-A. Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 1. Крепост 2. Илюзия 3. 12 диаманта 4. Носталгия 5. Благодаря 6. 100 процентова жева 7. Влюбена в живота 8. Имам нужда от теб 9. Щастието е магия 10. Пясъчни кули 1.Крепост 2.Влюбена в живота 3.Благодаря 4.Илюзия 5.Имам нужда от теб 6.12 диаманта 7.Щастието е магия 8.Носталгия 9.За добро или зло 10.Ангел с дяволска душа Гласувайте за 12-те албума. Не мога да зачета вота ви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 1.Крепост 2.Влюбена в живота 3.Благодаря 4.Илюзия 5.Имам нужда от теб 6.12 диаманта 7.Пясъчни кули 8.Щастието е магия 9.Носталгия 10.За добро или зло 11.Ангел с дяволска душа 12.Стопроцентова жена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 1.За добро или зло 2.Крепост 3.Влюбена в живота 4.Илюзия 5.Стопроцентова жена 6.Благодаря 7.12 диаманта 8.Имам нужда от теб 9.Пясъчни кули 10.Носталгия 11.Щастието е магия 12.Ангел с дяволска душа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.