Mr. Greshen Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 •224 213 показвания •преди 20 часа РЕКОРД? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 •224 213 показвания •преди 20 часа РЕКОРД? Who cares? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Нормално е да има супер много гледния сега, все пак се събират най-актуалния в момента с най-големия в чалгата изобщо, но според мен след първите дни ще спадне значително темпа на нарастване на гледанията. В момента всеки цъка да чуе песента от интерес - същата работа беше с "Душа", но като видяха хората за каква тъпня става въпрос, гледанията замръзнаха на 1 милион - даже на Димана песента има повече гледания от въпросната. Единствено имат шанс, ако им влезе песента на началната страница, че дуета на Галена и Деса е от 1 месец там. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 1544526[/url]'] •224 213 показвания •преди 20 часа РЕКОРД? Малеее...Фики продължава да разбива на пух и прах всички рекорди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Хубава песен, хареса ми. Очаквах някакв цигания, но всъщност се е получило нещо модерно. Текстът е адски в крак с времето, особено това за профилите във facebook, снимките, тази тема е супер на място вкарана. Малко ми е незапеваема обаче. Сега някой да ми обясни смисъла на видеото, че нищо не разбрах. Фики изглежда нормално най-накрая, Азис се е нашарил прекалено с татуси. Самото заснемане не е лошо. Но не ми допада изобщо като цяло клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Харесва ми. Не може да се мери със ''Стига'' но е добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Скучна ми е, може да е по-различна, но не е интересна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Харесва ми песента! Радвам се, че не е мазнотия, както очаквах. Май имаме хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Пълен провал ! На Фики тая година не му върви , само провали ... участията по малко ... А от другата страна -квото и с когото да изкара нещо Галин , става тотален хит . Просто го мачка от всякъде ! "Бум" и "Секс за ден' бая са провали... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Честно казано очаквах някаква много гадна цигания, но голямата изненада е, че песента е страхотна!!! Много интересно съчетание на изпяването, меланхолична мелодия, саксофони и джаз елементи, а в същото време приятен денс бийт! Много са се постарали, парчето си е 100% хит! Като гледам интереса и публикациите вече - даже Дует на годината се очертава! Текстът също е подходящ, този път не се изложиха омразните ми циганори! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Днес чух песента за пръв път,защото не очаквах нищо интересно,а някоя цигания,но се изненадах приятно. Страшно много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Голям хит е това! Баси 3,4 пъти я пускат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Брутална песен! Тотален хит,много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Всички около мен са полудели по песента, изригнаха с много голям хит. Неочаквано за такъв бийт и проект като цяло, радвам се. Дано се сетят и спрат с простотиите. Лека полека чалгата започва да отвръща на удара, нищо че някои пак я писаха "бегала" това лято. Гери-Никол и компания пак ще има да подвиват опашка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Всички около мен са полудели по песента, изригнаха с много голям хит. Неочаквано за такъв бийт и проект като цяло, радвам се. Дано се сетят и спрат с простотиите. Лека полека чалгата започва да отвръща на удара, нищо че някои пак я писаха "бегала" това лято. Гери-Никол и компания пак ще има да подвиват опашка... От "Ела и си вземи" по - голям хит няма да стане, но за чалгата наистина е рекорд - за 5 дни да има милион... Това е голям дует наистина, мегахит, не като някои други раздувани балони, едва популярни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Останах приятно изненадан.Мислих, че ходжата и цинго ще ни пренесат в Анадола, но за щастие са направили търпимо парче. Музиката е свежа, текста също.Изпълнението на Фики е потрес, не ми стоят адекватно един до друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Джина да избухне, че са я окрали: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Нормално е да има супер много гледния сега, все пак се събират най-актуалния в момента с най-големия в чалгата изобщо, но според мен след първите дни ще спадне значително темпа на нарастване на гледанията. В момента всеки цъка да чуе песента от интерес - същата работа беше с "Душа", но като видяха хората за каква тъпня става въпрос, гледанията замръзнаха на 1 милион - даже на Димана песента има повече гледания от въпросната. Единствено имат шанс, ако им влезе песента на началната страница, че дуета на Галена и Деса е от 1 месец там. "Кучетата си лаят,керванът си върви " 2 000 000 млн за 11 дена ! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 "Кучетата си лаят,керванът си върви " 2 000 000 млн за 11 дена ! :1000 (33): Да, защото е на началната страница .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.