plambata Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Преслава - Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Джена - Градът работи за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Благодаря ви! С 6 точки отпада "Градът работи за мен". 1. Преслава - Аматьорка 2. Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да 3. Глория - Изсвирете нещо ударно Гласувайте за 1 песен, която да отпадне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Глория - Изсвирете нещо ударно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 "Аматьорка" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Глория - Изсвирете нещо ударно Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Глория - Изсвирете нещо ударно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Преслава - Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 "Аматьорка" - че е много тъп текстът Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Изсвирете нещо ударно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Аматьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vampire Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Author Report Share Публикувано Юли 3 "Аматьорка" и "Кажи ми "да"" са с равен брой гласове - 7. Очаквам следващият глас, той ще бъде решаващ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 kажи ми да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Крисия Д. ft. Галин - Кажи ми Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари