Hotty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Парчето е убиец, поп хита на годината със сигурност! Дразни ме само, че с еразчита на един основен пасивен и добре познат западен ритъм през целите 4 минути. Изпълнението е секси и надъхано. Клипът също е добър, залитва се към Бионсе, което е нормално за целия свят. Малко са и некоордирани движенията на малката, като Гергана в началото. Но като з апърви клип пак е доста добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Фейса ми е залят с тази песен, наистина силно заглавие и то от ново име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Гери-Никол е новата кралица! Песента е бомба, нямам думи!! А поведението й е простооо.. убиец, ето така се прави Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Превърна се в мегахит за 10 дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Тези дни вкъщи постоянно вървеше Сити тв, песента се пуска през 15 минути! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Вземи тоз ХИТ Искаш да се пробваш срещу мене .. няма проблееееееееееем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 И мен ме зариби тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мноого добра, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Да ви се чуди човек на коментарите Парчето е жестоко както и да го погледнеш. Момичето (не знам коя е и от къде се пръкна) е адски свежо и готино, няма кой знае какво гласище, но изпълнението е страхотно. Ако махнем онзи заспалият от песента, гласувам с две ръце българската музика да продължава точно така. Четох, че чупки и стойки не подхождали на възрастта й... Еее, браво, повече ли подхождат на чалга лелки, които ги правят по трико и долни гащи, пък се водят (чалга) певици? А, да, забравих, там е задължително, професията го изисква. Мога да кажа само Браво! И текст и изпълнение и клип, никакъв кусур. От години не бях слушала изпълващо ме българско парче. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Момичето (не знам коя е и от къде се пръкна) Беше участничка в последния сезон на X-factor, там обаче я сложиха в група, която си отиде около средата на предаването. Направи обаче фурор с явяването си на кастинга, където пя Flawless на Бионсе, още тогава Криско каза, че много я харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Ауу, почва да ми харесва. Помощ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Определено един от хитовете на лятото... Това се чува отвсякъде, тече от чешмата...Видяхме и на турнето на The Voice какво става като я обявят. Поп музиката владее тая година - нещо, което за попфолка не може да се каже... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Тази песен е хит като "Видимо доволни" .. Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KevDeBruyne Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 (редактирано) мноо голям хит :girl_witch: Редактирано Юли 20 от robinrvp Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Гери-Никол що се излага толкова с този непрофесионализъм в страницата си? Не смятам, че е адекватно така да поства срещу хейтърите, за мен това не е начин да отвръща на мненията им, само показва, че се засяга и те продължават още. Нали голяма звезда ще става, реално е неподготвена, продуцентите къде са да ѝ кажат да не реагира така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Това е фалшива страница, не знам защо не го обявява официално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Това е фалшива страница, не знам защо не го обявява официално. +1 официалната страница: https://www.facebook.com/gerynikol профил: https://www.facebook.com/gerynikol.georgieva.9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=560F3BF1 Прилича на крава, нормално ли е да изглежда по този начин? И не го казвам заради годините й, а по принцип. И 30 годишна жена да се гримира по този начин пак е потресаващо... Бахти ненормалната работа, възприятието за красиво в днешно време явно са сбъркани нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Песента е един път. Звученето на песента може и да е много модерно в щатите, но за България си е нещо съвсем ново. Момичето е много свежо и като глас и като визия. Дано не се забрави бързо като всички поп звезди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Страшна песен, най-големият хит тази година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Само в България е възможно при появата на нов талант, той да бъде тотално сринат от масата хора. Гери-Никол има супер мощен глас, не може да се отрече, че от групата в Х Фактор, именно тя беше най-силната, държанието ѝ пред камера е супер добро и професионално. И веднага почнаха да я нападат 1-2 години по-големи от нея лапета, които никога няма да постигнат това, което тя, нито да имат нейния талант. Надявам се това да не я откаже от бъдещи проекти, а да продължи с кариерата си, въпреки, че и започна на много ранен етап от живота Когато някой е само на 16 и направи по-голям хит от "Ела и си вземи", ето тогава ще има право да каже нещо против нея! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Най-големият хит от години насам! Наистина им се получи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Много много яка песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.