Jump to content

Online: Кристиана ft. Джорджано - Цяла нощ

Препоръчани коментари

• Отговори 76
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Мноого ми е позната и 100% е взаимствана от някъде мелодията... :1000 (1):

Иначе тва с тоя Джорджано ли е, какъв е ... пълна гавра хахахах

Е Оцко - как няма да ти е позната от някъде...?

Руският е отлична идея, но това единственият позитив, който мога да измъкна от това нещо.

пс: Всякакви вокали, пеене, рапиране, шептене и нито една секуна просто музика. Това ли е новата мода в чалгата?

image.jpg
Сподели в други сайтове

Кристиана е сред харесваните от тийнейджърите, а колаборацията с Джорджано ще я изстреля на върха! Само заради него ще има доста цъкания, отделно и тя си има голям интерес като гледания!
Сподели в други сайтове

Сега oчакваме Галин ft. Стефифешън.

:roll1: :roll1: :roll1:

Няма място за сравнение с Джорджано, той е професионалист и си прави песни с хубав бийт и си измисля много хубави текстове и провокативни клипове! А тази Стефифешън изцвили всички възможни песни по света и у нас.

Сподели в други сайтове

Няма място за сравнение с Джорджано, той е професионалист и си прави песни с хубав бийт и си измисля много хубави текстове и провокативни клипове! А тази Стефифешън изцвили всички възможни песни по света и у нас.

Не си композира сам песните. Краде бийтове от интернет.

Сподели в други сайтове

Не си композира сам песните. Краде бийтове от интернет.

Не ги бях чувал, че са крадени, много ми харесват, особено "Къси гащи" и "Отиваме на купон". :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз съм потресен. Не мога да разбера как е възможно да харесате подобно нещо? Единственото хубаво нещо е руския вокал, но той остава толкова незабелязан и нечут, защото Кристияна се е постарала, както с видеото, така и с онова подобие на изпълнител да го "заглуши" и остави на заден план, за да може простотията и елементарността на българския народ в момента да изпъкне на преден план и да затвърди позицията си.

Без думи!!! В такъв момент ме е срам, че слушам такава музика!!!! Такива като тая пикат на всичко, което някои са градили с години.

Сподели в други сайтове

С този музикален "шедьовър" ли тази Псевдо-певица внася различна посока в своите песни :mf_surrender: Аз съм потресен!!! Не знам как Пайнера е позволил това да излезе в ефир. Как за Бога??
Сподели в други сайтове

Бааахти колко ми е писнало от връзкарките и паричлийките, не знам дали има такава дума, и да е нямало, вече има, които не знаят какво да правят с това, което разполагат, и шансовете, които им се дават!!

Колаборация с Джорджано не е лоша идея, даже е супер хитра и яка идея, ОБАЧЕ ако беше направено нещо интересно, нещо забавно, нещо запомнящо се. А не поредната ТЪПОТИЯ НА ОЦКО, еднаква с предишните му неща, писнала не знам до къде.

Вярно, готин руски вокал, поздравления за идеята, но като се повтори толкова пъти кво става? Да не говорим за тъпия текст в припева, цялата песен е едно повторение.

И тъп клип, в който се мята като разпоретина, влажни погледи, и да, яка е, секси е, ама като се сетя каква е некадърница и как заема място на талантливи хора. Яд ме е като се изгърмяват яки варианти за колаборация и се получават тъпотии, Мария и Елена, Крум и Емануела, сега това. А можеше примерно Коцето да измисли някаква смешка, да се получи нещо забавно и интересно за лятото.

Сподели в други сайтове

Дъното ! Поредния боклук от Оцко . Тая година големи бози от него , до година ще е яко изчерпан .

А това с Джорджано е дъното просто . Кой говореше , че Пайнер били добре . Удариха дъното с мангали , крадене на песни , провалени концерти и фт. с хора видно в недобро умствено състояние ...

Сподели в други сайтове

Двама абсолютни бездарници в потресаваща комбинация. :helpsmilie: Тотал щета е Криса - нито глас, нито харизма, нито разнообразие в репертоара. Добре, че са песните-клонинги на мъжа й, че да има някакъв успех, тя и затова не смее да направи парче от друг композитор. Освен всичко друго, е готова да се изявява до такива карикатури като Джорджано за едната минута слава. Срам за Димитров, че е допуснал това нещо да види бял свят.

Сподели в други сайтове

Джорджано прави песента! Иначе е пълна боза, приличаща на всички досегашни й.

И мен ме радва Джорджано, наистина прави парчето.

Според мен не трябва да нападате момчето, очевидно е, че в последните месеци е адски използван по медии, участия и т.н. Дано поне е изкарал някаква сума от този проект.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...