Jump to content

Online: Глория - Прегърни ме

Препоръчани коментари

Най-добрата песен според мен! Музика, текст, изпяване - всичко е повече от перфектно! И тази тв версия е супер - Глория изглежда супер свежа и по-красива от всякога.

image.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не я спирам тази песен, Глория е голямааа! И да кажа, че искам да направят такива TV версии всички на песните си без видео. Колко пък скъпо да излезе. Уникално е! Следващите им музикални програми по празници трябва да изглеждат по този начин! И тези без пари е по-добре да се представят с такива видеа отколкото с евтина бална рокля, кола и набит мачо. Сто пъти по-класно изглежда!

Сподели в други сайтове

Много силна и музикантска, тип Глориев шедьовър! Няма да я отписваме скоро със сигурност. Глория си остава еталон за качествени песни и го доказва за пореден път!

Сподели в други сайтове

Уникална е! Не спирам да я слушам. Това е старата Глория, с чиито песни повечето от нас израстнаха. Страхотна музика, въздействащ текст и изпълнение, а ТВ версията е нещо различно за поп-фолка въобще - толкова изчистена и същевременно, толкова професионално направена и отличаваща се. Браво на Глория и екипа. Такива песни ми се слушат. За мен това е най-качествената песен излизала в последните години. Подобни песни ми се ще да бъдат отличавани с награди като "Песен на годината" и т.н., а не комерсите, които сме свикнали да се издигат в култ. Другите ТВ версии и нови песни също са страхотни. От няколко дни слушам само песни на Глория. Толкова приятни спомени ми навяват. Глория е една!
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...