Bandolero Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ама, кубински ли? Мила моя, симпатична си ми, (да бе, да) ще те черпя пури, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Графики от "Аматъорка".... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 ще те черпя пури, :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Перфектна за лятото. Ето така се прави, бе! Мачкай Кралице! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ами хубава й е песента, не мога да го отрека. Бие на продължение на "Новата ти" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Нали. Иначе, пусна отново различна песен от предходните й, да. Разнообразява определено. Бие на продължение на "Новата ти" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 с тая песен, верно минава към "Аматьорките" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не мога да я възприема тази песен и това е! Като чета някои коментари кой и колко пъти я пуснал и почнала да му харесва!? Ако си беше попадение нямаше да се налага да си я пуснете толкова пъти! Хубавата песен грабва веднага, тази не е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Добра музика, смешен текст и страхотно изпълнение. Песента за нея е различна, има шансове за хит. Видеото също е нещо ново за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 голяма излагация само се чудя, защо всички криете оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Перфектна за лятото. Ето така се прави, бе! Мачкай Кралице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не е пък толкова лоша, отсвира е добър, а и Преслава поне ПЕЕ ако не друго, за разлика от повечето актуални пачаври.Поведението и пред камера иначе е потресаващо.И какво по дяволите пее: "Аре ма, чшш!", "Аре мач!", "Аре марш!" ??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Все едно гледам клип на Татяна доживях Преса да прилича на Тотя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Все едно гледам клип на Татяна доживях Преса да прилича на Тотя Преса не може да прилича на Тотя, защото няма Тоти Тяло!!!! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много странна... първата дума, която ми идва наум за цялостния проект е "долнопробно". И поне да беше яка тупалка, но не е. Не ми е мелодична, а на текст в припева наистина не му разбирам смисъла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ако държеше ритъма от последните 30 секунди на песента, щеше повече да ми хареса. За момента ми е тъпа, чак не мога да повярвам , че песен на Преслава не ми допада на първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Мен и клипът ме дразни, Преслава я смятам за много, много яка, но не ми харесва как тук е достъпна, отслабна и се превърна в поредната, която си върти гъза в клиповете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Чак на слушалките чух, че пее "ще те черпя дори", с пури ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ако си беше попадение нямаше да се налага да си я пуснете толкова пъти! Хубавата песен грабва веднага, тази не е! И това трябва да бъде аргумент за?! Естествено, че като ми харесва някоя песен ще си я пускам пак и пак. Ха-ха, ако е попадение - пускаме я веднъж и стига толкоз... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Смешно е! Да не кажа, че е направо комично положението Ако и тази година й подарят Певица на годината ще е пълен таш*к! След дуета на Галена и Десислава не върви. Музиката зле, текста покъртителен, клип ала Теда Ломска. Пълен потрес!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Приятна изненада е това,че нито песента изтече, нито снимки и информации. По принцип при Преслава няма изненади. Музиката е мазна цигания. Предполагам ще се върти по дискотеките в комплект с нареждащия ала "Ти си кур*а, аз съм най-яката"-текст. Видеото е 100% от Скерлев, нищо особено. Постарали са се за някакви по-разчупени визии, декорчета. Това е за похвала, предвид видеографията на Преслава. Не ми са любими тия мазни ритми, но разбирам, че и тя трябва да разнообразява. Минус е баналния текст - нямам търпение тази тематика за принцеси, аматьорки, боклуци и т.н. да излезе от мода (но това ме съмнява). Клипа като цяло не е нищо особено, но за Преслава е все пак добра точка. Тя изглежда много добре във всички визии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 В Топ 3 на най-тъпите песни на Преса ми влиза от раз. Дали тя я е харесала тая песен, че я пуска като сингъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Срамно ниско ниво на песента за изпълненител като Преслава. Проектът крещи 'отчаяние'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.