chalgafenche Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 На мен пък текста ми хареса, така де - стихотворението, така че евала на поетесата Но може би от тези стихове щеше да излезе покъртителна балада, а не нещо с дискотечен ритъм. Самото изпяване на Райна е твърде емоционално и депресиращо и не се връзва някак си с ритъма, не знам как да го обясня, сякаш и смесването не се е получило....Май май се е правела музика върху текст, а не обичайното в жанра - първо музика и после писане на текст според нея...И само са добавили и един припев, който изглежда като закърпен и "пришит" към всичко останало, няма особена кулминация... Иначе като цяло не е никак зле, но трябваше да си направи дискотечно парче от тая музика с друг по-лесно "смилаем" текст и отделно балада със същия текст, но с друга музика, защото това тука са като две отделни песни, нямащи нищо общо.. Клипът - не ме впечатлява особено, не за друго ами понеже Райна акцентира на части от тялото си, които не са й силата - малки гърди, голямо дупе....И изисква ли се да е по боди, а едно време какъв морал проповядваше.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Teкстът е хубав и различен. Видеото също ми допадна, но музиката не ме впечатли особено. Припев и куплети нямат нищо общо като звучене, което мен лично ме дразни супер много. Отсвирите са от песен на Тони Стораро. ;-) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 За мен грешката е в текста и музиката, изобщо, ама изобщо не си пасват. Не е казано, че трябва да е балада за такъв текст, но пък и тази музика изобщо не навява тази драма, която се описва. Иначе интересни фрази, въпреки че на места има някои думи, дето звучат тъпо и развалят цялостното послание. От всичко това идва и песента никак не е запеваема. На мен ми допада все пак. Видеото е добро, ако вземем последните на Райна. Пожелавам й да се получи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 За съжаление, откъм гледания върви по-зле от ''Лицемери''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Райна направо да се евтаназира, нищо не става от нея вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 На мен пък текста ми хареса, така де - стихотворението, така че евала на поетесата Но може би от тези стихове щеше да излезе покъртителна балада, а не нещо с дискотечен ритъм. Самото изпяване на Райна е твърде емоционално и депресиращо и не се връзва някак си с ритъма, не знам как да го обясня, сякаш и смесването не се е получило....Май май се е правела музика върху текст, а не обичайното в жанра - първо музика и после писане на текст според нея...И само са добавили и един припев, който изглежда като закърпен и "пришит" към всичко останало, няма особена кулминация... Иначе като цяло не е никак зле, но трябваше да си направи дискотечно парче от тая музика с друг по-лесно "смилаем" текст и отделно балада със същия текст, но с друга музика, защото това тука са като две отделни песни, нямащи нищо общо.. Клипът - не ме впечатлява особено, не за друго ами понеже Райна акцентира на части от тялото си, които не са й силата - малки гърди, голямо дупе....И изисква ли се да е по боди, а едно време какъв морал проповядваше.... Точно голямото дупе е адски модерно в момента и всяка иска такова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Какво и стана на тая жена?Затънала е до гуша, няма спасение за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Кариерата и свърши вече..каквото и да направи няма да уцели хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Кариерата и свърши вече..каквото и да направи няма да уцели хит. Извинявай ?! Колко по-неуспешни певици има и не е свършено с кариерата им. И песента е на един ден, не знаеш дали няма да стане популярна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Извинявай ?! Колко по-неуспешни певици има и не е свършено с кариерата им. И песента е на един ден, не знаеш дали няма да стане популярна. Извинявай ама колко участия има ? Колко хитове има от 2010г насам? Колко концертни изяви има? Нещо и трябва за да си спаси кариерата..трябва да се замисли много сериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Извинявай ама колко участия има ? Колко хитове има от 2010г насам? Колко концертни изяви има? Нещо и трябва за да си спаси кариерата..трябва да се замисли много сериозно. Достатъчно участия за да може да си позволява по няколко екскурзии на година, да живее нормално и да предлага по няколко песни. Масови хитове няма, но популярни песни - да. Концертни изяви не проспуска. Някой са оригинални и добри, други не се получават толкова. За да имаш успешна кариера в попфолка към днешна дата ти трябва човек с пари. Райна няма да тръгне с някакъв мазен и дебел за да е пак из топ имената. Също така няма да моли за ft. или дуети, че да се зашуми за проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Достатъчно участия за да може да си позволява по няколко екскурзии на година, да живее нормално и да предлага по няколко песни. Масови хитове няма, но популярни песни - да. Концертни изяви не проспуска. Някой са оригинални и добри, други не се получават толкова. За да имаш успешна кариера в попфолка към днешна дата ти трябва човек с пари. Райна няма да тръгне с някакъв мазен и дебел за да е пак из топ имената. Също така няма да моли за ft. или дуети, че да се зашуми за проекта. По-добре стойностна песен, която няма да се превърне в хит, но ще остане във времето, отколкото двумесечен хит по клубовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 По-добре стойностна песен, която няма да се превърне в хит, но ще остане във времето, отколкото двумесечен хит по клубовете. Моля те, нека сме реалисти. Тази песен няма да остане във времето. А лично аз предпочитам двумесечен хит в дискотеките, но това е друг въпрос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 36 898 гледания за първите 24 часа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 36 898 гледания за първите 24 часа... Дано дръпне в последствие, но ме съмнява. Все пак не е Оцков бийт.. Не мога да и се наслушам и нагледам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 П********* заспала ! тази жена не пее, а МРЪНКА !! Ужасно изпяване защо ми изтривате коментара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Днес се пробвах пак да я изслушам, но наистина изпълнението е ужасно и точно заради това няма да я слушам. Виждам, че в 80% от коментарите се казва именно това. Райна едно време пееше доста по-изчистено и убедително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 На мен много ми харесва песента, най - вече заради текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Днес се пробвах пак да я изслушам, но наистина изпълнението е ужасно и точно заради това няма да я слушам. Виждам, че в 80% от коментарите се казва именно това. Райна едно време пееше доста по-изчистено и убедително. Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Тази жена е Богиня! :1000 (34): :1000 (34): Иначе и песента е яка, дано да се забележи. Мастер няма ли още, мп3 поне? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Хубав текст,но мелодията не ми допада особено.В клипа е красива както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Дано дръпне в последствие, но ме съмнява. Все пак не е Оцков бийт.. Не мога да и се наслушам и нагледам! То пък все едно с Оцковия бийт и се получаваше. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Отдавна Райна не е пускала толкова добра песен да ми хареса, "Не ползвам чужди вещи" беше последната, която и свалих мисля. Клипчето не е лошо, текстът е интересен, саунда е брутален... За мен си е чист хит. Да видим ще го оценят ли феновете или като коне с капаци заради името на изпълнителя няма да го отразят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Добре е, но мисля, че няма да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Браво, готин проект! От доста време Райна не е правила толкова добра песен. Липсва малко заряд в припева, но не е проблем. Текста е с интересна тематика, но представете си го в дискотека - абсурдно е. Само заради него няма да я пускат според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.