Само_мене_нямаш Публикувано на Юни 26 Report Share Публикувано на Юни 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 поредна яка песен и най-вече клип! Добре, че не си знае парите вече и харчи наволя за проекти Задмина и Дадо Полумента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Клипа убиец, но песента е мега слаба и клиширана .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Добре, че не си знае парите вече и харчи наволя за проекти Задмина и Дадо Полумента А от къде има толко пари?Не виждам да му рекламират много участията по сръбските телевизии!? Иначе песничката става! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 А от къде има толко пари?Не виждам да му рекламират много участията по сръбските телевизии!? Иначе песничката става! сигурно има заможни мама и тати... преди кавъра на Михалис - "Lapsus", никой не го знаеше кой е.. оттогава само добри и силни проекти има, и дооооооста скъпи клипове! Щом е успял да убеди Михалис да му продаде и "Den fevgo", значи доста се е изръсил. пък и виж гледанията в канала му...... https://www.youtube.com/user/SashaKovacevic...0&flow=grid Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Аз чух за него за първи път през 2013та, когато излезе песента "Slucajno".Направи ми впечатление, че клипа е хубав понеже сърбите не залагат като нашите певци на скъпи клипове, а предпочитат тв версийте.Но не съм го виждал да гостува по телевизиите им или пък да рекламират участията му както на всички останали техни певци.За това и попитах от къде има толкова пари да влага. А за гледанията в канала му - мислиш че и той си е платил ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Със сигурност има купени, въпреки, че в Сърбия е много харесван последните 2/3 години, но чак 34 милиона.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Със сигурност има купени, въпреки, че в Сърбия е много харесван последните 2/3 години, но чак 34 милиона.. Е, не подценявай населението на цяла бивша Югославия, барабар с милионите гастарбайтери в другите държави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Много е известен, момчето пее от 20 години сигурно. И не Лапсус го е направила известен, преди пееше предимно поп парчета. А в Сърбия трябва да си платиш, за да ти въртят списъка с участията ти - по ДМ сат ги въртят на 80% от певците там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 Много е известен, момчето пее от 20 години сигурно. И не Лапсус го е направила известен, преди пееше предимно поп парчета. А в Сърбия трябва да си платиш, за да ти въртят списъка с участията ти - по ДМ сат ги въртят на 80% от певците там. искаш да кажеш, че пее от 20 годишен? ;d И направо "Lapsus" си го изтреля по-нагоре, песните му преди това са безизвестни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 искаш да кажеш, че пее от 20 годишен? ;d И направо "Lapsus" си го изтреля по-нагоре, песните му преди това са безизвестни.. Да де, от 20 годишен :1000 (29): , това му е първият хит и е от 2006. Просто ние не сме чували за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Невероятни кецове! Трябва и аз да си купя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.