heartless Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ми не съм съгласна :D Ето например Било квот било ми харесва, Златните момчета също. Ей тая песен пък ме кефи наистина много, даже до скоро телефона ми звънеше така Обаче точно в това горе, не намирам нищо, за което да се хвана. Абсолютна тъпотия. И тая Гери-Никол каква е не знам, но не виждам нищо толкова специално в нея. Освен това как може за други песни да се недоволства, че били с тъпи текстове, а да харесвате това?? Ми то в Аматьорката има повече смисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Истината е че Гери-Никол е брутално красива, тя е сълза, тя е уникална и пее жестоко, държи се и изглежда като световна мегазвезда! Тя просто е родена да бъде на върха и да кърти! Песента е един път, жестока е! Ще се слуша, защото ще е модерно да слушаш Гери-Никол! Клипа е изумителен, нямам думи, толково е стилен, перфектен, красив и много радва окото! Най - накрая момиче, което изглежда перфектно, пее ужасно добре и се държи нечовешки яко!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Оо, мили мои .. яя си слушайте там Аматьорката и не ми филисофствайте Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Оо, мили мои .. яя си слушайте там Аматьорката и не ми филисофствайте Добре, шефе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Как кое и харесваме? Вижте само как се държи в първата си песен и клип, просто смазва. Пее с толкова хъс и е много талантлива. Песента и клипа са много добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Докъто Мария Илиева се моли песента й с Атанас да направи половин милион за 15 дни, Гери-Никол ще ги направи за няма и 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 И аз не харесвам Аматьорка и циганиите на Фикрет, но не съм тръгнала да ви хейтя! Всеки си има предпочитания, време е да го проумеете... Факт е, че тая малката по една или друга причина се хареса на масата хора още с дебютното си парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Песента не е нищо особено и гласа на тая леко дразни. Като добавим и Криско. Ужас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Песента не е нищо особено и гласа на тая леко дразни. Като добавим и Криско. Ужас! Този коментар вече сме го чели Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 mp3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 mp3 Мастър ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Мастър ли е? Не. За мастър ще трябва да си я купим. Нямам против да я купя, ако е от по-достъпен сайт, че iTunes ми е много смотан и сложен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Като песен и клип си е добре, вече набра скорост, но на мен гласът ѝ не ми е приятен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 ХАХАХ айде моля ви се, песента е готина, но ако беше изпята от Мара Отварачката, дори нямаше да й бърнете внимание.... Звучи като всички песни на Криско.. А като килограми, може да свали някой, друг Гигата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 ХАХАХ айде моля ви се, песента е готина, но ако беше изпята от Мара Отварачката, дори нямаше да й бърнете внимание.... Звучи като всички песни на Криско.. А като килограми, може да свали някой, друг Гигата... Какво значи "ако", ако ама не е! Да я изпее Мария със смешния си глас и да видим кво ще излезе. Имаше само една яка песен "Game over" и нищо не стана от нея. Като килограми нищо му няма на момичето. Първи клип, а вече и поведение пред камерата си има, но чалгарчетата нещо май се разбунтуваха. Бахти злобарите, човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ама каква злоба? То да беше нещо хубаво, да ме е яд, ама не - това тук е толкова посредствено, че няма как да ме е яд за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ама каква злоба? То да беше нещо хубаво, да ме е яд, ама не - това тук е толкова посредствено, че няма как да ме е яд за нищо. A това на подписа ти не е посредствено грам? Вижте си първо любимките и това, което харесвате, пък после давайте класификации за другия жанр. Щото ако се мяташе в този клип и до Дриско Галена - друга песен щяхте да пеете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Песента е много яка. Само не знам момичето май има проблеми с разтежа, като пигмей е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Девойката много ми прилича на Iggy Azalea, има и подобна постановка на пеене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 A това на подписа ти не е посредствено грам? Вижте си първо любимките и това, което харесвате, пък после давайте класификации за другия жанр. Щото ако се мяташе в този клип и до Дриско Галена - друга песен щяхте да пеете. Абе я си гледай работата - казвам кое ми харесва и кое - не. Да, "Всичко чуждо пожелаваш" е супер песен. "Ела и си вземи" е потрес. Толкова от мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Абе я си гледай работата - казвам кое ми харесва и кое - не. Да, "Всичко чуждо пожелаваш" е супер песен. "Ела и си вземи" е потрес. Толкова от мен. Значи имаш тотално сбъркани представи за посредствено. Малката лигла поне пее като звяр за разлика от парцала Яница Господинова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Девойката много ми прилича на Iggy Azalea, има и подобна постановка на пеене. И НА МЕН! Οще от Фактора ми приличаше на нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Момичето правеше впечатление във Х-фактора. Зверски пее. Принципно на мен ми идва прекалено нахакана за момиче на тези години, но пък стои перфектно на сцената, наистина прилича на западен изпълнител. Нека да има нови лица, време беше всички тези музикални предавания да започнат наистина да вадят успешни изпълнители. Песента е добре, има сякаш някакво ненужно обработване на гласа й и малко натежава наистина. Но като за първа песен виждам, че много се споделя, ще има успех. Видеото е много добро, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.