Черен сняг" на Десислава. От клиповете на Азис харесвам "Никой не може" - беше скандален и емблематичен, както и "Как боли", "Някой ден", "Черните очи" с Малина. На Мала също "Не плачи, замълчи" беше интересен за времето си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Преслава-точка червена Деси Слава - Не го прави Лъжа, Черен сняг, Някой ден Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Татяна има много яки видеоклипове: Да й кажа ли Сбогом, моя любов Кажи ми ти Фатална жена Всичко е любо Да сме квит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Без да ги подреждам по значимост: "Фалшива кожа", "Аз и ти", "Хавана Тропикана", "Страх ме е", "Да ти го дам ли", "4 червени луни", "Не го прави", "Давай, разплачи ме", "Спри ме", "Без въпроси", "Да ти викна ли такси", "Двойници", "След раздялата", "Брой ме". Мисля, че това са всички фолк клипове, на които съм се опулвал на първо гледане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
poker_face Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Андреа, Камелия, Галена, Цецка Янева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 + Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 (редактирано) Според вас кой е най-добрия клип в поп-фолк жанра ? Aко искате дайте и обяснение защо се избрали определен/и клип/ове! Бъдете 100% реални! Редактирано Февруари 4 от yanitsa_fan Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Само Галена и Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Двата на Андреа + Една жена и Хавана Тропикана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Галена ft. Живко Микс - Хавана тропикана нещо невиждано в България Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За мен "Лоша", "Хавана-Тропикана" и "Брой ме" са най-добрите клипове! Обаче за "Лоша" гласът ми не се зачете не знам защо. Както и да е, отново си остава един от най-добрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За мен "Хавана тропикана" е най-добрия поп-фолк клип, а веднага след него "Боже, прости", не знам защо не е сложен в анкетата. Иначе "Спри ме", "Докрай" и "Лоша", както и някои на Цветелина Янева също са едни от най-добрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Хайде пак тъпите анкети. Имате ли идеи какви клипове са имали Вероника, Есил Дюран, Екстра Нина, Паришева? Включили от последните години клипове... и то половината едни клипове... На база на какви критерии правите анкети и чувствате ли се достатъчно информирани за жанра от самото му начало? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Хайде пак тъпите анкети. Имате ли идеи какви клипове са имали Вероника, Есил Дюран, Екстра Нина, Паришева? Включили от последните години клипове... и то половината едни клипове... На база на какви критерии правите анкети и чувствате ли се достатъчно информирани за жанра от самото му начало? +1, и за мен темата е излишна. Качествените клипове в жанра са твърде много, за да се съберат в анкета с до 20 опции. Ако беше само за последните години, по-става, но за жанра като цяло - абсурд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Гласувам за "Без въпроси" - едно видео, изпълнено с меланхолична поезия, за което беше абсолютна гавра, че не спечели Клип на годината. "Двойници" е страхотен клип също така, но песента винаги ме е дразнила страшно много. "Крепост" също е много добър за времето си. "Мога пак" на Цура също беше впечатляващо попадение сред клиповете, защо го няма? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Според мен Лоша е най-добрия клип! Иначе гласувах и за Някой ден и Фалшива кожа които бяха революционни за времето си! пп. За тези клипове дето не са добавени имате опция - ДРУГ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Жадувам и Не си ми спешен са класи и дори и днес са висока летва, въпреки технолоии и възможности. ДесиСава научи попфолка на скандални клипове. Другите са били винаги след нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Жадувам и Не си ми спешен са класи и дори и днес са висока летва, въпреки технолоии и възможности. ДесиСава научи попфолка на скандални клипове. Другите са били винаги след нея След нея... с в пъти по-добри клипове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Събрах двете теми в една да си продължите дискусията. На Деси "Някой ден" и "Черен сняг" за мен са много добри клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Жадувам и Не си ми спешен са класи и дори и днес са висока летва, въпреки технолоии и възможности. ДесиСава научи попфолка на скандални клипове. Другите са били винаги след нея Муахахаха, не не, от бяс си станал повече от жалък, честно. Успя да цитираш клипове на Фатмето, като които има поне 100на. И разбира се, единия клип е точно към песните, в които Фатмес е беквокалистка. А после не била дуетна певица ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Жадувам и Не си ми спешен са класи и дори и днес са висока летва, въпреки технолоии и възможности. ДесиСава научи попфолка на скандални клипове. Другите са били винаги след нея Има да си мечтае Деси Слава за клип като на Андреа, Галена или Цветелина Янева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Без да ги подреждам, всички заслужават да са най-добър клип в поп-фолка по свой си начин: Галена - Да ти го дам ли Цветелина Янева и 100 Кила - 4 червени луни Анелия - Аз и ти Галена feat. DJ Живко Микс - Хавана-Тропикана Емилия - Без въпроси Камелия - Фалшива кожа Галена - Спри ме Всички от изброените съм ги гледам със зяпнала уста. Ако се сетя още, ще допълвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.