DevilWish Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 1. Akcent и Галена - Te Quiero Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Джена - Градът работи за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 мн таъпо.. променете правилата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Akcent и Галена - Te Quiero Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Джена - Градът работи за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vampire Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Akcent и Галена - Te Quiero Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Akcent и Галена - Te Quiero Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Akcent и Галена - Te Quiero Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Преслава - Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Преслава - Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 "Аматьорка" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Джена - "Градът работи за мен" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Джена - "Градът работи за мен" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 Благодаря ви! С 5 точки отпада "Te Quiero". 1. Преслава - Аматьорка 2. Джена - Градът работи за мен 3. Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да 4. Глория - Изсвирете нещо ударно Гласувайте за 1 песен, която да отпадне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Джена - Градът работи за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Джена - Градът работи за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Преслава - Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Джена - Градът работи за мен Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Преслава - Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Джена - Градът работи за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Джена - Градът работи за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари