Jump to content

Коя от претендентките за певица на 2014 , продължава с провалите ?

Коя от претендентките за певица на 2014 , продължава с провалите ?  

68 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 28
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Еми разбрахме зимно-пролетните провали , че бяха при певицата на годината . Ред е да разберем дали и летния е при нея . Ако се окаже така , това отново ще затвърди тезата ми , че баш най-незаслужилата взе наградата на Джена/Галена ....

Сподели в други сайтове

Еми разбрахме зимно-пролетните провали , че бяха при певицата на годината . Ред е да разберем дали и летния е при нея . Ако се окаже така , това отново ще затвърди тезата ми , че баш най-незаслужилата взе наградата на Джена/Галена ....

И как разбра, че при "Певицата на годината" е пролетният провал, със смешни и жалки анкети в този форум ли? Жалка история!

Сподели в други сайтове

Можело е още да се постараеш, така че Преслава да събере най-много гласове - коя от певиците започваща с П; коя от певиците, ходили с Бирмата; коя от певиците, които са рекордьорки по призове... излагаш се!

Сподели в други сайтове

Можело е още да се постараеш, така че Преслава да събере най-много гласове - коя от певиците започваща с П; коя от певиците, ходили с Бирмата; коя от певиците, които са рекордьорки по призове... излагаш се!

Не се излагам , никак даже . Отчитаме факта , че Преслава от една година пуска по-слаби песни от конкурентките и , а тя става певица на годината ...

Сега лятото пак пуска адски слаба песен , почти няма положителен коментар за нея ....

Сподели в други сайтове

Сподели в други сайтове

Летния провал -отново при Преслава . Не можа да си защити титлата , конкурентките и изкараха стабилно хитове и зимата и пролетта , сега и лятото.

Изкараха стабилно хитове и зимата, и пролетта, сега и лято - хмм, интересно, като нито Анелия, нито Джена, нито Галена е извадила песента си за лятото...но щом казваш.

Сподели в други сайтове

Изкараха стабилно хитове и зимата, и пролетта, сега и лято - хмм, интересно, като нито Анелия, нито Джена, нито Галена е извадила песента си за лятото...но щом казваш.

Галена извади дуета с Деса ... или не го броим ?!? Анелия изкара Генерал -която е най големия летен хит в момента ...

Стига търси начини да оправдаваш аматьорката .... След Моето слабо място , всяка песен и е провал ... и тотално забравена . Някой помни ли хилядите и дуета ?!?

Сподели в други сайтове

Галена извади дуета с Деса ... или не го броим ?!? Анелия изкара Генерал -която е най големия летен хит в момента ...

Те са пролетни песни, още не сме влезли в лятото, отделно въпросните изпълнителки ще пускат други дуети за лятото.

Сподели в други сайтове

Джена няма причина да е в тази анкета, защото не е пускала песен от март, така че няма как да продължава с провалите, каквито дори няма.

Гласувах за Преслава.

Сподели в други сайтове

Те са пролетни песни, още не сме влезли в лятото, отделно въпросните изпълнителки ще пускат други дуети за лятото.

Юни месец и края на май е лято . Не виждаш ли анкетата . Аматьорката потъва яко надолу след статуетката ... Участия - йок !!!

Сподели в други сайтове

Юни месец и края на май е лято . Не виждаш ли анкетата . Аматьорката потъва яко надолу след статуетката ... Участия - йок !!!

Я отвори сайта на Пайнер раздел участия и ми посочи кой певец или коя певица има повече обявени участия от Преслава в следващите дни ... и след това говори по инерция ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Я отвори сайта на Пайнер раздел участия и ми посочи кой певец или коя певица има повече обявени участия от Преслава в следващите дни ... и след това говори по инерция ;)

Ааа следващите днии , а предните 6 месеца не ги броим ??? Едвам ги прави 10 участия на месец , каква певица на годината е като не е най-търсена. За разлика от нея Галена и Джена чупят от участия .. Галин и Фики -също .

Сподели в други сайтове

Ааа следващите днии , а предните 6 месеца не ги броим ??? Едвам ги прави 10 участия на месец , каква певица на годината е като не е най-търсена. За разлика от нея Галена и Джена чупят от участия .. Галин и Фики -също .

Какво чупят бе, нали ги класирахме скоро. На Преслава бяха 60, на Галена и Джена - 68 .. получават ти се 8 участия преднина, разделено на 6 месеца, горе-долу излиза по 1 участие повече на месец. И това при положение, че Преслава беше на почивка в Дубай. Оспорвай си там аматьорските хитове, като това те радва, но не спори с очевидни неща. Освен това миналата година пак беше пета или шеста по участия, но това не попречи да я направят Певица на годината, та нищо не се знае и за тази година все още :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...