Blueberry Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Между другото, не са толкова слаби участниците. Във втория сезон например бяха много по-зле, тя и победителката беше една "певица". Сега ила петима, които ще се борят за победата (Кристиян, Виктория, Христиана, Белканто и Стивън), но менторите им ги съсипват. Ама наистина, не можете да сравнявате Великобритания с България - там имат много по-силна школовка, много повече опит и много повече подходящи кадри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Аз не виждам защо пак трябва да плюете по нашето. Сериозно. Какво им има на Виктория и Христиана? Страхотно пеят, особено Вики. Стивън и Кристиян също не са зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 От 3 концерта насам (които гледам нали) снощи най-накрая всички пяха горе-долу нормално, почти вярно и без особени забележки. Забележителен напредък. Е, подборката за пореден път беше отвратителна, песента на Виктория беше наистина непосилна задача и тн, ама все пак да отбележим, че явно работят момичетата и момчетата и се стараят и има някакви видими резултати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ай стига бе, тая седмица са отпаднали Белканто. Жалко, май бяха единствените на които чак да симпатизирам, не, ама поне не дразнеха активно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ай стига бе, тая седмица са отпаднали Белканто. Жалко, май бяха единствените на които чак да симпатизирам, не, ама поне не дразнеха активно. Полудях в четвъртък. Тая гнусната Дарина е толкова незаслужено бутана, че нямам думи вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Айде да ви разсея малко от пародията X Factor BG Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Така ме е яд, че Александрина напусна... Този Стивън няма място там. Какво му харесват на пеенето??? Май само за цвят го търпят там. Даже и като чернокож не пее, те по дефолт си имат глас а той и това не покрива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Така ме е яд, че Александрина напусна... Този Стивън няма място там. Какво му харесват на пеенето??? Май само за цвят го търпят там. Даже и като чернокож не пее, те по дефолт си имат глас а той и това не покрива. Именно, и аз това се чудя. Кво още от кастингите са си го избрали и ще ни го бутат до финала, а туко виж и спечели, чак тогава ще се гръмна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Жалко за Александрина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ама не е ли интересно как последнитр 3 седмици някак си отпадат участниците, които предишната са имали най-висок вот? (Поне според няква таблица от уикипедия). На тоя принцип, тая седмица тряя си заминава русначето, ама надали ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Тва предаване вчера стигна дъното. Как можаха да премахнат най-готиния участник, който са имали от началото на това предаване в България? Наистина дъно. Много тъжно че така се изгавриха с това страхотно и талантливо момиче. Беше ми фаворит от първия път в който я чух и видях. Просто има такъв глас и чар, че....Наистина никога не съм очаквал да отпадне, още по-малко от бездарното фъфлещо курве. Саня се изложи за пореден път. Адски проста и долна жена. Още лятото когато Рут Колева и още 50-тина души правиха подписки против нея ми беше ясно що за стока е...Е, вчера доказа сама че всички са били прави за нея. Много гнусна и долна жена. Аз пък съм сигурен, че Виктория ще бъде много по-добра певица след години от това копие на други 54634643 певици Дарина. Виктория я бие по всички параграфи - глас, визия, държание, харизма, ВСИЧКО. Хората в Фейсбук полудяха над 3000 коментара изписаха, страници да върнат Вики с по 6000 човека за по-малко от ден. Криско и той горкия се прави на велик композитор като прави някакви банални курви на "звезди". Не осъзнаха ли тея хора, че такива типажи правят 5 песни и писват? Тъпа държава, никога няма да се оправи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Дарина е тотална бездарница, но е супер готина, енергична, интересна, красива, щура и се държи като звезда. Копието на Адел взе да ме дразни в последно време, твърде прехвалена беше. Иначе Християна е номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Дарина е тотална бездарница, но е супер готина, енергична, интересна, красива, щура и се държи като звезда. Копието на Адел взе да ме дразни в последно време, твърде прехвалена беше. Иначе Християна е номер 1. +1 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Няма да се учудя ако изгонят и Християна. Бездарията продължават напред. Тоя Стивън кога ще го махнат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 И аз харесвам Виктория и мисля, че е по-добрата певица срешу Дарина, но този път елиминациите бяха съвсем в ред на нещата. Не може да стош на сцената като консерва и да гледаш като теле. Хубав глас ама като е умряла в кожата си как да предаде емоция в мен. Музикалният бизнес е много суров и ако нямаш характер не си за там. Сори, какъвто и талант да си, гадно е, но това е истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Зависи какво търсиш. Защо трябва да се правят на клоуни - това ли ще ти създаде емоцията, или това ще замести хубав глас и съдържателна песен? Това предаване е тръгнало да произвежда 15 годишни коври с разголени задници - колко добър пример за продрастващите - нещо, което чалгата никога не е позволявала, говорим за непълнолетни кумири на малките деца, мятащи задници и цици. Иначе проблемът на Халваджиян, той заради това не може да спи най-вероятно, е липсата на гласове, просто никой не гласува и той гони харесваните, за да може другият път да се активизират, ама на. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Не става въпрос някой да се прави на шут. Ама да гледам някой, който пее едва ли не на сила или с безразличие... няма да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Дарина пее насила и си личи от далече, докато Виктория го прави с лекота. Не знам защо искате от тях да са толкова много комплексни, защо не искате от композиторите и текстописците да са певци, или пък от балерините? Ми това си е изкуство - музиката, ама айде стига шоу, нека да се върнем към пеенето, към мелодиите. Цирк Балкански си имаме, и театри, и Нешка Робева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Абе Виктория може да е по-затворена, но на сцената се раздава на макс и пее страхотно. Какви тъпотии говориш? А каква емоция ти предава Дарина? Това че е поредното копие на Риана и Бионсе не я прави по-добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много се радвам, че Стивън си тръгна. Време беше да му резнат крилцата, че много си повярва. Подозирам, че го държаха там буквално за цвят.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много се радвам, че Стивън си тръгна. Време беше да му резнат крилцата, че много си повярва. Подозирам, че го държаха там буквално за цвят.... Какъв цвят направо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Аз пък отказвам да повярвам, че разни други, които ме дразнеха по-малко, си тръгнаха, а вълчиците от групичката още са там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Още като изгониха Ева-Мария си мислех едно нещо, което се потвърди с изгонването и на Виктория. Освобождават пътя на победителя, който сами са си избрали предварително... Няма как. Накрая ще се тупнат в гърдите и ще кажат: "Победителя е най-добрия от всички останали, нормално да спечели." Харесвам Християна и то много, но нека бъдем реалисти - Каква кариера ще има тя? Какви песни ще има? Ще е успешна ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Още като изгониха Ева-Мария си мислех едно нещо, което се потвърди с изгонването и на Виктория. Освобождават пътя на победителя, който сами са си избрали предварително... Няма как. Накрая ще се тупнат в гърдите и ще кажат: "Победителя е най-добрия от всички останали, нормално да спечели." Харесвам Християна и то много, но нека бъдем реалисти - Каква кариера ще има тя? Какви песни ще има? Ще е успешна ли? Ако трябва да сме съвсем реалисти, ми кажи един победител от всичките тия формати, който има някаква известност изобщо. Може и да не е само от българските, то от всичките световни вариации на музикален формат има 3-4 които имаха някаква временна популярност и това е. Кво има да си говорим тогава каква кариера ще има който и да изберат от тия четиримката (броя групата като за един, въпреки че те са уникално бездарни и нямат талант и като за толкова). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари