Ergeni Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Тя издава всяка година по песен, като миналата май нямаше...? Ама наистина почвам да си мисля, че живее около морето и просто й е по-лесно да снима там. Изпяването е гадно. Не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Не ми харесва песента, иначе Биляна навремето имаше страхотни песни, особено баладите. Дано да направи пак някоя балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Мен пък ме кефи - съвсем обикновена поп-фолк песен с обикновен свеж и летен клип. Повръщам от Оцко вече и всички изчанчени клипове и "проекти". Освен това ми писна да гледам нацепени батки и моделчета в клиповете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Next, please. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 Музика и аранжимент: Георги Желев Текст: Лиляна Димова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Мен вече ми е мъчно за тази жена! Толкова години няма нищо зад гърба си - даже една популярна песен. Клиповете и са все едно снимани в един ден, а монтирани вече 10 поредни години по една на лято... Никаква разлика и в песните, визията, пеенето - тотална скука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Не ми харесва песента, иначе Биляна навремето имаше страхотни песни, особено баладите. Дано да направи пак някоя балада. +1 В албума й имаше много качествени песни, някои от тях бяха и популярни, след него също имаше няколко добри парчета. Тази песен не ми допада нещо обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.