ICEberg Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 новата Ивана->Преслава->Джена, т.е. кръчмарка за масова употреба Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Въобще не й отива тази песен.Гласа й бяга от ритъма и това късо вибрато е отвратително. "За първи път" е страхотна, но тази е булшит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Песнета не е лоша, но самото изпяване не ми харесва... Тази част - " Кой живее с две , ти луд ли си " е много зле изпято... Мелодията е типична като на последните песни на Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Какъв потенциал виждате в тази за Бога А и тя не вижда ли, че чеп за зеле не става от нея .. и продължава да се занимава с поп-фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Убийствен бас има! Ако беше изпято от Джена... Мале това щеше да е хита на лятото! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Какъв потенциал виждате в тази за Бога А и тя не вижда ли, че чеп за зеле не става от нея .. и продължава да се занимава с поп-фолка. +1 Доста антипатично момиче без капка харизма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ми не е лоша песента, но е по-слаба от предните и. Иначе гласът и много кефи, един такъв специфичен е. Не съм съгласна, че е кръчмарски. Симпатизирам и на Мария и се надявам наистина да може да дръпне, заслужава го момичето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ужасен глас има това девойче, не знам какво и харесвате толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Нямала потенциал? Я да излязат на една сцена с Галена и Андреа с орекстър и живо пеене да видим коя ще бие, а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ужасен глас има това девойче, не знам какво и харесвате толкова. И аз така мисля. Много мудно пеене, доста неприятно.. Просто не става... Трябва да се налеят мноооого пари, за да потръгне. Така, както беше с Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Нямала потенциал? Я да излязат на една сцена с Галена и Андреа с орекстър и живо пеене да видим коя ще бие, а? То ако ставаше само с пеене... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ми не е лоша песента, но е по-слаба от предните и. Иначе гласът и много кефи, един такъв специфичен е. Не съм съгласна, че е кръчмарски. Симпатизирам и на Мария и се надявам наистина да може да дръпне, заслужава го момичето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Аз пък съм я слушала на живо като работих и пее страхотно на живо. А на живо е много красива и естествена, и много земна. Просто няма пари и всичко й е трудно при нея, лично ми го е казвала. Много свястно момиче е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 И аз така мисля. Много мудно пеене, доста неприятно.. Просто не става... Според мен обработките на гласа, които Оцко прави са ви направили лошо впечатление.Просто на човек, който наистина може да пее, не трябва да му се обработва до такава степен гласа! И на мен ми е много симпатична Мария, но като гледам фирмата колко дава за нея направо се отчайвам - не беше пускала песен от миналата година по това време.Не е нужно да бълва продукция, но поне на 6 месеца по 1 песен би било добре.Тя е сравнително ново име, което трябва да се налага, а с такива паузи това няма как да стане!Именно при изпълнители като Мария Петрова си проличават грешните способи на Митко Димитров.Взима сульо и пульо и иска всеки сам да влага, а пък после чака лапачката.Ако същата тази Мария се беше появила през 2000-та година например, сега щеше да е супер успешна и с много хитове зад гърба си, но тогава условията, които предлагаха от Пайнер бяха коренно различни! Песента, колкото и да ми харесва, няма да стане хит, защото няма кой да я наложи.......пък в youtube сигурно ще е една от малкото в канала на Планета с реални гледания, защото едва ли биха платили за това иначе талантливо момиче.Много ме е яд за такива като нея, които остават в забвение, защото не са решили да се продават за пари и слава!Стискам и палци и дано продължи да се бори, защото е можеща Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Нямала потенциал? Я да излязат на една сцена с Галена и Андреа с орекстър и живо пеене да видим коя ще бие, а? във всеки град има поне по 10 кръчмета пълни с пеещи певци и певици, в пиано баровете също, но те никога няма да излязат от там, не защото не ги забелязват продуцентите, не защото нямат средства, които да инвестират в кариера, а защото я нямат тази осанка на "звезда", не са харизматични, така, че "не става само с ядене" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 "За първи път" беше страхотно попадение, но тази не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Мне. И тя като Джена се опитва да стигне мелодията... предната й песен беше по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 На мен пък много ми хареса, а я пуснах от скука, не очаквах, че е направила такава хубава песен. По принцип ме бих познал, че е от Оцко, музиката е много хубава, текста също, успех! Джена! Джена? Какво прави тя тук, поне да се беше разпяла малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Много добра песен !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 И мен ме зариби. Особено мелодията. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Гласът й много ми харесва. Приятна е песента, но "За първи път" е най-силната й песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Готина песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 То ако ставаше само с пеене... Мда...в България последното нещо, което е необходимо на един ПЕВЕЦ, е глас... Харесвам Мария Петрова, но песента е слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Песента си е в стил Джена откъдето и да го погледнеш - и като текст, и като мелодия. Даже си мислех, че Джена я е композирала, не ми се вярваше Оцко да е направил най-накрая песен с музика. Хубава е, браво! Обаче не направиха добре като махнаха featuring-а от заглавието, щеше да спомогне за повече интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.