Ivanhoe Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Допада ми. Не ми предизвика ефект "уау", но е хубава песен за слушане, това е важното. Клипът е приятен за гледане. Не ми допада, че показват пеещи кадри на едната, когато всъщност пее другата. Даже ме дразни това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Щом Фоксчето беснее, значи добре са си свършили работата Песента ми харесва много, видеото не е нещо невиждано, но пък картината е много приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Отличен проект! Видеоклип на най-високо ниво, песен с уникален текст, смисъл и изпяване (особено от Деси ме побиха тръпки). Много ме изкефи идеята всяка една да е на мястото на другата, цветовете, визиите, пейзажа... За мен това е най-хубавото нещо, излизало тази година! Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Куплетите са добри, но припевът ми идва слабичък... общо взето става, но можеше и да е много по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Хубав проект, оправдава всички очаквания, които имах! Не съм очаквал и някакво чудо и невиждано, защото Деси Слава никога не е залагала и търсила такива проекти. Песента е страхотна и много приятна. Наистина куплетите са една идея по-силни и интересно аранжирани от припева. Като цяло вокала и на двете ми идва нисък, някак си тихо се чуват :mf_surrender: Но може би с ремикс или wav запис няма да е така. Интересна и добре поднесена тематика. Изключително ми харесва семплото и черно-бяло видео. За мен винаги е било риск да се пускат черно-бели видеа и не винаги са уместни, но тук мисля,че точно този :филтър: носи настроението и леката меланхолия в песента. Би било интересно да пуснат малко цветни кадри "Зад кадър" или снимки, но може би няма да го направят за да не се обърква цялата концепция и настроение, което клипа носи. Хубав проект. Иска и добра ПР стратегия. Да го наложат тук и там. Може би с едно изпълнение НА ЖИВО при Слави би било по - добре, да се вкара малко повече сила във вокалите. Не знам защо ми идват тихи. Но пак казвам - отлични, страхотни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Песента е жестока много ми харесва,видеото също е добро не е нещо мега фамозно. Мисля, че песента ще се превърне в едина от хитовете на лятото /годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 24ч. 165 хил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Минавам само да кажа, че за 24 часа имаме 160 000 гледания в тубата и 17 споделяния на песента от МОИ приятели у фейсЪ... Сладки сънища ти ми пожела, пикай кръв сегаааа ла ла ла ла.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Клипът е приятен за гледане. Не ми допада, че показват пеещи кадри на едната, когато всъщност пее другата. Даже ме дразни това. Това е стара пайнерска традиция още от Ще те накажем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Много добресе прие песента - рекордни гледания за 32 часа - 200 000, ужасно много споделяния от всякакъв тип хора, адски много коментари, от които 95% положителни. Хора, които са спрели да слушат фолк, са впечатлени и носталгично настроени къмс стария поп фолк. Деска и Галя си спазиха обещанието - песен, която щесе отличи от останалите на пазара. Клипа е като един мини филм - такъв кеф да ти достави да го гледаш. Направо принизха нивото на всички други с тозо проект. Усещам хита на годината. И двете имат много позитиви от дуета. Галена ще се възприеме по сериозно от една друга фенска маса, а ДесиСлава се завръща в топ 3, където и е мястото. Личи си, че Галена плаща. Повече нейни сцени (дори когато Деса пее реално), на Деска сцените са една идея по-кофти, по непрофесионално е заснета в някои кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Деси Слава да пуска още 1-2 силни песни и ПЕВИЦА НА 2015 и без това няма много конкуренция в момента.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 В желанието си да дразните Фокса почвате да ставате нелепи с изказвания... Десислава била в топ 3, трябвало да е певица на годината.. На Галена всеки проект предизвиква фурор, нека Десислава успее със самостоятелен проект да го направи това и после с гръмките изказвания, ако обичате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Големите награди са вече 2, така че не е проблем и Галя, и Деса да бъдат короновани. Деси Слава би била много подходяща за Идол или Певица, предпочитам я пред Джена и Анелия, които станаха твърде комерсиални. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ами в момента Преслава спи, Джена нищо особено...и останаха Галена, Деси Слава и ФИКИ, който е мъж...съвсем реално е , ако Деси Слава пусне още 2 силни проекта да бъде кандидат, заедно с Галена, която не ми е фаворитка, но не мога да отричам успех, както прави Фокса..аз се смятам за обективен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Съвсем реално е и да не разпределяте наградите в средата на годината, но вие сте, образно казано .. нереални. Ами в момента Преслава спи, Джена нищо особено...и останаха Галена, Деси Слава и ФИКИ, който е мъж...съвсем реално е , ако Деси Слава пусне още 2 силни проекта да бъде кандидат, заедно с Галена, която не ми е фаворитка, но не мога да отричам успех, както прави Фокса..аз се смятам за обективен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Единственото в целия проект, което е стойностно е изпълнението на Деса - другото е културен шок за мен! Обикновена приятна музика със супер комерсиален и постен аранжимент, Галена пее като долна мастия в публичен дом! Цялата песен минава наведнъж супер равна - без кулминация, без нищо! Хит няма да е със сигурност, популярна песен заради имената - ясно! Клипа е доста зле, ако са се опитвали да повторят "Секси" - много вяло! И двете заедно не могат половината сексапил и артистичност на Камелия да олицитворят. Като цяло проекта е безидеен за мен, никаква връзка на песен с клип! "Не го прави" е в пъти по - добра, за клипа да не говорим! И ако съм малко по - критичен това е защото се ляха думи пак, очаквания големи и накрая нещо НИЩО! Тя Галена ги разправяше като цяло, иначе Дес още в едно интервю каза "Хубава е песента..." с една такава емоция все едно искаше да каже: "Галя пак разбози нещата в неин стил!" А феновете на Галя сте задминали по психични и мозъчни болести дори тези на Преслава вече!Кви хиактове на годината, на попфолка, награди ви гонят? Да Дуета ще вземе за Певец и Певица на годината, ненормалници! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Точно пък видеото пасва перфектно на песента, уникална идея има и е реализирана много добре. Музиката е толкова приятна и свежа на фона на това, което излезе досега от началото на годината. А самата песен вече се превръща в хит, не я мислете. Нооо вие така и "Кой" оплюхте, а то какво стана... После и "Моето слабо място" иии пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Hotty оплюва песен на Галена и Десислава. Шокиращо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Точно пък видеото пасва перфектно на песента, уникална идея има и е реализирана много добре. Музиката е толкова приятна и свежа на фона на това, което излезе досега от началото на годината. А самата песен вече се превръща в хит, не я мислете. Нооо вие така и "Кой" оплюхте, а то какво стана... После и "Моето слабо място" иии пак... "Кой" и до ден днеше си е за плюене тая боза комерсиална, но поне има някаква ударност и кулминаци! Песента на Преса беше новаторска миналата година, чак на мен ми се нареди сред най - слушаните. Тук в този дует нито има иновативност, нито ударност, нито кулминация - едно умерено темпо 4 минути... :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Личи си, че Галена плаща. Повече нейни сцени (дори когато Деса пее реално), на Деска сцените са една идея по-кофти, по непрофесионално е заснета в някои кадри. То като цяло самата Деси Слава няма толкова добра игра пред камера, докато Галена добре е усвоила позирането и знае кое и как. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От много време не е излизала толкова яка песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Не знам коя колко кадри има и коя как позира, ама нежните и лирични вокали на Деса правят целия аранжимент. Галена тук там се пробва с някакво "лей-лей-ней-ней" ... Като цяло отлична колаборация - песента става за слушане, което е най-важното! Но нека Деса не се бави и да е една идея по-продуктивна, или поне скоро да се включи в някой feat. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Изумявам се как може да откривате прилики със "Секси", камо ли изкопирано.. Море + черно-бял клип не е гениална идея, хрумнала на Камелия, която, между другото, нямаше никакви претенции "Секси" да е нещо значимо във видеографията й. Тук има толкова различни сцени, толкова интересно композиране на кадрите, заигравки със светлини и сенки.. Тя и Лана се разхожда по плажа в черно-бяло, но ако се търси под вола теле - винаги ще се намери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Изумявам се как може да откривате прилики със "Секси", камо ли изкопирано.. Море + черно-бял клип не е гениална идея, хрумнала на Камелия, която, между другото, нямаше никакви претенции "Секси" да е нещо значимо във видеографията й. Тук има толкова различни сцени, толкова интересно композиране на кадрите, заигравки със светлини и сенки.. Тя и Лана се разхожда по плажа в черно-бяло, но ако се търси под вола теле - винаги ще се намери. Абсолютно. "Секси" е снимано с фотоапарата на Каймаканова и е нещо като "зад кадър" на фотосесията й. Камелия има клипове с голямо К, но "Секси" не е такъв. Такива видеа бол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Изумявам се как може да откривате прилики със "Секси", камо ли изкопирано.. Море + черно-бял клип не е гениална идея, хрумнала на Камелия, която, между другото, нямаше никакви претенции "Секси" да е нещо значимо във видеографията й. Тук има толкова различни сцени, толкова интересно композиране на кадрите, заигравки със светлини и сенки.. Тя и Лана се разхожда по плажа в черно-бяло, но ако се търси под вола теле - винаги ще се намери. Only one и този са нива над Секси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.