Jump to content

Какво става г-н Продуцент? Всички ли ви обърнаха гръб?

Препоръчани коментари

И пак да питам: - Някой разбра ли защо нямаше чалга-концерт " 25 години Пайнер"?

Защото я няма тази с големите хитове да им направи фурора - факт!!!

Да пуснат Деса със старите песни да видим какво ще направи?! :bn: :roll1: :1000 (29):

Не ми се искаше да ви казвам защо Преслава не пя в Рожен, но реших да не го премълчавам - отказала е участието и същата вечер се е появила пияна в един клуб с Константин, който си е празнувал рождения ден. Сами си правете изводите .. само тя загуби.

Ама няма място там, една качествена авторска народна песен няма! Емилия, Деса, Глория, Нелина, Райна, Янева, Джена и Ивана са пайнерките за подобни мероприятия, другите - абсурд!

Сподели в други сайтове

• Отговори 160
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ай сиктер бе!!!! Преслава била наркоманка, Константин пияница! Имало кебапчета! Тука сте се насъбрали вечно недоволни и комплексирани от живота си! Толкова ли не може просто да слушате музиката и да се радвате..все кой с кой спал.на кой звънял, кой ял кебапчета, кой духал...егати комплексирания народ!!

ПП И Фокси не отразяваме, "колегата ти", защото нито сме вчерашни, нито малоумни...На 50 години да правиш фалшиви фактури, профили..ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ МАЛКО!!!

Сподели в други сайтове

Този пък, естествено, че ще се възмутиш, ако си очаквал любимката ти да пее на голям фестивал и разбереш, че се е сношавала дрогирана и пияна с отрепките на жанра. Събуди се?!? Те точно това са искали, да ПЕЕ, но тя е пяла на коженият микрофон на Костантин.

Сподели в други сайтове

Ай сиктер бе!!!! Преслава била наркоманка, Константин пияница! Имало кебапчета! Тука сте се насъбрали вечно недоволни и комплексирани от живота си! Толкова ли не може просто да слушате музиката и да се радвате..все кой с кой спал.на кой звънял, кой ял кебапчета, кой духал...егати комплексирания народ!!

ПП И Фокси не отразяваме, "колегата ти", защото нито сме вчерашни, нито малоумни...На 50 години да правиш фалшиви фактури, профили..ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ МАЛКО!!!

Те са известни личности и е напълно нормално хората да се интерсуват от личния им живот. По цял свят е така. А и всеки, който е решил да става популярен, трябва да е наясно с това нещо и да е готов да плати цената. Много ясно, че няма да се интерсуват само от музиката ти.

Да не споменаваме и факта, че ти беше този, който разправяше тук кой се продавал, лягал, ставал и т.н. ;)

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Този пък, естествено, че ще се възмутиш, ако си очаквал любимката ти да пее на голям фестивал и разбереш, че се е сношавала дрогирана и пияна с отрепките на жанра. Събуди се?!? Те точно това са искали, да ПЕЕ, но тя е пяла на коженият микрофон на Костантин.

Е заради такива коментари сме на това дередже... :mf_surrender: Да Преслава е наркоманка, по цял ден стои и се дрогира на тротоара.. :mf_surrender:

Те са известни личности и е напълно нормално хората да се интерсуват от личния им живот. По цял свят е така. А и всеки, който е решил да става популярен, трябва да е наясно с това нещо и да е готов да плати цената. Много ясно, че няма да се интерсуват само от музиката ти.

Да не споменаваме и факта, че ти беше този, който разправяше тук кой се продавал, лягал, ставал и т.н. ;)

Мен не ме вълнува личния им живот!! А само това което излиза като продукция от тях и нещата които говорят по интервюта!

Докато бълвате по тия форуми 10 години, какво постигнахте? Знаете ли че тия ку"воляци направиха милиони през това време? А вие?

Сподели в други сайтове

Е заради такива коментари сме на това дередже... :mf_surrender: Да Преслава е наркоманка, по цял ден стои и се дрогира на тротоара.. :mf_surrender:

Мен не ме вълнува личния им живот!! А само това което излиза като продукция от тях и нещата които говорят по интервюта!

Докато бълвате по тия форуми 10 години, какво постигнахте? Знаете ли че тия ку"воляци направиха милиони през това време? А вие?

Ти обаче вярно си много загубен... Какво хокаш хората, че се възмущават на простотиите, които вършат утрепките в жанра. Нормално е... Не те вълнувал личния им живот, пък все плюеш Камелия баш за личния й живот... Курволяците може да направили милиони, но тези от тях, които са певици в истинския смисъл на думата и търсят да удовлетворят интересите и нуждите на своите фенове се вълнуват именно от нашите коментари. Певиците, ако не самите те, то хора от обкръжението и екипа им следят какво се пише из нета.

Ние милиони може и да не сме направили, а ти какво си направил за това време бе, дай ни пример, че да тръгнем в правилната посока... ;)

Сподели в други сайтове

Единствения, който е направил милиони в Пайнер е инженера. Ако някоя от неговите певачки е милионерка, нямаше да се бъхтят да плеят пейбек по участия

И каква е тая истерия, не утива на предполагам млад човек да изпада в такива кризи. Я земи смени хапчетата, ако не има все още лекари специалисти, които да ти помогнат и да ти изпишат такива.

Мога да те уверя че съм напълно доволен от живота си, и съм трогнат от твоята загриженост в тази насока. Тъкмо, щото съм даже прекалено доволен, си чеша езика във чалга форум. Ако имах проблеми за решаване, не че нямам нали, не всичко е чак розово, свободно време за това нямаше да имам.

Сподели в други сайтове

Малко се успокой, г- н Морал. Ти сосно сипваш на Камелия, но сега се прероди в девица и светица. Отново ти обяснявам, дано го разбереш. Преслава е водещо име в поп - фолка. Поп - фолка е в момента масово оплюван, дори през зараждащите го години не беше толкова неодобряван. И когато вместо да се появи на важно за културата и голямо събитие за страната ни, тя се появява в кръчмата пияна Е проблем. Не само за феновете й, за всички други, защото това удря по репутацията на целият жанр. Затова после има родители, които не разрешават да слушат децата им такава музика. Затова има хора, които казват, че е музиката на циганите.

Второто твърдение за милионите не е съвсем вярно и отново ти казвам, ти не знаеш нашето финансово състояние, но то не е предмет на тази тема и форум.

Сподели в други сайтове

Последно и край на спама - ти не можеш да знаеш кой тука какво е постигнал, за да правиш такива заключения.

Форумите са направени с тази цел - да се обсъждат неща или личности, всеки има правото да си изказва мнението, независимо дали е положително или не.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Единствения, който е направил милиони в Пайнер е инженера. Ако някоя от неговите певачки е милионерка, нямаше да се бъхтят да плеят пейбек по участия

И каква е тая истерия, не утива на предполагам млад човек да изпада в такива кризи. Я земи смени хапчетата, ако не има все още лекари специалисти, които да ти помогнат и да ти изпишат такива.

Мога да те уверя че съм напълно доволен от живота си, и съм трогнат от твоята загриженост в тази насока. Тъкмо, щото съм даже прекалено доволен, си чеша езика във чалга форум. Ако имах проблеми за решаване, не че нямам нали, не всичко е чак розово, свободно време за това нямаше да имам.

Глория, Камелия, Ивана и Преслава изобщо не е изключено да са направили. Първите особено с продадените тиражи и големия процент, който вземат от хонорарите си. Другите две вземат по-малък процент, но пък са имали толкова много участия, също нелоши продажби, участвали са и в предавания, така че си е възможно.

Сега кой какво е постигнал важно ли е? Не е нужно да си постигнал нещо велико, за да коментираш някого. Публиката е за това, те работят за нас, за да ни забавляват и е наше право да решаваме кой става и кой не.

А точно съборът в Рожен е пример, че не са му обърнали гръб. Щом специално организаторите са потърсили "Пайнер", за да поканят съответните изпълнители там. Забраната е била за всякаква друга музика, специалното наблягане на "чалга" си е от медиите, търсещи сензация.

Сподели в други сайтове

Виж каква тотално невярна и подценена сметка ще ти направя, пък сам си отговори дали Ивана не е милионерка..

15 години кариера, със средно по 5 участия на месец, хонорар 4000, 50% за нея - 2000лв на участие.

15х12х5х2000=1 800 000лв....махаме 30% данъци и осигуровки = 1 260 000лв.

Разбира се, нито хонорарът ѝ е 4000лв, нито за 15-те години е имала средно по 5 участия (2005-6г. летните месеци имаше по над 30 участия). Освен това тук не слагаме приходи от други дейности, не включваме бакшиши..не включваме частни партита... (Отново по официална информация за Нова година на 2005/6 мисля, Ивана пя на 3 места, включително Кемпински и официално се каза, че ще прибере само за новогодишната нощ 150 000 лв.)

Видинският много добре беше сметнал преди няколко години, че Ивана само на Пайнера му е докарала поне 10 млн...тя на себе си едва ли по-малко.

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Това с Анелия дори на теб ти дойде вповече. :1000 (29): Бой, еванье и сръбска музика за Пайнер! - това е 2015 година за чалгата. Който не е поискал тази година, той не се е изгаврил с Митака. Първо го направи патронът му Бойко Борисов, който даде старт на процеса преди 2 години с пълният игнор по ОП "Конкурентоспособност". И колкото и Митакът да обясняваше с "асковски" акцент при Слави на диванчето, че видиш ли, най-доброто за него е да се откаже от преоборудването по тази програма, щото щял да стане неконкурентоспособен, днес 2 години след това резултатите са налице. Графа, Саня Армутлиева и цялата поп и рап индустрия у нас, заедно с "опосумите" грабят с пълни шепи телевизионно време, риалитита и публика, а Пайнер потъват като подгряващи на сръбски травестит, на стадиона в Несебър и в Разград. :hahaha:

Видя ли сега нахалнико пайнерски как държавната политика, за 2 години може да еве майката, на цяла чалга-индустрия, само да поиска? Видя ли наивно дете, как са те лъгали патроните, на които симпатизираш, понеже ти си прекалено дребен и невеж, за да те пуснат тук като острие, да тролиш? Виждаш ли резултатите в клубовете? Виждаш ли как всички днес искат да са "крисковци" и "филеви", "100-килограмови" и симпатизиращи на Алисия, като тази новата 16-годишна кифла от.... "ела и си вземи, ела и си вземи". Стана ли ти ясно, че Кама не ти е говорела глупости и 10 години ги предупреждава, че хубавото време свършва, а като дойде лошото, всички ще са панирани и няма да могат да посрещнат новите предизвикателства? Е, след Слави и "Армеец арена" има ли живот в чалгата или е като след 3-та световна война? Да та питам отворко и нещо за финал: - Знаеш ли какво ще стане след Слави на ст. "Васил Левски"? :roll1:

п.п. За неграмотните и слабите по математика - Глория, Ивана и Камелия вече са забравили, кога в средата на миналата декада са минали 5 милиона чисто от чалга.

Сподели в други сайтове

Не знам дали изобщо има смисъл да ти отговарям, защото като платено кученце за 10 години не си мръднал изобщо. но все пак за да видят другите...

2005 г. четях във форума на Планета, КООООЛКО зле били Пайнер, че се пеело на плейбек на турнето и как западат, как напълнили фирмата с ненужни нови певици и всичко замирало, още са ми пред очите коментарите, "оо какъв резил, само плейбек, голям срам, чалгата закъсва"..10 години по-късно, говорим колко успешна била 2005.Кучетата си лаят, кервана си върви :whistling: и...

Защо миналата година като имаше супер успешно турне, най-добрия концерт на Планета в НДК от много години и супер много хитове, ти пак пишеше същите небивалици и се опитваше да отклониш темите с това, че Преслава имала записах БИС, записани не знам си какво и хиляди глупости. :whistling: От тогава дори година не е минала, къде е спада???

И знаеш ли май Пайнера се гаври със всички...:Д Защото с минимални вложения и почти никакви промени за 20 години той пак е лидер, а дори не си мърда пръста. Богатите гаджета на топ певиците финансират всичко, а той само прибира в джоба и пак неговата фирма е лидер...Смятай.ако се размърда... :whistling:

Какви Крисковци, какви 100 кила, като няма мижав хит в поп-а тая година, а 100 кила се търка в Планета.. :whistling:

Е, за пореден път те забих с факти..А ти продължавай да пишеш 10 години едно и също, за миналите 10 едно твое желание и прогноза НЕ се сбъднаха и в следващите 10 пак ще е така. С една разлика....Камелия вече е аут от пазара.

ПП Престани да си водиш МОНОЛОЗИ. Отговаряй на това което те питат и коментирай написаното. Пишеш едно и съшо, някакви хаотични текстове, които никой не чете....

Сподели в други сайтове

Такаа, като го писах, че само Митьо е направил милиони, 1)во визирах най-вече сегашните му кокошки - там Галени, Преслави и сие, честно казано. Дет се вика Преса и банково извлечение да ми представи, пак няма да ме убеди че е скатала някъде някоя пара, та камо ли милион, а какво остава за мн число. Понататък, не съм се съмнявал че старото поколени, особено ГИК, са инкасирали милионите, и то отдавна. По скоро се съмнявам да са останали мн от тях, за което може и да не съм прав, разбира се

Сподели в други сайтове

Четете заглавието - то показва всичко каквото се случва в чалгата. Инженерът Митко, който само ми срами професията Е изоставен от всички. Той се оказа употребен и захвърлен като мръсно псе от БСП, НДСВ, ДПС и най-вече от този, пред който коленичеше като основател на ГЕРБ - Хасково - бате ви Бойко. Никой не му ще чалгарките за никакви престижни мероприятия и тв формати. Най-хубавите пари, тези от предизборните концерти вече са химера. А бяха времена, когато не минаваше митинг на водеща партия без чалгарка. Колкото и да се пише изнасилено тук, Камелия му го каза още преди години: - С тази политика - до кофата за боклук! :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Ооо, с нетърпение очаквам да чуя каква ще е заетостта на митьовките покрай кметските избори. Щото подозирам че ако няма заетост, ш се окаже че няма да има пари за концерт декември месец, а награди на Планета ще има в най-добрия случай на прес-рилийз ....

Сподели в други сайтове

Ооо, с нетърпение очаквам да чуя каква ще е заетостта на митьовките покрай кметските избори. Щото подозирам че ако няма заетост, ш се окаже че няма да има пари за концерт декември месец, а награди на Планета ще има в най-добрия случай на прес-рилийз ....

То щото мн пари трябват за концерт на Пайнер :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Абе не знам мн ли са, малко ли са, ма някой ще трябва да се бръкне, и нали се сещаш че това няма да е Митака?

Той в най-скоро време май ще си пуска гаргите по 2-3 на участие, да не умрат от глад, ако съдим по концерта на ЦЕЦА, дето го е пратил не една, не две, ами засега само 3, за да изкарат някви кирливи хонорари там, ш се бръкне за концерт, ахахахаха.

Сподели в други сайтове

Абе не знам мн ли са, малко ли са, ма някой ще трябва да се бръкне, и нали се сещаш че това няма да е Митака?

Той в най-скоро време май ще си пуска гаргите по 2-3 на участие, да не умрат от глад, ако съдим по концерта на ЦЕЦА, дето го е пратил не една, не две, ами засега само 3, за да изкарат някви кирливи хонорари там, ш се бръкне за концерт, ахахахаха.

Че той винаги ги е пращал по няколко. Тия дни Амет и Константин бяха заедно на морето. :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Глория, Камелия, Ивана и Преслава изобщо не е изключено да са направили. Първите особено с продадените тиражи и големия процент, който вземат от хонорарите си. Другите две вземат по-малък процент, но пък са имали толкова много участия, също нелоши продажби, участвали са и в предавания, така че си е възможно.

Сега кой какво е постигнал важно ли е? Не е нужно да си постигнал нещо велико, за да коментираш някого. Публиката е за това, те работят за нас, за да ни забавляват и е наше право да решаваме кой става и кой не.

А точно съборът в Рожен е пример, че не са му обърнали гръб. Щом специално организаторите са потърсили "Пайнер", за да поканят съответните изпълнители там. Забраната е била за всякаква друга музика, специалното наблягане на "чалга" си е от медиите, търсещи сензация.

Фокса бе изчислил, че и Галена е изработила поне 3 милиона.

Сподели в други сайтове

Такаа, като го писах, че само Митьо е направил милиони, 1)во визирах най-вече сегашните му кокошки - там Галени, Преслави и сие, честно казано. Дет се вика Преса и банково извлечение да ми представи, пак няма да ме убеди че е скатала някъде някоя пара, та камо ли милион, а какво остава за мн число. Понататък, не съм се съмнявал че старото поколени, особено ГИК, са инкасирали милионите, и то отдавна. По скоро се съмнявам да са останали мн от тях, за което може и да не съм прав, разбира се

Ами то си личи, кой е със скъпите коли и много апартаменти, вили, къщи и сие, Преслава със сигурност си е прибрала доста парички. Тя е умна женица и пестелива, и много добре прави, че не влага в скъпа продукция, защото вложеното най-малкото не може да се избие, камо ли удвои.

Сподели в други сайтове

Ами то си личи, кой е със скъпите коли и много апартаменти, вили, къщи и сие, Преслава със сигурност си е прибрала доста парички. Тя е умна женица и пестелива, и много добре прави, че не влага в скъпа продукция, защото вложеното най-малкото не може да се избие, камо ли удвои.

Преслава е забила премиера Борисов, дреме й на путката на нея за продукция в момента. Нали бат Бойко й лиже пичока ;)

Сподели в други сайтове

То вече нещата са до голяма степен на ниво изпълнители, ако ставаш, те канят. Глория в интервю каза, че вече е ангажирана за предизборни концерти. Преслава ГЕРБ май още си я тачат.

Сподели в други сайтове

Преслава е забила премиера Борисов, дреме й на путката на нея за продукция в момента. Нали бат Бойко й лиже пичока ;)

Не че нещо, ама Бойко какви ще ги дири при Преслава? Далеч по-хубави, сочни и вече - по-млади са му в кърпа вързани.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...