lucas Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Да Анелия завърши с Погледни ме в очите и според мен това бе най-добре приетата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ето и "Не знаеш" https://instagram.com/p/6sMsarD9tU/ На мобилен нет толкова, утре ще кача и другите, които имам. Хм ... перфектна визия и перфектно пеене ... ... кой е тази и къде сте скрили истинската Шононо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ето и "Не знаеш" https://instagram.com/p/6sMsarD9tU/ На мобилен нет толкова, утре ще кача и другите, които имам. какъв е тоя корем дето го е отпрала? Да не е бременна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Ето и клипчетата на Цеца: Иди док си млад (с нея откри): http://vbox7.com/play:6ef87acc07 Маскарада: http://vbox7.com/play:a47947c0ac Кукавица: http://vbox7.com/play:d5a2afc981 Лепотан: http://vbox7.com/play:8fc51c2d1d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 какъв е тоя корем дето го е отпрала? Да не е бременна? И на мен това ми направи впечатление. Може просто да е била подута или да е в цикъл ( ), но роклята не й стоеше много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 И какво? 16 хиляди, а? А се насрахте тука да обсъждате имало ли вип, нямало ли и какъв лъжец бил фокса. Пайнера в боклука с неговите 350 в Стара Загора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Поредната окепазена тема... Кому са нужни тези спорове сега? Един ден след концерта смятам, че беше наистина върхът. Цеца е Космос, не може да се отрече. Анелия се представи повече от достойно. Дано някога тя или друга някоя наша изпълнителка може да си позволи да напълни стадион сама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 https://www.facebook.com/svetlanacecaraznat...e=1&theater Браво, Цецо ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Затварям темата, за да я почистя и да дам почивка на някои хора! Целият спам е преместен в чата. 7 дни почивка за лукас, по 3 за Лидерката и youtube. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 В сръбски сайт са написали, че е имало 30 хиляди души. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 В сръбски сайт са написали, че е имало 30 хиляди души. От видяното ми се струва, че са по-малко от Арена Не знам каква перфектна визия коментирате за Анелия след като може спокойно да помислиш, че е бременна.Иначе браво, че се е справила добре. За Цеца е ясно, няма нужда да се коментира каквото и да било.За нея само се мълчи и слушаш/гледаш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Как може да се кефиш безусловно на Цеца и да критикуваш Анелия?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Как може да се кефиш безусловно на Цеца и да критикуваш Анелия?!? От чалгар логика ли чакаш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Че какъв е проблемът да се кефиш безусловно на Цеца - жената винаги излиза с бенд, винаги е на живо, песните са й песни - авторски, смислени, тежки, забавни - има от всичко. Защо трябва да лъжеш себе си, като похвалиш една Анелия, само и само, за да е пред/над Цеца? Къде е вашата логика тогава. И тук не става въпрос за никаква националност. Човек ако си обича страната няма да изразява тази обич единствено чрез предпочитанията му за музика, пък едва ли и някоя като Анелия би се вписала в такава графа. Продъжавате да отправяте някакви супер безсмислени критики в това отношение, без изобщо да знаете каква музика слушат хората. Приемете факта, че преди имахме звезди и музика и Цеца и Меца нямаха никакви концерти в България, а сега нито певиците са ни певици, нито песните им стават, нито пък изпъкват с нещо на концерти - нормално човек да търси качеството - и къде да го намери? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Как може да се кефиш безусловно на Цеца и да критикуваш Анелия?!? Жената идва и прави показно какво е да си всъщност звезда. В България само Слави и Лили могат това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Яд ме е, че нашите дори не се пробват. Изключвам Глория. Убеден съм, че ако не други, то поне Ивана, Деси Слава, Камелия, Азис и Преслава също могат да напълнят сами поне зала 1 на НДК. Разбира се с добра и навременна реклама и с оркестър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Много слаба Анелия, не се хабете... Хората влизаха, редяха се за бира, за тоалетна. Никой не я отразяваше. Това си е истината. На чалга песните след нея повече се радваше публиката. За местата- имаше и ВИП, и фен зона и места на трибуните, според мен обаче повече от 10 хиляди нямаше на стадиона. Цеца- класа! Няма как да сравняваме нашите скумрии с нея, една допирна точка нямат, има милион разлики между професионална певица и преквалифицирана гъдуларка. 😉 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Много слаба Анелия, не се хабете... Хората влизаха, редяха се за бира, за тоалетна. Никой не я отразяваше. Това си е истината. На чалга песните след нея повече се радваше публиката. За местата- имаше и ВИП, и фен зона и места на трибуните, според мен обаче повече от 10 хиляди нямаше на стадиона. Цеца- класа! Няма как да сравняваме нашите скумрии с нея, една допирна точка нямат, има милион разлики между професионална певица и преквалифицирана гъдуларка. 😉 Глупости. Поне при мен (фен зоната вляво на сцената) не беше така. Качил съм и клипчета по-назад, може да видиш. Чак пък никой да не я е отразявал - не е баш така. На песните от диска след нея абсолютно никой не припяваше или танцуваше около мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Ето и пълните ми клипчета: начало Предадох те Виж ме сега Не знаеш Не мога да губя Погледни ме в очите Насладете се на Кралицата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Малее, много зле звучат Дани Милев бенд - имам чувството, че слушам една и съща песен. Тоя човек няма никакви инструменти, Глория дано да си извика някой с бузуки, иначе ако и нейните звучат така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Толкова ли са сходни Анелиевите песни, че звучат като една изсвирени от бенд. Много нестиковани ми звучат, по-добре да беше пяла със синбек! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Галена и Преслава не са ли пяли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Галена и Преслава не са ли пяли? :1000 (29): Nope. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 :1000 (29): Nope. Все пак не вярвам Цеца да ги е поканила и после да ги е орязала... По-скоро Пайнера е осъзнал, че не може най-големите му звезди да подгряват когото и да било. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 ^ Или по-скоро организаторите са осъзнали, че три кокошки са прекалено много, и са орязали двата безсмислени плейбека. Иначе, отново се видя, че Цеца>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> от всички чалгаджийки, взети заедно! Тъпите чалгарчета да вземат да си го набият най-после това в главите А сега напред към Брена! И аз ще съм там Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.