Andrew Cunanan. Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Изчерпана тема, но стои отворена. МодераторОт Ноле обаче не я затваря. Христина също не енаправила "модераторски" коментар. Хаххаха, не е изчерпана, щото клипът още не е излязъл и има какво да се обсъжда. Анда е качила доста снимки от този проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Хаххаха, не е изчерпана, щото клипът още не е излязъл и има какво да се обсъжда. Анда е качила доста снимки от този проект. И защо тогава нищо не пишете в тази тема, а чакате аз да покажа липсата на смисъл от нея, за да изразети обратно мнение, без да мислите има ли логика от него? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 4 Author Report Share Публикувано Септември 4 Боже изобщо не помня, че аз съм пуснал тази тема..:Д Някой хора явно ги е яд, че някой снимат в Лос Ан, а други не могат и в България да направят един клип за година... И все пак сме в очакване! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 И кат е снимала клип пред Холивудския надпис - нали, за по афтентично и да не се объркаме, че е някъде другаде - де го тоя клип? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 А точно по каква причина трябва да се затвори една тема? Голяма работа, като не е активна, в никой друг форум не съм чувал стари теми да бъдат заключвани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 А точно по каква причина трябва да се затвори една тема? Голяма работа, като не е активна, в никой друг форум не съм чувал стари теми да бъдат заключвани. +1 Нови принципи ще налагаме. По темата: И трансформърсите на Гергана да снима в космоса, все тая вече, изпята песен е Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.