Putin Публикувано на Юли 10 Report Share Публикувано на Юли 10 1. Твоето име 2. Твоите години 3. Твоята зодия 4. Къде си роден/а ? 5. Любим актьор: 6. Любима актриса: 7. Любим филм: 8. Любим стил музика: 9. Любима група/певец/певица 10.Любима песен: 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? 14. Пушиш ли ( да или не ) ? 15. Пиеш ли ( да или не ) ? 16. Опиши света с 1 дума 17. Опиши себе си с 1 дума 18. Опиши живота си с 1 дума 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? 23. Помниш ли първата си целувка ? 24. Коя е твоята голяма мечта ? 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? 43. Колко ти е IQ-то? 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : 45. Беше ли искрен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 1. Твоето име: Чарлз Дилорентис 2. Твоите години: 17 3. Твоята зодия: Везни 4. Къде си роден/а ? : Rosewood 5. Любим актьор: Ричард Ро и моя милост. 6. Любима актриса: Мария Йозгилач и Кеми Тодорова. 7. Любим филм: Поредицата на Хари Потър 8. Любим стил музика: поп и чалга 9. Любима група/певец/певица: Райна, Гери-Никол и Селена. 10.Любима песен: Нямам 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ?: Да, от две седмици. 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Семейството и парите. 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? Аз не мразя. 14. Пушиш ли ( да или не ) ? Да, рядко. 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Не 16. Опиши света с 1 дума : хетеросексуален 17. Опиши себе си с 1 дума : невероятен 18. Опиши живота си с 1 дума : интересен 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" : happiness 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" : реване 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? : Да, но точно с петък 13 нямам проблем. Обикновен ден. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Скоро ще имам 2 татуировки. 23. Помниш ли първата си целувка ? Да, потрес беше. 24. Коя е твоята голяма мечта ? Да бъда популярна личност и да живея добре. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Да ми плати една екскурзия around the world. 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Зависи от външния вид и възможностите. 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? Ми ще кажа ''ок''. Да не би да искаш да се самоубия ?! 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Ми заспивам. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? Секс. 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Не. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Family. 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Family и котката. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Нищо и слава на богу. 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Всичко в моя характер е хубаво. Не мога да кажа само едно нещо. 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Нямам. 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Не. 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? Напред. Живот без телефони и лаптоп ?! НИКОГИШ. 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? Не. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Ще ги похарча. 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Докато сам мога да си вдигна гащите. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Да. 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Питайте Алисия. 43. Колко ти е IQ-то? Толкова голямо, че не може да се измери. 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : Нищо не ми идва на ум. 45. Беше ли искрен? Не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 1. Твоето име - Без значение е тук, които трябва си ме помните и познавате. 2. Твоите години - По-важно е на колко се чувстваш и как изглеждаш, не мисля, че годините са важни. 3. Твоята зодия - Тук отговарям с песен. "Колко лесно я играем двойната игра на любовта" 4. Къде си роден/а ? - Sofia 5. Любим актьор: Vin Diesel 6. Любима актриса: Hilary Duff 7. Любим филм: Ако трябва да съм искрен предпочитам анимация, но и повечето комедии са ми любими. Не харесвам филми които ме натоварват, а точно обратното. 8. Любим стил музика: Pop-Folk 9. Любима група/певец/певица - Харесвам много изпълнители по принцип. От поп-фолка най-вече Преслава... но понякога съм на периоди и там, а от световната музика определено Jennifer Lopez за мен е най-добрата. 10.Любима песен: В зависимост от настроението в момента, но повечето песни на Преслава. 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? - Да, в момента имам гадже. Другото е подробност. 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? - Майка ми, баба, себе си и обичах много дядо си, който вече не е сред нас. Другото не го приемам на сериозно. 13. Какво е нещото,което мразиш най- много ? - Преди мразех, но вече почти всичко което не харесвам ми е безразлично. 14. Пушиш ли ( да или не ) ? - Научих се, в компания - т.е. отговарям ти с да. 15. Пиеш ли ( да или не ) ? - Много рядко. 16. Опиши света с 1 дума - Променлив 17. Опиши себе си с 1 дума - Уникален (всеки сам по себе си е уникален) 18. Опиши живота си с 1 дума - Странен 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" - Усмивка 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" - Тъга 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? - За някои неща. Харесвам тази дата и на мен често ми носи късмет. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? - Не... за сега. 23. Помниш ли първата си целувка ? - По принцип - да, помня я. 24. Коя е твоята голяма мечта ? - Мисля, че ако имаш мечти не трябва да ги споделяш. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? - Трябва да си помисля. 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? - Както казах - научих се да не мразя, но да предположим... Нулева реакция. Т.е. - не ми пука. 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? - Може би си има причина за това и съм направил нещо с което да предизвикам тези думи. Ще си помисля, че са просто момента реакция, която е нормална. Ако съм ядосан, най-малко ще отвърна със същото. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? - Страхотно. Понякога обичам и имам нужда да оставам сам със себе си. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? - Адекватен съвет от достатъчно интелигентен човек с опит в живота. 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? - Ще пропусна този въпрос, защото мразя лъжата. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? - Любовта на близките си. 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? - Всичко е до време, така, че.... 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? - Труден период, през който някак, с времето ще премина. 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? - Предпочитам сам да не си давам оценки на характера. 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? - ....... 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? - Да, имам - с кои съм ок, с кои не.... но тези които искам да изкореня с много инат и става... за това без да споделям. Боря се, за да преодолея! Нищо не е по-силно от самия теб. 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? - Залагам на бъдещето. 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? - Да, но какво може да се промени при свършен факт? Няма я машината от предния въпрос. Така, че... 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? - Ненадейно? Сигурен съм, че ще взема възможно най-доброто решение, хем да продължа да трупам допълнително приходи, хем да си харча паричките с кеф. Дори и с малко успявам. 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? - Докато не ми омръзне. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? - Да. На първо място себе си. 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? - Кокошката, нали се пъне да го изс..... простете - снесе! :1000 (1): 43. Колко ти е IQ-то? - Не знам и не ме интересува. 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : Прекалено много са. При мен повечето неща са брутализъм и без мярка понякога. 45. Беше ли искрен? - Иначе нямаше да се хабя да попълвам. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 1. Твоето име: Жулиен 2. Твоите години: 22 3. Твоята зодия: Роден съм на 19 ноември и винаги съм се смятал за наполовина скорпион-наполовина стрелец. Ще кажа обаче скорпион. 4. Къде си роден/а ? София, но преди да стана студент съм живял изцяло в Пловдив. 5. Любим актьор: Може би Бо Бриджес 6. Любима актриса: Айде ще кажа Ванеса Ромеро (Ракел от "Новите съседи"), само защото е eye-candy :1000 (29): 7. Любим филм: Един испански филм за Борджиите 8. Любим стил музика: Балканска/източноевропейска/ориенталска етно сцена - включва чалга, сръбско, гръцко, манеле, арабски поп, но и изпълнители и групи като Shantel, RotFront, Amsterdam Klezmer Band, Fanfare Ciocarlia, Gogol Bordello, Dubioza Kolektiv и т.н. - тия май са ми най-любими 9. Любима група/певец/певица: Анелия от чернокосия ѝ период, Tanja Savic, Natalia Kills; Shantel, Boban Rajovic, Jon Lajoie (ако може да се нарече певец); Massive Attack, The Whip, Die Antwoord 10.Любима песен: Ceca - "Pile" 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Single съм в момента 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Да гледам спорт :1000 (29): И да се наслаждавам на природата на някое място далеч от всякаква цивилизация. 13. Какво е нещото,което мразиш най- много ? Тесногръдието и самонадеяното невежество 14. Пушиш ли ( да или не ) ? Не 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Да, но не обичам твърд алкохол - най-вече червено вино от Иберийския полуостров 16. Опиши света с 1 дума: Pulsating 17. Опиши себе си с 1 дума: Объркан 18. Опиши живота си с 1 дума: Та*ак 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот": Животни 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт": Погребение 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? Не, но донякъде уважавам суеверието, че ако се върнеш от път, защото примерно си забравил нещо, е на лош късмет. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Не 23. Помниш ли първата си целувка ? Не 24. Коя е твоята голяма мечта ? Да напиша "безсмъртна" книга. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Да ми даде няколко милиона или вълшебна пръчка :1000 (29): Честно казано, не знам. 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Бих преосмислил отношението си към него/нея - често намразваме хората по абсолютно малоумни причини и заради отделни маловажни черти от характера им 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? Ще го/я попитам за причината. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Бих опитал да заспя - ако обаче е невъзможно, би било наистина потискащо. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? Някой, с когото да поговоря, да му се оплача 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Не 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Материално - лаптопът ми :1000 (29): Иначе животът е най-ценното нещо, което можеш да имаш. 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Не бих изоставил принципите си. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Неразбиране от близките, провал на плановете ми 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Може човек да ми се довери. 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Приемам всичко много навътре. 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Мързел, слаба воля и малко от скорпионската отмъстителност 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? По-скоро назад 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? Правил съм през живота си някои избори, които са огорчавали близките ми, не бих искал да влизам в подробности. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Ще уредя семейството ми и ще си купя готина таратайка Също бих сложил голяма част от парите в банка 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Бих искал да съм безсмъртен 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Май не съвсем 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? С яйца се размножават много животни, появили се много по-рано в еволюцията от кокошките, така че... 43. Колко ти е IQ-то? Един тест в интернет ми го беше изкарал 127/129/143 - съответно на стандартно отклонение 15, 16 и 24 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : В 11-ти и 12-ти клас няколко момчета играехме покер на задните чинове в часовете по история, при това съвсем открито... 45. Беше ли искрен? Да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 1. Твоето име - Христина 2. Твоите години - 24 3. Твоята зодия - Водолей 4. Къде си роден/а ? - Стара Загора 5. Любим актьор: Много са: примерно Леонардо Ди Каприо, Дензъл Уошингтън, Уил Смит, Райън Рейнолдс, Джош Дюамел, Матю Макконъхи и още 100тина 6. Любима актриса: Мерил Стрийп, Джулия Робъртс, Сандра Бълок, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун, Кaртин Хейгъл... 7. Любим филм: Киноман съм. Мога да изброявам до утре, но гледам най-вече някакви драми и лигави романтики и комедии. Последният филм, който ме впечатли, беше Interstellаr 8. Любим стил музика: кънтри 9. Любима група/певец/певица - Кари Ъндърууд примерно 10.Любима песен: зависи от настроението ми 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? - чувствам се single 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? - Семейството и приятелите си 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? - не мразя 14. Пушиш ли ( да или не ) ? - рядко 15. Пиеш ли ( да или не ) ? - повече от чаша вино само по повод с приятели 16. Опиши света с 1 дума - многоспектърен 17. Опиши себе си с 1 дума - Аз 18. Опиши живота си с 1 дума - интересен 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" - деца 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" - скръб 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? - По-скоро не. Петък 13-ти си е ден като ден. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? - Имам татуировка 23. Помниш ли първата си целувка ? - Да, не беше зле 24. Коя е твоята голяма мечта ? - След години като се обърна назад към времето "да не ми е празно". Обичам новите изживявания с интересни хора. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? - Не знам. 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? - Никаква 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? - Отново никаква. Мнението ми за хората не се влия от тяхното за мен. С чувствата е същото. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Почти толкова добре колкото и когато съм в шумната си и голяма компания. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? - От момент със себе си и нищо друго. 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? - Не 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? - Близките ми хора, взаимоотношения и връзката ми с всеки един от тях. 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? - най-скъпото си нещо ^ 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? - Не знам 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? - Грижовна, отговорна и състрадателна съм 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? - Може би голямото ми его и фактът, че винаги се опитвам да търся доброто в другите 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? - имам сигурно, примерно цигарите 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? - И назад, и напред 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? - Не. Всичко се случва с причина. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? - Ще пратя наще на някоя екзотична екскурзия. 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? - Толкова, че да се порадвам на внуците си. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? - Повече от всичко на света. 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? - Кокошката 43. Колко ти е IQ-то? - Нямам никаква идея. 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : "Интересно" е много разтегливо понятие. Примерно снощи след барът вместо на дискотека, отидохме у нас и до 3 часа подскачахме на танцуващо килимче. 45. Беше ли искрен? - Да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1. Твоето име Веси 2. Твоите години 38 3. Твоята зодия Близнаци 4. Къде си роден/а ? Плевен 5. Любим актьор: Anthony Hopkins, Vin Diesel, Nicolas Cage, Eduard Norton, Channing Tatum... 6. Любима актриса: Noomi Rapace, Sharon Stone, Monica Bellucci, Charlize Theron... 7. Любим филм: Hannibal (saga), American History X, Terminator 2, Millenium (saga), Boxing Helena, SAW, Fast & Furious, Speed, American Psycho, Ocean's Eleven, Black Swang... 8. Любим стил музика: Hard rock, Eurodance 9. Любима група/певец/певица The Prodigy, Metallica, System of a down, MJ, Sade, Skunk Anansie, Snap... 10.Любима песен: No Good (start the dance), Du hast, Inforgiven, The power... (+100)... 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Омъжена все още, но се развеждам. 15 год. брак. 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Дъщеря ми, музиката, свободата 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? Ограниченията 14. Пушиш ли ( да или не ) ? He. 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Само бира, не понасям друг алкохол. 16. Опиши света с 1 дума Разнообразен 17. Опиши себе си с 1 дума Непредвидима 18. Опиши живота си с 1 дума Богат (не в материален смисъл) 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" Подарък, който няма да се повтори и трябва да се живее пълноценно. 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" Цикъл от живота, който не знаеш как и кога ще му дойде реда. 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? Не, абсолютно нищо. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Имам, мравка. 23. Помниш ли първата си целувка ? Да, бледо. 24. Коя е твоята голяма мечта ? Да обиколя света щастлива. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Да ме избави от това колкото се може по - скоро! 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Никаква, да казва каквото ще. 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? С усмивка, че не му вярвам. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Спокойна за няколко минути. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? Подкрепа от приятели. 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Да, за съжаление. Не споделям. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Дъщеря ми 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Дъщеря ми, свободата. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Безсилието, неясно бъдеще, страх... 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Твърдоглавие, общителност. 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Нетърпелива и нервна. 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Бира, кино и музика. 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? Назад в 90те, но с този ми акъл. 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? В момента не се сещам за такова. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Круиз с всичките ми приятели на борда, на моя сметка. Guetta включително да ни забавлява 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Достатъчно, че да не преча на никого. Дълбоките старини едва ли биха били пълноценен живот. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Разбира се, повече второто. 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Пологът. 43. Колко ти е IQ-то? Не е измерено. Доволна съм, обаче. 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : Имам милиони такива. Може би на двата концерта на любимците ми, че успях да прегърна Keith Flint. Или всички анекдоти, могато бачках за MTV. Или когато попаднах в чалга кръг на кафе с разни певачки на моята маса и трябваше да симулирам, че знам кои са 45. Беше ли искрен? Защо не? Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 1. Твоето име Георги 2. Твоите години 17 3. Твоята зодия Скорпион 4. Къде си роден/а ? Сливен 5. Любим актьор: - 6. Любима актриса: Анджелина Джоли 7. Любим филм: Дненикът на Бриджит Джоунс 8. Любим стил музика: Поп и поп-фолк 9. Любима група/певец/певица Преслава 10.Любима песен: Не съм ангел 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Не 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Водата. 13. Какво е нещото, което мразиш най-много ? Предателството. 14. Пушиш ли ( да или не ) ? Не 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Не 16. Опиши света с 1 дума Непокорим. 17. Опиши себе си с 1 дума Труден. 18. Опиши живота си с 1 дума Живот. 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" Зеленина. 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" Пустош. 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? Да. Ден, като всеки друг. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Не. 23. Помниш ли първата си целувка ? Да. 24. Коя е твоята голяма мечта ? Да съм известен спортист. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Да ми прави компания. 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Не знам, не ми се е случвало. 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? За реакцията не знам, ама 100% ще изпадна в депресия. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Перфектно. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? Книги и човек, който да ми повдигне духа. 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Да - неуспех. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Хората, които ме обичат и подкрепят. 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Ината си. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Напразни очаквания. 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Не знам. 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Може би, че много трудно прощавам. 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Мисля, че нямам. 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? И в двете посоки. 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? Вярвам, че за всяко нещо си има причина. А хубавите неща понякога се разпадат, за да може още по-хубаво да се наредят. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Ще направя някакъв подарък на родителите си, друга част ще инвестирам. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Работя върху това. 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Кокошката, нали яйцето след това трябва да се мъти... 43. Колко ти е IQ-то? Не знам и не проявявам интерес. 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : Седенето в една стара каравана... 45. Беше ли искрен? Да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 1. Твоето име Динко 2. Твоите години 15(скоро 16) 3. Твоята зодия Телец 4. Къде си роден/а ? Стара Загора 5. Любим актьор: Vin Diesel 6. Любима актриса: Julia Roberts 7. Любим филм: Нямам. 8. Любим стил музика: Рап/Хип-хоп, Поп-фолк, Поп 9. Любима група/певец/певица Преслава / Rihanna 10.Любима песен: Много са, не мога да определя. 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Не искам проблеми. 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Семейството си, приятелите си. 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? По принцип трудно бих намразил нещо, не мога да се сетя сега. 14. Пушиш ли ( да или не ) ? Рядко. 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Само по поводи. 16. Опиши света с 1 дума Труден. 17. Опиши себе си с 1 дума Наивен. 18. Опиши живота си с 1 дума Хубав. 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" Изпитание. 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" Тъга. 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? Бях, вече не. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Не. 23. Помниш ли първата си целувка ? Да. 24. Коя е твоята голяма мечта ? Да работя това, което обичам. Да имам здраво семейство. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Бих искал да ме изненада. 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Зависи кой го казва. 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? Отново зависи кой го казва. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Спокоен. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? Подкрепа. 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Минавало ми е през ума. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Семейството. 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Семейство и приятели. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Нещо трагично. 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Услужлив. 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Както казах по-горе - наивен. 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Нямам. 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? Назад. 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? Не съжалявам за нищо. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Бих помогнал на някой близък. 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Колкото ми е писано. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Уважавам се, но не винаги се обичам... 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Кокошката. 43. Колко ти е IQ-то? Не знам и като че ли не ме интересува. 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : Не знам коя да кажа точно... 45. Беше ли искрен? Да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 1. Твоето име Денислав 2. Твоите години 19 3. Твоята зодия Везни 4. Къде си роден/а ? Габрово 5. Любим актьор: Jensen Ackles 6. Любима актриса: Angelina Jolie 7. Любим филм: Много са 8. Любим стил музика: Чалга, поп и рок 9. Любима група/певец/певица Андреа 10.Любима песен: Най-добрата, Докрай 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Нямам 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Родителите ми 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много? Хора които не са искрени 14. Пушиш ли ( да или не ) ? Да, но ги спирам и след известно време пак почвам. 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Не 16. Опиши света с 1 дума Труден 17. Опиши себе си с 1 дума Наивен 18. Опиши живота си с 1 дума Красив 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" Свобода 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" Страх 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? Измислена простотия, но съм суеверен като цяло. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Не, но много искам татуировка и от 2 години обмислям за ръкав. 23. Помниш ли първата си целувка ? Да 24. Коя е твоята голяма мечта ? Да са здрави всички които обичам и да правя това което обичам. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Да ме мотивира. 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Няма да реагирам. 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? Ще ме натъжи, но ще ми мине. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Депресирам се. Почвам да мисля много за всичко. Не обичам да съм сам. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? От ядене ;д 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Като съм бил малък, заради пубертетски истории. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Семейство, себе си, приятели, кучетата ми... 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Хората които обичам. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Когато не съм разбран. 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Доброта 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Непостоянен съм 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Не 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? Напред 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? Не съжалявам за нищо. Всичко е станало с причина. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Ще си купя кола. 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Доста 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Да 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Яйцето 43. Колко ти е IQ-то? Не знам 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : 45. Беше ли искрен? Да Btw, сега видях отговорите на Динев и имаме сходни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 1. Твоето име: Джинджър :* 2. Твоите години: 17 3. Твоята зодия: Водолей 4. Къде си роден/а ? : Добрич 5. Любим актьор: Jason Statham 6. Любима актриса: Julia Roberts 7. Любим филм: Погрешен завой 8. Любим стил музика: рап и чалга 9. Любима група/певец/певица: Галена 10.Любима песен: Нямам 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ?: Нямам. 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Семейството, приятелите и парите. 13. Какво е нещото, което мразиш най- много ? Ето такива въпроси. 14. Пушиш ли ( да или не ) ? Вече не 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Не 16. Опиши света с 1 дума : Необясним 17. Опиши себе си с 1 дума : невероятен 18. Опиши живота си с 1 дума : забавен 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" : 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" : 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? : Не се вълнувам от тея неща. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Не. 23. Помниш ли първата си целувка ? Да, потрес беше. 24. Коя е твоята голяма мечта ? Какво ще ти се случи ако сутрин отвориш очи и разбереш, че си станал мнооого богат 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Да ми намери хубаво момиче 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Няма да го мразя чак толкова :Д 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? Ще умра :о 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Спя. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Не, аз да не съм Фиклена. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Семейство, приятели 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Същото. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Всичко 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Досаден 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Не. 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? Напред. 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? За някои неща , може би 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Ще ги похарча. 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Поне стотина.. но да си заслужава. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Да. 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Яйцето 43. Колко ти е IQ-то? Колкото толкова - голямо ми е ... IQ-то 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : 45. Беше ли искрен? Не! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 1. Твоето име : Мария 2. Твоите години 20 3. Твоята зодия- Лъв 4. Къде си роден/а ? Разлог 5. Любим актьор: Иън Сомърхолдър 6. Любима актриса: Ева Лонгория 7. Любим филм: Огледала 8. Любим стил музика: Поп-фолк, поп 9. Любима група/певец/певица: Галена, Райна, Преслава, Ивана, Глория, Яница, Камелия, Бритни Спиърс, Лана Дел Рей 10.Любима песен: Хавана Тропикана на Галена 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Не 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Семейството си 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? Лъжата 14. Пушиш ли ( да или не ) ? не 15. Пиеш ли ( да или не ) ?не 16. Опиши света с 1 дума- Разнообразие 17. Опиши себе си с 1 дума- Интересна 18. Опиши живота си с 1 дума- Интересен 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот"- радост 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" - тъга 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? Не, не вярвам в суеверия 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? Не 23. Помниш ли първата си целувка ? Не 24. Коя е твоята голяма мечта ? Засега, да завърша висшето си образование 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Ми да ми купи кученце мопс 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Бих се учудила 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? неспокойна 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? От кола и музика 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Не 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Семейството си 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? Хората които обичам 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Самотата 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Добротата 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Наивността 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Злопаметна съм 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? Напред 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? Не 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Бих си купила къща на Хаваите 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Поне 100 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Да 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Яйцето 43. Колко ти е IQ-то? Не знам 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : 45. Беше ли искрен? Да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1. Твоето име - Крис 2. Твоите години - 27 3. Твоята зодия - Теле 4. Къде си роден/а ? - в България 5. Любим актьор: - Еди Редмейн 6. Любима актриса: - Джулиан Мур 7. Любим филм: Прекалено много са 8. Любим стил музика: Поп, Фолк 9. Любима група/певец/певица: По-силно можеме ли? 10.Любима песен: Забравих я 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? - Уж! 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Много неща, твърде съм влюбчив... 13. Какво е нещото, което мразиш най- много ? Неделите 14. Пушиш ли ( да или не ) ? За малко ги бях почнал ама пак ги спрях! Толкова съм решителен! 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Понапивам се! 16. Опиши света с 1 дума Интересен 17. Опиши себе си с 1 дума младчаровензабавенинтересенинтелигентенлудщастлив 18. Опиши живота си с 1 дума Мога ли да използвам цинизми?! 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" -Бъдеще 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" - Сълзи 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? - Понякога, когато ми изнася.... Денят след петък 12ти 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? - Искам обичка на зрънцето. Ама ми казаха, че много боли, пък аз не търпя такива неприятни усещания! :1000 (20): 23. Помниш ли първата си целувка ? - За съжаления, да! 24. Коя е твоята голяма мечта ? - Нямам най-голяма,всичките са ми еднакво непостижими... 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? - Една мусака, вегетарианска! 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? - Ще кажа, че не е с всичкия си! 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? - Ще кажа -Най-после! Време беше... 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? - Прекрасно. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? - От изходица! 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Не?! Защо да го правя? 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? Спомени... особено едни конкретни и като му дойде времето 100% ще струват цяло състояние! 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? То не зависи от нас.. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? ВсииииичкооооОооООоО! 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Толкова са много 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Май са повече? 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Изчервих се! Достатъчно ли е?! 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? В страни... от всичко! 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? Даммм, за едно-две... три-пет, сто неща... 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Ненадейно?! 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Не знам? Много депресиращ въпрос 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Най-вече! 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Кокошката! Бас ловя! 43. Колко ти е IQ-то? Не се базикам ама беше доста добро! Дамм, такъв съм си... 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : Писна ми да отговарям 45. Беше ли искрен? Чат-пат. :1000 (21): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1. Твоето име - Ружа 2. Твоите години - 27 години 3. Твоята зодия - Скорпион 4. Къде си роден/а ? - в Добрич 5. Любим актьор: Кевин Костнър 6. Любима актриса: Мерил Стрийп 7. Любим филм: Няколко са, но да кажем Смело сърце 8. Любим стил музика: Поп фолк 9. Любима група/певец/певица Емилия/Мария 10.Любима песен: Нямам такава, много са 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Имам си приятел от доста време с няколко прекъсвания. 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Родителите си 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? Предателството 14. Пушиш ли ( да или не ) ? - Да 15. Пиеш ли ( да или не ) ? - Да 16. Опиши света с 1 дума - Красив 17. Опиши себе си с 1 дума - Доброта 18. Опиши живота си с 1 дума - Объркан 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" - Мечти 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" - Тъга 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? - Суеверна съм за някои неща, числото 13 не ме плаши 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? - Не 23. Помниш ли първата си целувка ? - Кой не я помни? 24. Коя е твоята голяма мечта ? - Искам да имам холдинг в няколко държави 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? Не искам нищо от никого 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Разочароваща за него 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? Няма да ми стане приятно, но такъв е животът. Продължаваме напред 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Прекрасно! 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? От финансова инжекция в повечето случаи :1000 (29): 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? Не, никога 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? - Близките ми, семейството 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? - Пак тях 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? Доста често изпадам в депресия и без да има причина, най-вече лошото време ме депресира 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? Коректното отношение към хората 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? Злопаметна съм 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? Пушенето и хубавите мъже :1000 (29): 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? Нито едното, искам да живея сега и тук 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? За много неща съжалявам... 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? Ще си накупя един камион обувки и дрехи 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? Колкото повече, толкова по-добре 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? Разбира се 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? Кокошката 43. Колко ти е IQ-то? Над средното 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : 45. Беше ли искрен? Напълно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 1. Твоето име Стоян 2. Твоите години 30 3. Твоята зодия Риби 4. Къде си роден/а ? Пловдив 5. Любим актьор: Мат Деймън 6. Любима актриса: Джулия Робъртс 7. Любим филм: Август ръш 8. Любим стил музика: Поп 9. Любима група/певец/певица Тина Търнър 10.Любима песен: Pour que tu maimes encore 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? Не 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? Смеха=Музиката 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? Посредствеността 14. Пушиш ли ( да или не ) ? Да 15. Пиеш ли ( да или не ) ? Да 16. Опиши света с 1 дума Импулс 17. Опиши себе си с 1 дума Гаден 18. Опиши живота си с 1 дума Посредствен 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" кръв 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" раждане 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? не го мисля 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? да да 23. Помниш ли първата си целувка ? да 24. Коя е твоята голяма мечта ? да ме слушат всички хора на земята 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? да ме разсмее 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? смут 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? смут 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? на правилното място 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? да върна времето 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? да - не спазване на обещания , които съм давал 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? едни обеци 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? свободата 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? несправянето 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? давам кураж 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? не прощавам зависимост към нормален живот 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? цигари, дрога, хазар,т безразборен секс, хубави хора 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? назад 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? за казани импулсивни невярни думи 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? ще избягам 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? 65 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? не 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? това е шега на Бог 43. Колко ти е IQ-то? 132 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : имам приятел, който е осиновен..един ден, случайно, в един бар видях момче което визуално и жестово приличаше адски много на него, на другия ден се виждаме с този мой приятел и той ми разказва как сънувал, че има брат и много приличал на него /знам че той незнае че е осиновен, а и никога не сме го коментирали/ 45. Беше ли искрен? да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 1. Твоето име: Стефимир 2. Твоите години: след няколко дни - 26 3. Твоята зодия: Водолей 4. Къде си роден/а ?: Пазарджик 5. Любим актьор: Бен Афлек и Дензъл Уошингтън 6. Любима актриса: Мерил Стрийп 7. Любим филм: "Предай нататък", "Лоша прическа", "С дъх на канела", "Перфектно убийство" и много други. 8. Любим стил музика: Всичко качествено. 9. Любима група/певец/певица: Глория. 10.Любима песен: "Coming home", "All of me", "Anytime you need a friend", "Champion", "That's the way it is", "See u again", "Thinking out loud", "Only time"... Много, много. 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? - НЕ 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? - Родителите си. 13. Какво е нещото,което мразиш най- много ? - Твърде силно казано, но най-общо казано - хора без морал. 14. Пушиш ли ( да или не ) ? - Не. 15. Пиеш ли ( да или не ) ? - От време на време, по малко. 16. Опиши света с 1 дума - шарен. 17. Опиши себе си с 1 дума - емоционален. 18. Опиши живота си с 1 дума - щастлив. 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" - необратимост, непредсказуемост, подарък. 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" - необходимо зло и част от кръговрата, а след нея - друг живот, може би и по-хубав. 21. Суеверен ли си,ако да - какво е за теб "петък 13" ? - Бабини деветини. Има разлика между вяра и суеверие. 22. Имаш ли татуировки/пиърсинг? - Не. 23. Помниш ли първата си целувка ? - Не особено. :ддд 24. Коя е твоята голяма мечта ? - Може и да се разбере някой ден. 25. Ако някой сега иска да направи нещо за теб какво би си пожелал/а ? - Поръчвам си отвличане към топлите страни. :ддд 26. Ако някой, когото мразиш ти каже, че те обича,каква ще е реакцията ти ? Нормална. 27. Ако някой, когото обичаш ти каже, че те мрази каква ще е реакцията ти ? The same. 28. Как се чувстваш в комбинацията - тъмнина и тишина (когато си сам) ? Не ме кефи. Само вечер, докато спя. 29. От какво имаш нужда, когато се чувстваш в безизходица ? От един шут хах. 30. Помислял/а ли си да сложиш край на живота си, ако да- причината ? О, Боже... НЕ. 31. Кое е най-скъпото нещо, което имаш? - Семейството. 32. Какво не би си позволил/а да изгубиш никога ? - Пак същото. А, надявам се и разсъдъка си, де хах. 33. Какво може да те накара да изпаднеш в депресия ? - Вече нищо. Да не казвам голяма дума. Правя каквото трябва, пък каквото сабя покаже. 34. Коя е най- хубавата черта на характера ти ? - Емоционалната интелигентност да разбирам всичко и всички на тоя свят. 35. Коя е най- лошата черта на характера ти ? - Бунтувам се от време на време срещу неправдите. Вреди ми. 36. Имаш ли според теб пороци,ако да - кои са ? - Не страдам от зависимости. Ако приемем, че наивността и грешките, произтичащи от нея, са порок, значи съм доста порочен. 37. Ако имаше машина на времето,къде би искал/а да те отведе - назад или напред ? И от двете по малко, но после да си ме върне тук и сега. 38. Съжаляваш ли за нещо,ако да - какво е то ? - Не за момента. 39. Ако забогатееш ненадейно,кое ще е първото нещо,което ще направиш с парите ? - Ще ги дам за благотворителност. Честно. 40. Ако зависеше от теб,колко години би искал да живееш ? - Толкова, колкото ми трябва, за да си науча уроците. 41. Обичаш и уважаваш ли себе си ? - Понякога прекалено се ценя, понякога пък се пренебрегвам ужасно заради другите. 42. Кое е първото - яйцето или кокошката ? - Зависи от гледната точка. 43. Колко ти е IQ-то? - Едва ли това е най-сигурният атестат за каквото и да било. 44. Интересна случка от живота (която ви идва на ума) : Един куп случки от детството, когато правиш каквото искаш и никой не те съди. 45. Беше ли искрен? - Както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.