pechenko Публикувано на Юни 5 Report Share Публикувано на Юни 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Моята тема бе първа: http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1535682 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Това е песента от Оцко, според мен. Харесва ми! Много е забавна. Преслава изглежда добре, а клипът е доста приятен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много зле! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ако трябва да съм честен - не ми харесва на първо слушане. Излагация .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Голям автогол след песента на Галена и Десислава. Преслава здраво издиша вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 И мен на първо слушане не ме грабна..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Харесва ми...... браво на Пепе! Интересно ми е кои са авторите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Певицата на годината издиша... видеото - имах чувството, че гледам смесица от клипове на Татяна и Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Песента ми е много позната и ще се сетя откъде. Хубава мелодия, различна за Пепа - на нещо турско или арабско бие. Самата тя прилича на циганска версия на Малина. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 страшна песен,много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 На Оцко е. Ето това е нещо различно от Оцко. Музиката е много яка. Текстът и клипът са по-скоро посредствени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Като цяло можеше да мине и без тази песен, но този глас на Преслава... Може да ме накара и най-тъпата и песен да харесам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Повтаря се ситуацията с ''Моето слабо място''. В началото предимно негативни коментари, но после избухва. Ще е хит много ясно! Музиката е странна както беше с ''Моето слабо място''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 На Оцко е. Ето това е нещо различно от Оцко. Музиката е много яка. Текстът и клипът са по-скоро посредствени. Различно е - да бе да, наподобява на поне 2-3 песни...Пак е крал! Преслава тотално не я слуша главата, дано поне стане хит, че иначе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 2-ри пореден слаб проект и нито един добър такъв за тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Ще видите, че ще е мегахит! И за "Моето слабо място" говорехте така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Това е едно качествено и бързо спускане към дъното! Чао, чао, Пресле! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Преславо, това ти ли си? Аз съм без коментар... Стига ми сравнявахте "Моето слабо място" с тоя боклук. Специално мен Мястото ме грабна от първо слушане, а това нещо си го пускам вече 4 път и едва го издържам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ще видите, че ще е мегахит! И за "Моето слабо място" говорехте така. +111111111111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не правете сравнения с мега-яката "Моето слабо място". Но тази също ми харесва. Може би заради Преслава, но все пак .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Нещо не ме кефи. Това ако са Кости и Марков/Нанков, то няма спасение за Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Песента е пребиец!! Браво ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Нещо не ме кефи. Това ако са Кости и Марков/Нанков, то няма спасение за Преслава. Мисля, че автор на музиката е Оцко, а режисьор - Александър Моллов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 То ако стане хит, ще е само, защото е на ПРеслава и всичко нейно се пусна..но това не знач, че проекта е добър..Радвам се, че феновете на ПРеслава са обективени..от това по-важно няма.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.