pechenko Публикувано на Юни 12 Report Share Публикувано на Юни 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Напомня на старите му хитови песни. Предполагам, че ще стане хит защото припева зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Време беше за нещо сполучливо, макар, че и това май е кавър. .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 За ко пуска толкова много песни? Трябваше да залага на предпоследната песен.Има потенциал в нея..Даже вече е хит по дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Най-после да пусне нещо нормално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Заспах. Сигурно е от жегата... Пък може и да е от Манго Старши. Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тоя всяка седмица с нова песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Вярно, че всяка седмица започна да пуска песни и става досадно. Тази е най-добра от нещата, които е пускал. И в албума нямаше толкова силна песен, това наистина напомня на старите му песни и сигурно ще се слуша. Клипът е приличен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тоя всяка седмица с нова песен... Не, просто Галена щеше да прави ония гюбек и пробва да й направи сечено, но Фичката не е предал правилно инфото :1000 (29): Иначе в тая песен ми липсва само да се включи и тя с виене, и идилията щеше да е пълна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Много яка! Ей такива песни да прави, а не кючеците. А онази арабската дето е правил е само за участия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кефи ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Мелодията ме кефи, но нито текста, нито стораровия глас ме впечатлиха. Някак ми омръзна тоя човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Заспах. Сигурно е от жегата... Пък може и да е от Манго Старши. Не ми харесва! Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ами не ми харесва, някак ми омръзна. Много песни, много нещо и все едни и същи гръцки кавъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Оригиналът е доста по - добър като изпълнение. Двамта Стораро са няма такива дразнители - синът с некачествена продукция, бащата с окрадена от гърците! Няма такъв друг позор в музиката!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.