FikLena Публикувано на Юли 16 Report Share Публикувано на Юли 16 Галена и Преслава се събират специално за шоуто на СЕСА в Несебър Две от най-популярните български звезди в момента Галена и Преслава се събират специално за мега концерта на СЕСА, който ще разтърси Черноморието на 21 август. Родните диви ще изнесат едночасово съвместно шоу преди излизането на най-голямата звезда на Балканите, което ще бъде подготвено само и единствено за стадиона в Несебър. Самата СЕСА лично се е спряла на двете изпълнителки на музикална компания "Пайнер", които в последно време не слизат от върховете на класациите у нас. Това със сигурност ще превърне събитието в Несебър в един от най-запомнящите се концерти тази година. Мега-концертът на примата на балканската музика е на 21 август на Градски стадион "Несебър". Анелия ще се качи на една сцена с Цеца. Звездата на музикална компания "Пайнер" ще излезе със собствен бенд, включващ 12 от най-добрите български музиканти по време на грандиозния концерт на сръбската изпълнителка. Анелия ще зарадва публиката с невероятен микс от собствени песни, превърнали се в тотални хитове през годините на нейното творчество. Събитието ще разтърси родното Черноморие на 21 август, а домакин е град Несебър. "За мен е чест да бъда на една сцена с такива невероятни музиканти. Определено нашата публика заслужава да получи това изключително преживяване. За мен като изпълнител е също много вълнуващо, че ще съм част от това събитие", споделя Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Ще мачкат, ясно е. Преслава ще осигури страхотно пеене на живо, а Галена - невероятно шоу. Дано от Пайнер запишат концерта им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Дано да подберат подходящ репертоар, за да не изпъкнем само с елементарни песнички, а след това ЦЕЦА да разбие с качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Ами аз не съм много ок те да я подгряват. Цура е много голяма, факт, но ние си имаме за нас си (локално) по - големи звезди от нея!!! Тези две курви са едни от тях и не може да клякат така! Не съм съгласен и великите ГИК да я подгряват. Не е добре това изобщо!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Много ме съмнява наистина Цеца да ги е избрала! Предполагам им е погледнала сценичните изяви и знае, че на сцената двете са като беснеещи селянки по време на сбора!!! При положение, че е единствената стилна и класна сръбска певица, не си обеснявам как ще я подгряват с "Аматьорка" или "Стара каравана"?! Срам и позор!!! :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Много ме съмнява наистина Цеца да ги е избрала! Предполагам им е погледнала сценичните изяви и знае, че на сцената двете са като беснеещи селянки по време на сбора!!! При положение, че е единствената стилна и класна сръбска певица, не си обеснявам как ще я подгряват с "Аматьорка" или "Стара каравана"?! Срам и позор!!! :1000 (27): Те милите само тези песни си имат.. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Те милите само тези песни си имат.. :1000 (10): С нетърпение очаквам "Мъж на хоризонта", "Чупката", "На две големи", "Не пред хората", "Жените преди мен", "Като за финал" и другите им бози! Имат песни за дискотеки, но за големи концерти по 2-3 макс! А за Дискографията на Цеца съвсем няма с какво да излязат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 С нетърпение очаквам "Мъж на хоризонта", "Чупката", "На две големи", "Не пред хората", "Жените преди мен", "Като за финал" и другите им бози! Имат песни за дискотеки, но за големи концерти по 2-3 макс! А за Дискографията на Цеца съвсем няма с какво да излязат! Нали се сещаш Цеца с каква цел го прави това и защо се е спряла точно на тях двете. Актуални са, имат почитатели и масово освен за Цеца ще има и хора които ще отидат и заради Галена и Преслава.. Всичко е интереси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 С нетърпение очаквам "Мъж на хоризонта", "Чупката", "На две големи", "Не пред хората", "Жените преди мен", "Като за финал" и другите им бози! Имат песни за дискотеки, но за големи концерти по 2-3 макс! А за Дискографията на Цеца съвсем няма с какво да излязат! Ако "Мъж на хоризонта", "Като за финал" и "Жените преди мен" + "На две големи" и "Не пред хората" са бози, то пък на. Това, че ти нямаш никакъв вкус ни е пределно ясно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Да беше поканила някоя друга вместо Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Според мен е добре да проверят кои техни песни са кавърдисани в чужбина и тези с най-много кавъри да бъдат изпяти. Или просто да заложат на старите, златни хитове като "Лъжа е", "Дяволско желание", "Финални думи", "Утешителна награда", "Предай се на желанието", "Водка с утеха", "Горчиви спомени". П.С. Галена няма много, много златни хитове, затова може да изпее някоя по-новичка. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Нормално, те са най-големите ни певици в момента..Иначе въобще не харесвам Цеца и дори не бих гледал в интернет нейн концерт...ДОлУ сръбското! :1000 (29): Някой хора тая седмица са тотално съсипани след новината за самост. концерт на Деса и сега това с Преслава.. :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Мирише ми на провал този концерт. В Несебър и околните градове мразят чалгата. Я събере 1000 души най-много. Цеца си я харесват и слушат предимно в Северозападна България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Брех, що не е поканила Глория и Камелия Е тва е момента в който старите кучета на форума (и поп-фолка) място не си намират. Егати кефа, това ще бъде най-интересната тема за четене. Адекватно би поканила точно тях, но по принцип 5 пари не давам кой ще я подгрява, аз ще отида като свършат въпросните, че на РД-то на Преса ми дойдоха в предостатъчно за години напред! Нормално, те са най-големите ни певици в момента..Иначе въобще не харесвам Цеца и дори не бих гледал в интернет нейн концерт...ДОлУ сръбското! :1000 (29): Някой хора тая седмица са тотално съсипани след новината за самост. концерт на Деса и сега това с Преслава.. :Д Аз съм най - големия враг на сръбското, но Цеца е еталон за жена, музика, глас, продукция! Подобни изпълнители дори и да не ги харесваш трябва да се уважават заради сериозния принос най вече към музикалната индустрия! Но тук какво разбирате пишлемарите - да толерирате повърхностни комерсиални тоалетни за по 2-3 месеца и после никой вече не се сеща за въпросната продукция! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Да ги издигнем в култ на гърба на Цеца освен? И без това няма да пеят и на 30% добре, колкото нея. Галена, както е зажадняла за турне и чекнежи, сигурно е започнала да събира вече реквизит или ще търкаля видеостените-паравани от миналата година... :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сигурен съм, че в сръбски форум НИКОГА амаа НИКОГАА сърбин няма да напише, че чужда певица е по-добра от тяхна! Това го можем само в Българи!Колко жалка работа... Преслава, Деси Слава, Глория, Емилия толкова по-добри от Цена... Отдавна сръбското в България е забутано в северозапада и все повече ще замира. А на Цена знам точно 3 или 4 песни, като глас изобщо не ми допада,като външност също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сигурен съм, че в сръбски форум НИКОГА амаа НИКОГАА сърбин няма да напише, че чужда певица е по-добра от тяхна! Това го можем само в Българи!Колко жалка работа... Преслава, Деси Слава, Глория, Емилия толкова по-добри от Цена... Отдавна сръбското в България е забутано в северозапада и все повече ще замира. А на Цена знам точно 3 или 4 песни, като глас изобщо не ми допада,като външност също. И защото не знаеш песните на Цеца аз трябва да кажа, че Преслава и Галена са по-добри певици (подчертавам певици) от нея? Я чупка оттука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Те двете нямат песни, подходящи за концерти, така че по-добре да заложат на чужди български и балкански хитове в дует, за да си прикриват взаимно неможенето. Щях да напиша и фолклор, но в този случай не е уместно да се експериментира. Иначе сръбско се слуша много. Не го харесвам. И не е само в Северозапада. Слуша се повече от българското в Кюстендил, Благоевград, Перник, в София традиционно се тачи. Стига сте мрънкали. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сигурен съм, че в сръбски форум НИКОГА амаа НИКОГАА сърбин няма да напише, че чужда певица е по-добра от тяхна! Това го можем само в Българи!Колко жалка работа... Преслава, Деси Слава, Глория, Емилия толкова по-добри от Цена... Отдавна сръбското в България е забутано в северозапада и все повече ще замира. А на Цена знам точно 3 или 4 песни, като глас изобщо не ми допада,като външност също. Това показва единствено липса на вкус. Цеца е класика, Цеца се харесва от хора, които не слушат чалга изобщо. Впрочем научи как се пише заглавието й! Стига си си фантазирал и да изкарваш смешните певачки на Митьо за нещо особено. Да, стават, коя повече, коя по-малко, но ЦЕЦА е не балканска, а световна величина, за разлика от селските пръчки на фалиращия пишман инженер от Димитровград. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Много ме съмнява наистина Цеца да ги е избрала! Човече, не знам дали си бил на последния концерт на Цеца в Арената миналата година, но ако си видял какви мангали я "подгряваха" и как бяха изгонени от сцената със сигурност не би написал, че някой друг е избрал именно Преслава и Галена да подгряват сега.Циганското оркестърче, дето уж пак тя си го беше избрала, беше прокудено от сцената.Репертоара им беше грешно подбран и за малко щяха да ядат бой, защото, въпреки че 20 000 човека ги освиркваха, те не си тръгнаха поне 15-20 минути.Може би Цеца си е научила урока от тогава.Много от нашите певици бяха на концерта тогава - включително и Галена.Дано и те са си научили урока и дано подберат правилния репертоар.Силно се надявам най-накрая да ги чуем на живо с оркестър!!! Само да не се изложат пак с плейбека, че хората няма да ги търпят!Не може преди Цеца да излезеш с изтърканите шоу програми, видеостени и балети - само яко пеене трябва!!! Сигурен съм, че в сръбски форум НИКОГА амаа НИКОГАА сърбин няма да напише, че чужда певица е по-добра от тяхна! Това го можем само в Българи!Колко жалка работа... Че сме чуждопоклонници - такива сме, но и България е на Балканите!Имаме много прилики във всяко отношение, докато с Американците никога не сме имали допирни точки, защото там разликата се измерва в светлинни години!В тоя ред на мисли е по-добре да уважаваме съседните нам народи и техните талантливи изпълнители, от колкото налаганите от Щатите комерсиални образи. Не съм влизал в сръбски форуми, но съм чувал в различни интервюта, техни певци да хвалят нашите най-добри изпълнители, а от това по-голяма чест няма. Тази музика в Сърбия(или по-точно всички бивши Юго републики) съществува много преди в България да се чуят имената на Тони Дачева и Кристал, на Глория и прочее изпълнители, които започнаха на времето.За тях това е народната музика!Всички я знаят и всички я пеят!Разликата межу тях и нас се състои в това, че те не плюят по собствените си певци никога - май трябва да се поучим, а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Подобен парадокс само в България може да се случи - двете певици на годината, звездите на народа, най-вървежните, да са подгряващи изпълнители на Еди си кой... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 .Силно се надявам най-накрая да ги чуем на живо с оркестър!!! Рядко добър виц, пич, успя искрено да ме разсмееш! Но ако ще ходиш, все пак си се надявай, тя, надеждата умира последна За справка - тук някъде имаше тема за изявата на ЦЕЦА по-откриването на някви трубуни на стадиона на някво отборче от Разград, където е пяла, за съжаление, в комплект с разни митьовки, които хич не се били посвенили да си изтананикат плейбека. Тъкмо това поражда съмнение че 1) и тия двете ще направят нещо по-различно - да не говорим че си е направо редно, даже необходимо, в никой случай да не пробват наживо, нежели с оркестър, щото #нимоа т просто, и 2) кой точно е изментил ЦЕЦА че тия двете са подходящи за да подгряват точно нейния концерт. . За питащите колко щял да трещи Фокса като го види т'ва - най-вероятно първо ще умре от смях, щото то си е за смях да се пишеш най-голямата звезда на родна почва, пък да ходиш да пригласяш на друг, даже не сам, ми с най-голямата и врагиня; второ ще ви прасне по тиквите с факта че димитровградските некадърнички кат #нимоат на собствен, ш тряя ходят по чуждите да запълват дупките, оставени от циганските оркестри, и за капак - Деса кат била толкоз вървежна, както я изкарват 2та и "фена" що тя не се е уредила, ми другата фафла и наркоманката са пробутали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Рядко добър виц, пич, успя искрено да ме разсмееш! Но ако ще ходиш, все пак си се надявай, тя, надеждата умира последна За справка - тук някъде имаше тема за изявата на ЦЕЦА по-откриването на някви трубуни на стадиона на някво отборче от Разград, където е пяла, за съжаление, в комплект с разни митьовки, които хич не се били посвенили да си изтананикат плейбека. Тъкмо това поражда съмнение че 1) и тия двете ще направят нещо по-различно - да не говорим че си е направо редно, даже необходимо, в никой случай да не пробват наживо, нежели с оркестър, щото #нимоа т просто, и 2) кой точно е изментил ЦЕЦА че тия двете са подходящи за да подгряват точно нейния концерт. . За питащите колко щял да трещи Фокса като го види т'ва - най-вероятно първо ще умре от смях, щото то си е за смях да се пишеш най-голямата звезда на родна почва, пък да ходиш да пригласяш на друг, даже не сам, ми с най-голямата и врагиня; второ ще ви прасне по тиквите с факта че димитровградските некадърнички кат #нимоат на собствен, ш тряя ходят по чуждите да запълват дупките, оставени от циганските оркестри, и за капак - Деса кат била толкоз вървежна, както я изкарват 2та и "фена" що тя не се е уредила, ми другата фафла и наркоманката са пробутали? :1000 (33): :1000 (33): Напълно вярно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Хаааххахаха, обаче тук сте доста забавнички. Както мразехте сръбско, някой ви го набутвал и ала-бала взе много да ви ПУКА кои ще я подгряват Цеца-та. И сега като се разбра, че са ви любимките, вече почна голяма важност да се придава на сръбското и траверса Цеца. Жалка работа. А това, че двете най-големи в момента на Пайнер ще подгряват една балканска конкурентка си е точно пореден провал за Пайнер. Но пък айде, малко да понамажат и те, че с тая липса на юбилей и турне.... ще ги празнува Пайнера на концерта на Цеца. И има още един голям факт, който никой не го отчита - българските фенове на Цеца мразят и в червата си българските фолкаджийки, че дори и Глория, макар че поне при нея музиката е качествена - причините са ясни, липса на гласови възможности при нашите чалгарки, тъпи песни с посредствени текстове и никаква адекватност а сцената - Цеца излиза с един бенд и една рокля и почва едно двучасово пеене без почивки, звучат Кукувица, Маскарада и Пиле и никой нищо друго не иска. Нож с две остриета им е подгряването там, най-вероятно ще бъдат доволно освиркани. Бургас и Варна чакат с години сигурно една Цеца, понеже София им е кофти като дестинация, а им натрисат чалгарките на Пайнера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Бургас и Варна чакат с години сигурно една Цеца, понеже София им е кофти като дестинация, а им натрисат чалгарките на Пайнера. Аз нарояно си съчетах морската програма с този концерт и сега ще трябва да не ходя... Всъщност един час по - късно по скоро... :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.