stereoto_ Публикувано на Юли 9 Report Share Публикувано на Юли 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Пише, че автора е албански, следователно са откраднали тази песен ... И да, клипът вече е премахнат .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Пише, че автора е албански, следователно са откраднали тази песен ... И да, клипът вече е премахнат .. Какво значи откраднали? Купили са си я. Стига вече с това откраднали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Какво значи откраднали? Купили са си я. Стига вече с това откраднали. От Диапазон написаха, че песента е дело на албански композитори, а авторите са румънци :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 От Диапазон написаха, че песента е дело на албански композитори, а авторите са румънци :1000 (29): Мислят си, че ние пасем трева? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Хахахах. То като видиш "мъжа" в клипа, лошо да ти стане. Тихомирка пасивната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Не ми харесва - ужасен аранжимент, текстът също не ми харесва изобщо. Дебора има яки песни, но смъкна нивото, с Димова са направили дует явно, за да не харчат пари поотделно. Ара да я закриват. Тази "Like a star" е готина, но не се сетих, че е тя като гледах сега на Димова и Дебора. Просто много постен аранжимент И какво сега, не са си я платили и няма да я има в Youtube? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Джорджано ли е снимал клипа? Отврат! Нито песента песен, а пък за клипа да не говорим ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Дано се оправят с авторското право, защото песента е супер яка! Ясно ми е, че навярно няма да е хит, но много ме кефи аранжимента, песента е точно лятна и готина, закачлива. И двете имат приятни песни, а в последния кадър Дебора прилича много на Емануела! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Жестока музика, но естествено не са пропуснали да й се изакат отгоре с този малоумен текст. Двете си пасват като гласове иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Жалко за хубавата мелодия, текста е ужасен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Хареса ми музиката, но си личи откъде са крали. Хубав аранжимент. Не ми харесва изпяването, особено Дебориното. Не знам Гергана как се е навила да пее с нея. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Жестока музика, но естествено не са пропуснали да й се изакат отгоре с този малоумен текст. Двете си пасват като гласове иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Много ми харесва, музиката е супер. Гергана Димова с 3 поредна песен ме впечатлява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 моля дайте друг линк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Е много е добра ! Това с малко налагане , понеже не са топ имена ... го виждам хит . Харесва ми ! Между другото много си пасват гласовете им , а и визуално - и двечките са страшни . Иначе трябваше малко повече да барнат клипа . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Този проект е ясно доказателство защо чалгата не върви - не, че няма гласове, не, че няма харизматични хора - напротив! Двете момичета изглеждат добре (Дебора повече) и пеят добре (Гергана повече). Песента между другото са я записали страхотно. Но... не може така нагло да се краде и да очакват да постигнат нещо. Смешно е и много, много гнусно. Добре, че не са се бръкнали много за текст и видео, че щеше да е доста жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.