Starboy Публикувано на Юли 1 Report Share Публикувано на Юли 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Много ме кефи! Намирам я в пъти по-яка от Good For You Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Боже, в началото изобщо не ми звучеше като Деми, чак даже проверих дали не е от фейк профил. Нещо не ме грабна много парчето, но не изключвам възможността да ме зариби в последствие. Нямам търпение за албума обаче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Мека якото парче! Получава масово одобрение и вече е на върха на US iTunes! Дано клипа да излезе скоро, чакам го с нетърпение... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 И мен ме грабна. Добра смесица между оригинално и комесиално. Дано стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Никак не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Изобщо не е лоша. Ще ме зариби след още няколко слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.