selfish. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не става, да пуска следващата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Преславо, това ти ли си? Аз съм без коментар... Стига ми сравнявахте "Моето слабо място" с тоя боклук. Специално мен Мястото ме грабна от първо слушане, а това нещо си го пускам вече 4 път и едва го издържам. И при мен бе така, тук музиката след 5-тия път започва да ме зарибява, но текста...."МОЛЯ?!"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Странна е. Харесва ми как пее иначе. Видеото за нея е доста добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Потресен съм Не ми харесва грам засега.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Изпълнението е много яко. Някакво такова дяволско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Преди да се развълнувате от опити да се сетите на коя песен ви прилича (музиката), ето .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много яка музика, но текста е под всякаква критика. По-добре да си пее баналните ''хапи'', ''кълни'', ''чупи'' и т.н Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 ,след няколко слушания те кара да я слушаш още повече и повече , бахти много ми харесва и най накрая хубав клип от Преса Брутална Музика, ОЦКО Е НОМЕР 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Пак сте недоволни, аман Много е яка песента, припевът адски зарибява и мелодията и текста се запомнят! И това "аре марш" е яко, малко в стил Ивана. Сигурна съм, че ще се върти по дискотеките и ако не хит, то поне прилично популярна ще си стане песничката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Слабо за Преслава Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Най-безличната песен на Оцко и може би най-тъпия проект правен от голямо име някога. Нямам думи за това, което изслушах и изгледах... Ситуацията с "Моето слабо място" няма да се повтори, не се надявайте. Не мога да повярвам, че този боклук е от Преслава.. Клипът е потресаващ също. Пълно разочарование от певицата на годината... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 На мен не ми харесва това нещо, защо му отделя внимание за отделен сингъл? Смешно е за мен, не казвам, че няма да се популяризира, ама изобщо не го сравнявайте с "Моето слабо място", която е интересна, а тук песента е построена по доста типичен начин, пък и този клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Пълно разочарование от певицата на годината... Поредно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 След 20-то слушане - мегахит ще е...поне на нивото на "Спри да ми досаждаш"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не ми допадна нещо, глупав текст и нахакан клип, правени с цел да се харесат на кифлите. Драмите повече й отиват определено. Припевът ми се струва познат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много секс има в тази песен! И като музика, и като изпълнение, и като ефекти. За първи път в клип да ми хареса визуално Преслава, крайно време беше и тя да се поразчекне малко.... Ще видите коврите как ще се чекнат луди след като завършат училище другата седмица и сесията в УНСС приключи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Най-безличната песен на Оцко и може би най-тъпия проект правен от голямо име някога. Нямам думи за това, което изслушах и изгледах... Ситуацията с "Моето слабо място" няма да се повтори, не се надявайте. Не мога да повярвам, че този боклук е от Преслава.. Клипът е потресаващ също. Пълно разочарование от певицата на годината... +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Тая сигурно е започнала да се друса по-интензивно!!! Няма как иначе да си обясня поведението й... Песента е мега евтина и пошла. Безумен текст... Видеото е яко изнасилено и ме заболяха очите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 След няколко слушания мога да заявя, че това е една от най-силните песни на Преслава за последните години! Класи над ''Нашето любов е'' и ''Повече не питай''. Лично и категорично заявявам, че това ще е един от хитовете на лятото. Има прогрес при клиповете. Браво! Музиката е един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Така е яд как Оцко цака чалгарките с тези пусти семпъли. Пожелавам му скорошно пенсиониране. Бездарник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Това е слабо, слабо, чак не си струва коментара - текстът е като на треторазрядна сръбска певица... :mf_surrender: Мега зле като за Преслава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Чак сега забелязах последните 7 секунди! Смазва с движения! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Мислех, че по-нататък ще пусне песен, успя да изненада този път. Музиката е много яка, обаче заради текста ми е малко странна песента. Видеото като за нея е доста добре, разчупена е много. Честно казано още съм със смесени чувства. Сигурно ще е популярна заради Преслава, ще видим, но в първия момент идва слабо като за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 2-ри пореден слаб проект и нито един добър такъв за тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Аматьорка, аматьорка! А-а-а аматьорка аре марш! Мила моя, симпатична си ми, (да бе, да) ще те черпя пури, заиграла си се с много сега, не е хапка това за твоята уста. - Да, моля? Виж как ти минават, - Да, мило? минутите слава (идвам) Дръпни се тогава... Да го видя с една аматьорка, ми е твърдо познато до болка, аз от тук ги поемам нещата, поигра си, стига за днес. Да го видя с една аматьорка, ми е твърдо познато до болка, както блесна така и угасна три на нула падаш от мен! Аматьорка, аматьорка! А-а-а аматьорка! Ти си най-красива, но до мига, в който аз съм дошла. Той говори с тебе и си върха, но пропадаш, когато аз позваня! - Да моля? Добре, че съм тука, - Да, мило? спасих го от скука. (идвам) Дръпни се тогава.... А-а-а аматьорка аре марш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.