Само_мене_нямаш Публикувано на Юни 24 Report Share Публикувано на Юни 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 най-после песен на Мара да ми хареса! Не се беше случвало от 2012-та насам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много добра песен на фона на всички тъпотии от Кости, на които залага! Да не се замисля и да я клипира! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много добра песен на фона на всички тъпотии от Кости, на които залага! Да не се замисля и да я клипира! Снимала е вече. Добра песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много е добра, браво ! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Брутално звучене, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Ееее, на гръцки я обожавам тая песен. Даже си я гласях за Преслава :1000 (29): И на Мария не е лоша, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 хубава песен,ама кавър ли пак бе Марчело .Дебелата свиня пари не ти ли дава за авторска музика.Аман Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много хубава песен! пс Коя е последната самостоятелна клипирана песен на Мария ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много хубава песен! пс Коя е последната самостоятелна клипирана песен на Мария ? "Тихо" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 "Тихо" ft. Елена Паришева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много хубава песен! пс Коя е последната самостоятелна клипирана песен на Мария ? "Ти пак си тук" от зимата на 2013-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Ееее, на гръцки я обожавам тая песен. Даже си я гласях за Преслава :1000 (29): И на Мария не е лоша, браво. Още в първите секунди ми прозвуча като гръцка. Пеенето на Мария тук е някаква плоско, няма нужния глас за тази песен според мен. Поне текстът този бива. Но си е кавърче за жалост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Оригиналът е мега як, но и версията на Марчела си я бива. По-добра е от ония боклуци на Кости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Супер.Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Супер е. Не мога да разбера защо не си пуска песните направо с клиповете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Марчело, съгласен съм да правиш само кавъри ако са като този! Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много по-добре да прави кавъри, отколкото песни като "Тихо", "Моля те, не ми звъни" или "Чуй ме"... Всъщност от "Да съм с теб" е нямала по-хубава песен! Този път се получи! Ще се слуша! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Припевът ме грабна веднага! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 На мен изобщо не ми харесва, Мария не пее, а си мрънка под носа... Текстът е зле, този рапър не го и коментирам. На всичко отгоре е супер тъпо като е снимала видео да си я пусне песента така и да си я прецака, ама... Гръцкият оригинал също ми е някакъв никакъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Поредната й безлична песен...дори кавър не може да я спаси Мария... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много добра песен! Зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Приятна е песничката, свеж аранжимент, мелодична и с добър текст. Обаче като цяло не е от най - силните песни тази година. Примерно "Тихо" ме кефи много повече, стана и доста стабилен хит. Добре е обаче след комерсиално парче да се пусне нещо по - различно! Оценявам тази стратегия на Мария, както и на Джена по същия начин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Супер е песента, ама пак ще оака всичко с клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.