stereoto_ Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Невероятна е тази песен ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Страхотна песен. Дано стане голям хит. Видеото е може би най-доброто й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 След няколко слушания песента ми влезе яко под кожата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 A аз се събудих и ми беше в главата само от едно слушане. Хит! Много е яка просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Страшно добра песен ! Джена продължава да мачка с хитове ... много добре се е справила и с изпяването. Единствено клипа е евтинджос , но това е нормално за Джена ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Приятна песен, нескопосан текст и не лошо видео. В пъти повече ми допада от "Спри да ми досадаш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Тва нещо звучи страшно в дискотека. Снощи в началото на купона я пуснаха като нова песен. Никой почти не я знаеше още, но наистина е добра песента. Не предполагах, че е на Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Джена! Джена??? Страхотна изненада, уникално парче! Снощи в Плаза като я чух за първи път направо полудЕх! Смазващо е това хем меланхолично, хем носещо настроение звучене! Браво!!! Една модерна и западна Джена виждам тук. Много е готина в клипа, страшна чаровница. Още от дуета с Андра очаквам такъв "разтегнат" клип от нея самостоятелен, не е чак толкова зле. Видеото е може би най - доброто и, въобще не лъха и грам на чалга! Просто един доста смел и различен проект, трябва да вземат пример трите мастии на попфолка именно от нея!!! Текстът в припева е добър, в куплетите по - неангажиращ и лек. Трудносмилаема е наистина като цяло, но до 2 седмици макс ще е тотален хит! Напомня ми на едни от най - добрите летни парчета излизали някога - "Всичко води към теб", "Къде си ти", "Феникс". Дано стане и толкова голям хит, заслужено ще е! Реално в стил "Кой ме събра с теб", но едновременно много по - новаторско и различно. Евала на Джена и Янева за експериментите и иновативността им, само те се опитват да поразчупят иначе еднообразния жанр! Иначе виждам тук редовните злобни фенчета на трите утайки, че най - много злобеят и се дразнят - и с право!!! Двете пуснаха супер нехитови парчета, едната от коио в дискотека не съм чул още, а другата или преди 1 или след 4! А другата хвалеше дует, който е една обикновена позната песничка, нищо особено, но надувана заради лудите фенове и на двете! Така се прави впечатление, с такъв ти проекти! Браво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много добро парче, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Как пък винаги фенчетата на Галена се появяват от някаде и говорят за кражби? Как все другите крадат, тяхната ... света вода ненапита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Едвам 90к за ХИТА. :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 87 986 за 24 часа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Да не са пък малко толкова гледания? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Да не са пък малко толкова гледания? Не са актуализирани според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента ще е хит и ще се слуша много по-дълго от разни аматьорки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента ще е хит и ще се слуша много по-дълго от разни аматьорки Които обаче имаха почти двойно повече гледания първия ден Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Които обаче имаха почти двойно повече гледания първия ден Е защото е Преслава. Сигурно ще си остане с двата милиона, ако ги чукне скоро изобщо. :1000 (29): Частта с китарата е мега якаааа.Постоянно си тананикам. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Е защото е Преслава. Сигурно ще си остане с двата милиона, ако ги чукне скоро изобщо. :1000 (29): Частта с китарата е мега якаааа.Постоянно си тананикам. :1000 (29): Вие, Дженови, за Преслава не мислете, някой предричаха само 1 милион на "Нокаут", а съвсем скоро ще има 4 милиона... Тази песен е боза, както и "Спри да ми досаждаш", възмутен съм от ниското ниво на песните на Джена, от музикантски те станаха ниво Галин... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Вие, Дженови, за Преслава не мислете, някой предричаха само 1 милион на "Нокаут", а съвсем скоро ще има 4 милиона... Тази песен е боза, както и "Спри да ми досаждаш", възмутен съм от ниското ниво на песните на Джена, от музикантски те станаха ниво Галин... :roll1: Ниско ниво е "Аре, марш", добре че Пепа има глас, та и подобно лайно се трае щом го пее тя... Но хайде да започнем да признаваме и чуждите успехи вече или? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Вие, Дженови, за Преслава не мислете, някой предричаха само 1 милион на "Нокаут", а съвсем скоро ще има 4 милиона... Тази песен е боза, както и "Спри да ми досаждаш", възмутен съм от ниското ниво на песните на Джена, от музикантски те станаха ниво Галин... Е с този кифленски текст за 15-годишни много високо ниво показва Преслава. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Щом стигнахте да сравнявате тази песен на Джена с "Аматьорка"... Ще ме прощавате, но по-тъпа и гнусна песен от тази на Преслава няма. Супер зле е. А относно гледанията, не са особен критерий, всеки може да си купи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 С всеки свой нов проект Джена ви става все по-голям трън в задниците и това е обяснимо защо разбира се .. . Факт е, че и реномето на Преслава започва да затъва, независимо каква славна кариера е имала и затова си е виновна само тя... И е време да си признаете, че ако "Аматьорка" беше изпята от някоя второ/треторазрядна певица щяхте да я заклеймите като най-пошлото и евтиното излизало някога, но не - песента е на Преслава... Променете си мисленето и двойните стандарти.. Никъде не казвам, че "Градът работи за мен" ще стане хит, колкото "Да те бях ранила", но не си кривете душата и не отричайте, че този проект е адски различен и новаторски за Джена и че тя се опитва да внесе малко свежест и новаторство в последните си проекти .. . Не ви изнася "тийн" вълната, която я е налегнала, не ви изнасяха и роклите, и перата, и камъните, и всеки път търсехте под вола теле и нещо, за което да се хванете. Това говори едно, че с всяка следваща години масата фенове на Джена нараства, а не както в случая с Преслава, а това ви притеснява и затова Джена не ви е удобна .. Това говори и от бройката участия - Джена е с доста повече от Преслава .. . Бъдете реалисти, не злобейте. Аз също харесвам Преслава, да, не всяка нейна песен, но си имам стабилна бройка любими песни и никога няма да отреча неин успех или хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Песента ще има и испанска версия и ще се казва "Amigo". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 И е време да си признаете, че ако "Аматьорка" беше изпята от някоя второ/треторазрядна певица щяхте да я заклеймите като най-пошлото и евтиното излизало някога, но не - песента е на Преслава... Това, предполагам се отнася за мен Прав си, напълно си прав, но и изпяването е важно, а някоя осморазрядница няма да го изпее с хъса и извивките на Преслава.. Аз по начало си казах, че песента е тъпа и съм разочарован, и дори се чудя как може да се харесват подобни помии..Но песента си е хит, независимо колко е малоумна...Не смятам, че Преслава си плюе на кариерата с такива проекти, почти всяка е имала подобни издънки - "Стойки не чупи", "Дерби", "Къде е пича", "Мръсни танци", "Чупката" и прочие..Просто трябва да ги намали, а най-добре изобщо да не пуска такива неща, но явно много й трябва голям хит, за да прибягва до такива методи... Ще видим на Джена песента как ще се развие....Кой е режисирал клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Голяма зарибявка, браво Джена! Джена? Толкова не ми беше харесвала нейна песен от "Да видя какво е". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.