Andrew Cunanan. Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Тотална боза, демото е класи над това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Тотална боза, демото е класи над това. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Доживях да ми хареса супер мнооого песен на тази госпожичка, дано й стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Абсурт,не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Само циганското вокалче ме зариби, много мелодично е, трябваше да го оставят в песента като рефрен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Прекрасна мелодия, текст и видео! Една от малкото нейни песни, които някога са ми харесвали. За съжаление хората явно и се кефят само на циганиите и не могат да оценят хубавото. Вокалите са много зарибени. "Те по чуждо се увличат, просто свое нямат си, няма кой да ги обича и заспиват все сами." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.