Jump to content

Online: Биляна - Помощ, влюбвам се

Препоръчани коментари

• Отговори 31
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Мелодията страшно ми прилича на "Синя прашка", като започна направо си запях "Що не си свалиш фланелката моряшка, а аз ще ти покажа моята синя прашка", отделно има и някакви прилики с "Един на сто" на Траяна, но докато другите две песни ми допадат, това със сигурност не. На Биляна има песни само в първия албум, които ми допадаха... след "Жар върху лед", "Не ме търси" и "Кой ти каза", няма нещо друго с което изобщо да я запомня или слушам. Клипът няма да го коментирам, защото при нея все е едно и също - море, плажове, жълти тениски и рокли, коса се вее или я е вързала и вече е на вълна "работна".

Билке! Вземи направи някое по-интересно парче, опитай с различни композитори или наистина си помисли дали си за този "бизнес".

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Тая жена толкова години как не мръдна, едни и същи клипове, едни и същи движения, един и същ начин на пеене .. :1000 (29):

Ако има 10 клипа през годините, 9 са на морето .. :1000 (29):

Иначе не е лоша песента, дано се забележи.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

https://www.youtube.com/watch?v=n9SWxCVd2Ck

https://www.youtube.com/watch?v=_joRLFAcVOw

https://www.youtube.com/watch?v=emkOd34FtnU

Ще почина от смях.... а това дори не е половината :mf_surrender: :mf_surrender:

Не, това са общо взето .. имаше и още един такъв клип - "Кой ти каза", даже песента беше хитче :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не, това са общо взето .. имаше и още един такъв клип - "Кой ти каза", даже песента беше хитче :1000 (29):

Забравяш "Искаш много - даваш малко". :1000 (29):

Биляна трябва да издаде едно DVD Summer мега морски клипове Биляна.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Песента е много приятна. Биляна не изневерява на стила си - клип на морето, модел и стилна визия с прибрана коса, както и по- разчупени и изпипани! Вкусовете ни съвпадат! Много се радвам, че се завърна, песните й са много стойностни, особено първият й албум е със сериозни и качествени песни. Обаче не прави комерсиална музика и затова не е сред популярните в момента имена. Наистина й трябва нещо по- ударно и разчупено. Иначе песни като "Жар върху лед" и "Кой ти каза" и до днес слушам с удоволствие, а приятни клипове като "Искаш много - даваш малко", "Любовта ме промени" и останалите летни също са ми любими.
Сподели в други сайтове

Биляна няма амбиции за кариера. Тя явно си работи като певица по заведения и това ѝ е достатъчно, просто от време на време пуска сингли, че да е една идея повече от обикновената кръчмарка.

Сподели в други сайтове

Тази никому любима певачка всяка година един и същ клип ли ще ни представя. Цяла година никаква я няма, поне като пуска веднъж песен да я изпипа докрай. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Аз пък си я харесвам Биляна. Винаги е казвала,че обича лятото и морето много и затова снима летни клипове. Като не ви харесва, не гледайте.

Дай да не снима на морето, защото на вас не ви харесвало. Лято е, нека има море.

Аз пък много ги обичам морските клипове. Дано има повече такива.

Сподели в други сайтове

На мен също ми харесва, винаги ми е била приятна с нейните лежерни песнички, позитивна и готина! Пък морето като най-хубавото нещо на света и милиони пъти да го снимат пак е малко.

Сподели в други сайтове

На мен също ми харесва, винаги ми е била приятна с нейните лежерни песнички, позитивна и готина! Пък морето като най-хубавото нещо на света и милиони пъти да го снимат пак е малко.

Това е и моето мнение.

На никого не пречи Биляна, не се натрапва. Симпатична си остава. Може и нещо по-комерсиално другия път, де. :)

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Наистина как може всичките й клипове да са еднакви, имам чувството, че всичко е един клип...Защо просто не освободят жената, то е ясно, че не става...Не че е лоша, просто няма харизма..10 години пее, я пусне песен през годината, я не...

Сподели в други сайтове

Безумна еднаквост има при тази жена, каквато няма при никоя друга певица.

Да са еднакви само песните, да я разбереш, че следва някаква линия, а то и клиповете и всичко.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...