Сашо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Абсолютен потрес и пореден провал за Андрюша на европейския пазар ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Абсолютен потрес и пореден провал за Андрюша на европейския пазар ... Само мрънкате бе,само мрънкате..по-лекичко малко. :1000 (29): Вие и за "Besame" така говорехте,амаааааааа..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Само мрънкате бе,само мрънкате..по-лекичко малко. :1000 (29): Вие и за "Besame" така говорехте,амаааааааа..... И с тая фразичка от песен дето ми я използваш за интересен ли трябва да те сметна ? Извинявай , че мнението ми не е като твоето . Сигурно вчера са я пуснали 10 пъти в дискотеката , я кажи ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Музиката е страхотна, но това мрънкане е просто ужас.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И с тая фразичка от песен дето ми я използваш за интересен ли трябва да те сметна ? Извинявай , че мнението ми не е като твоето . Сигурно вчера са я пуснали 10 пъти в дискотеката , я кажи ... Е,нищо де..скоро може да е като моето мнение. Не съм посетил дискотеката вчера.. в събота ще видим. На мен много ми харесва,има супер ударна музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Очаквах нещо по зле, но съм изненадан от този проект. Мелодията е жестока много ми хареса,ако трябваше да оценя тази песен щеше да е ДОБЪР 4. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Много взе да ми харесва, страхотна песен е, особено припева, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Брутална музика, ако беше на български, щеше да стане хита на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Попретопляне на "Докосвай ме". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Много добри песен и клип, браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Пак е крала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.