stereoto_ Публикувано на Юни 9 Report Share Публикувано на Юни 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Яка е! Mp3? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Гера е супер,но песентам не ми харесва,очаквах да е по-яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Супер якото парче! И аз искам мп3! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 MP3 няма. Оригиналния аудио фийд е AAC с m4a контейнър. 192k Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 MP3 няма. Оригиналния аудио фийд е AAC с m4a контейнър. 192k И това ми върши работа. Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Добро парче, но нищо особено. До последно се надявах да има някакъв "WOW" момент, но така и не дойде. Напомня за парчетата на Караджова, но е далеч от нивото и заряда, с който пее Лорчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Неееееееее, това е МНОГО ДОБРО! Браво бе. Не бях слушал нещо такова и то произведено тук. Не ми е от най-симпатичните девойката, но евала й правя, че има визия и идея как трябва да изглежда, какво трябва да изпее - тя си е завършена, а е малка. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Още от кастингите беше ясно, че момичето е готово да рефрешне листата на попаджиите. Песента като за първи сингъл е супер, въпреки че ми идва малко в повече обработката на гласа й.Криско ми е излишен. Видеото също доста добро, ноо ..последните кадри с водата са ми малко ту мъч за момиче на 15.Иначе ми се вижда много Beyonce във видеото и като визия, и като чупки и стойки :} Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Ееее, НЕ! Герката е брутална Песента е много ама много яка! Радвам се, че вече има нови лица и то на такива години в Поп музиката. Михаела Филева, Дивна и сега Гери-Никол, това е бъдещето и е доста обещаващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Браво, постарала се е и изглежда на 22 поне, но до там 1:1 с 7/11 на Beyonce, писна ми да слушам копия на чужди песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Невероятен продукт! Единственото нещо което отбелязвам като минус е липсата на музика. Имам предвид, че за 4 мин. не млъкнаха за 1 секунда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Обичам я, брутална е! Мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 MP3 Според мен е с хубаво качество, но все пак кажете вашето мнение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 tell me something, where your boss at? Real DIVA! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 3 неща: 1) Момичето има много селска физиономия. Особено тези устни са отвратителни. 2) "кутия, пълна с тайни" е просто дъното откъм текст. Не че е нещо просташко, но е толкова uninspired, че да ти стане лошо. 3) Още на 2-рата минута песента дотежава. Тя не спира да пее, едно и също нещо се повтаря постоянно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Яка е песента. Телевизиите я спукват от въртене. Снощи в рамките на няма и 15 минути я пуснаха 2 пъти по Бокс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 По всички телевизии я въртят яко, а фвйсбука ми е гръмнал. Малката мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Много яка!Браво на момичето.Хареса ми още от началото на X Factor. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 на колко години е тая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 на колко години е тая 17 почти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Колкото и пъти да я слушам тая песен не мога да разбера какво и харесвате???? :mf_surrender: Или просто е модерно да се харесва. На Преса песента била с тъп текст, а тоя текст е чудо направо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Едвам я изтраях и ужасен глас. Тука хвалите всичко, което излезе. Това,че я въртят, не значи,че е хубава. Едно и също повтаряне , някаква пикла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ква е тази тъпотия бе хора как може да харесвате толкова смотана песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Има много отрицателни коментари и преди вашите, не мисля, че някой харесва нещо само защото е модерно. На мен лично песента ми допада, харесвам такъв стил, Гери звучи супер, Криско както винаги е направил перфектен бийт, на текста пък му няма нищо... Ако това не е вашия стил музика е нормално да не ви харесва, но това не значи, че другите се правят, че им харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.