.close to me. Публикувано на Юни 26 Report Share Публикувано на Юни 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Video: Dejan Milićević Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много добра песен!! След Емануела това е моята фаворитка в АРА! Дано стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 При Ирена няма слаба песен!Тази определено ще е ХИТ!Видеото е много добро, дано се оцени! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Готина е песничката, отново! Пак песен за другата жена. :1000 (29): Видеото не ми харесва. Иначе "Моята друга страна" на мен ми харесва повече, но и тази я бива. Няма лоша песен Ирена. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 квае таз брада ще повърна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Супер е песента, ама откъде е краден припева се чудя...100% има друга такава бг песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Много е добра песента ! Жалко , че момичето няма грам харизма ... иначе от към глас е стабилна . Клипа е интересен и оригинален Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Много яко, браво на Ирена Вурст! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Музика и аранжимент: Иво Моллов- Гугутката , Текст: Йордан Гергов . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Хубав глас и песни, да продължава така момичето! :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.