Gerganafen Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Много хубава и интересна песен, браво! Наистина носи меланхолия и вероятно с един любовен текст щеше да бъде по-добре, но Джена си каза, че през тази година ще залага на тийн имиджа. Клипът също е много добър, като изключим сплескването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Не разбирам защо преобладават лоши коментарии??? Много яка песееен! Ще гърми яко цяло лято! Браво на Джена! Клипът също не е лош, само разтягането дразни малко окото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Различна е като за Джена и това ми харесва много. Клипът е може би най-добрия и до момента. Уникална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Въобще не ме грабна! Много слаба песен и клип като за Джена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Хахах, току-що взеха на "Аматьорка" титлата за най-тъп летен проект. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 много странен проект... ?!?! музиката: позната само с една китара бонус текста: от някой текстописец, който прави първия си текст за клипа също: движенията, погледите - все едно нова певица снима първи клип, много е неориентирана, а разтеглянето... като цяло се разочаровах, очаквах много повече от това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Това ли ви е ощетената "певица на годината"... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Песента хич не е лоша. Частта с китарата е страхотна. А Джена скандализира с това, че не вие като фъфлеща, умираща вълчица. Доволен съм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Харесва ми меланхолията, която носи музиката. Но текстът не е за тази музика. Иначе не знам защо песента ми напомня на тази: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Песен на годината!!! Музиката е убийствена, направо размазва, тесктът е различен и надъхващ, видеото е най-доборото й. Никога не е била по-красива и секси, отслабнала е... Просто един път е целия проект, направо ме разби. Китарата е някаква магия, евала! И не ме цитирайте btw, единствено дуетът може да й се опъне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Първо прочетох коментарите и после си я пуснах. Разбира се, песента е супер, както и очаквах. Единственатами забележка са разтегнатите кадри в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Може би най-безвкусната песен на Джена. Ниво: Стойки не чупи. Разочарован съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Песен на годината!!! Музиката е убийствена, направо размазва, тесктът е различен и надъхващ, видеото е най-доборото й. Никога не е била по-красива и секси, отслабнала е... Просто един път е целия проект, направо ме разби. Китарата е някаква магия, евала! И не ме цитирайте btw, единствено дуетът може да й се опъне. с този текст "Песен на годината" ?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ако не беше разтегнат, клипът щеше да е най-добрият на Джена, има добри кадри и тя изглежда адекватно, най-после без пера и детски дрешки, браво! Песента не е лоша, но очаквах повече, китарите са готини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Само на мен ли винаги пеенето на Джена ми се струва супер несъръзмерно и извън ритъм спрямо мелодията? Има нещо яко, но просто това пеене извън ритъм не ми позволява да ме грабне. Клипа ми е тъпичък, Джена ми е грозна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Много ми харесва как е изпяла песента, много нежно и красиво в първия куплет. Текста си е готин, видеото и то е много добро. Песента като мелодия и емоция много ми напомня за "От този момент" на Гергана, намирам нещо сходно, но някак по-забавен вариант. Честно казано, си знаех, че няма този път песента да ми е по-любима от "Спри да ми досаждаш" или последните няколко от "Как не се уморих" насам, но въпреки това ще се слуша с кеф това лято. Може би ми е на едно ниво с "Кой ме събра с тебе", след която започна пак да вади още по-силни и хубави песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 За пръв ще си позволя да направя от този тип коментари, но забелязвам, че феновете на Галена и особено Преслава много негативно се изразяват всеки път за Джена. Специално помня как насолихте и "Спри да ми досаждаш", пък реално това е най-големият хит за 2015 година досега и се въртя най-много. Някак си не върви да се оплаквате после за хейта, вие си го правите. Изобщо в този форум е много смешно, песните, които най-много се хулят, накрая вземат че стават най-големите хитове. Справка предната на Джена, "Моето слабо място", "Горе-долу", "За да те забравя", "Ти си ми", "Пробвай се", "Генерал", "Бум", "Сен Тропе" и още, и още... Малко преценката ви понакуцва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ама много смотан текст... Не ми харесва тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 За пръв ще си позволя да направя от този тип коментари, но забелязвам, че феновете на Галена и особено Преслава много негативно се изразяват всеки път за Джена. Специално помня как насолихте и "Спри да ми досаждаш", пък реално това е най-големият хит за 2015 година досега и се въртя най-много. Някак си не върви да се оплаквате после за хейта, вие си го правите. Едва ли е по-голям хит от Пантера Колкото до песента - впечатлен съм, наистина! Грам не харесвам Махараджата, но не мога да й го отрека, че песента е много яка .. клипа става, но най-вече Джена изглежда страхотно. Дано спре с перата, пайетките и така нататък. П.С. на мен китарите не знам защо, но ми напомнят на тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Браво за смелостта да пусне нещо с такова звучене. Харесват ми и песента, и музиката, и текста. Джена започна да пуска разнообразни проекти, изостави роклите и перата, забрави за синтезатори и виене и стои една идея по-добре като творец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ами текстът просто не е достатъчно добър, това е слабата част на проекта, хубава музика, хубаво изпяване, хубав, макар и прекалено разтегнат, клип, но текстът не е хитов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Логично е след голям хит да се пусне нещо по обрано за да не става пренасищане. Странен избор за песен, но все пак поздравление. Поне ми се наложи да я чуя няколко пъти за да свикна с нея.Нещо, което рядко вече се случва във фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Хареса ми от първо слушане - утре пак ще я чуя, вечерта и на живо. Доста добра песен, след предната боза! Крадена е отнякъде, обаче. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 няма да й се получи с тази песен. Анелия открадна музиката на Текилата, Махараджата - клипа, кво става толкова ли са изпаднали да крадат баш от албанците Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.