stereoto_ Публикувано на Юли 9 Report Share Публикувано на Юли 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Това ми дойде като гръм от ясно небе. Не е лоша песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Stereo, ти по цял ден ли стоиш пред компютъра и дебнеш да качат някой нов клип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Stereo, ти по цял ден ли стоиш пред компютъра и дебнеш да качат някой нов клип? Не, в момента правя ремонт вкъщи и сега си почивам ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Мелодията страшно ми прилича на "Синя прашка", като започна направо си запях "Що не си свалиш фланелката моряшка, а аз ще ти покажа моята синя прашка", отделно има и някакви прилики с "Един на сто" на Траяна, но докато другите две песни ми допадат, това със сигурност не. На Биляна има песни само в първия албум, които ми допадаха... след "Жар върху лед", "Не ме търси" и "Кой ти каза", няма нещо друго с което изобщо да я запомня или слушам. Клипът няма да го коментирам, защото при нея все е едно и също - море, плажове, жълти тениски и рокли, коса се вее или я е вързала и вече е на вълна "работна". Билке! Вземи направи някое по-интересно парче, опитай с различни композитори или наистина си помисли дали си за този "бизнес". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Леле, Биляна пак с клип на морето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Леле, Биляна пак с клип на морето. Чудо невиждано! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Тая жена толкова години как не мръдна, едни и същи клипове, едни и същи движения, един и същ начин на пеене .. :1000 (29): Ако има 10 клипа през годините, 9 са на морето .. :1000 (29): Иначе не е лоша песента, дано се забележи. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Билянка се отчете с клип на морето за тая година. Вече съм спокоен! Иначе песента е 6! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Толкова е еднаква всеки път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 На кой е музиката? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 https://www.youtube.com/watch?v=n9SWxCVd2Ck https://www.youtube.com/watch?v=_joRLFAcVOw https://www.youtube.com/watch?v=emkOd34FtnU Ще почина от смях.... а това дори не е половината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 https://www.youtube.com/watch?v=n9SWxCVd2Ck https://www.youtube.com/watch?v=_joRLFAcVOw https://www.youtube.com/watch?v=emkOd34FtnU Ще почина от смях.... а това дори не е половината Не, това са общо взето .. имаше и още един такъв клип - "Кой ти каза", даже песента беше хитче :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Не, това са общо взето .. имаше и още един такъв клип - "Кой ти каза", даже песента беше хитче :1000 (29): Забравяш "Искаш много - даваш малко". :1000 (29): Биляна трябва да издаде едно DVD Summer мега морски клипове Биляна. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Песента е много приятна. Биляна не изневерява на стила си - клип на морето, модел и стилна визия с прибрана коса, както и по- разчупени и изпипани! Вкусовете ни съвпадат! Много се радвам, че се завърна, песните й са много стойностни, особено първият й албум е със сериозни и качествени песни. Обаче не прави комерсиална музика и затова не е сред популярните в момента имена. Наистина й трябва нещо по- ударно и разчупено. Иначе песни като "Жар върху лед" и "Кой ти каза" и до днес слушам с удоволствие, а приятни клипове като "Искаш много - даваш малко", "Любовта ме промени" и останалите летни също са ми любими. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Мислех, че е преустановила ''кариерата'' си. Тя самата дали успява да различи песните и клиповете си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Биляна няма амбиции за кариера. Тя явно си работи като певица по заведения и това ѝ е достатъчно, просто от време на време пуска сингли, че да е една идея повече от обикновената кръчмарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Тази никому любима певачка всяка година един и същ клип ли ще ни представя. Цяла година никаква я няма, поне като пуска веднъж песен да я изпипа докрай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Аз пък си я харесвам Биляна. Винаги е казвала,че обича лятото и морето много и затова снима летни клипове. Като не ви харесва, не гледайте. Дай да не снима на морето, защото на вас не ви харесвало. Лято е, нека има море. Аз пък много ги обичам морските клипове. Дано има повече такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 На мен също ми харесва, винаги ми е била приятна с нейните лежерни песнички, позитивна и готина! Пък морето като най-хубавото нещо на света и милиони пъти да го снимат пак е малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 На мен също ми харесва, винаги ми е била приятна с нейните лежерни песнички, позитивна и готина! Пък морето като най-хубавото нещо на света и милиони пъти да го снимат пак е малко. Това е и моето мнение. На никого не пречи Биляна, не се натрапва. Симпатична си остава. Може и нещо по-комерсиално другия път, де. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Наистина как може всичките й клипове да са еднакви, имам чувството, че всичко е един клип...Защо просто не освободят жената, то е ясно, че не става...Не че е лоша, просто няма харизма..10 години пее, я пусне песен през годината, я не... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Тая още ли пее....D-Slav ще е в Ауфория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Тази дори и роднините й не я слушат сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Безумна еднаквост има при тази жена, каквато няма при никоя друга певица. Да са еднакви само песните, да я разбереш, че следва някаква линия, а то и клиповете и всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.