-A. Публикувано на Юли 16 Report Share Публикувано на Юли 16 На горещия стол сяда Atwood. Въпросите си към него може да задавате до 18.07 23:00. Без обиди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Намасте! 1.Румъния или България? 2.Деградира ли форума? 3.Мислиш ли, че повечето потребители са психически стабилни? 4.Любими блюда? 5.Ще правим ли скандали в Аврамов Дом? 6.Липсват ли ти времената от live-то? 7.Подреди следните потребители по любимост: Калин, Муси, Любомира, Йордан, Дида от Тутракан, Десислава и Николай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1. Как избра да учиш тази специалност? 2. Защо предпочете да учиш в Румъния, а не в България? 3. Ако не те влечеше правото, какво би записал? 4. Коя е любимата ти книга и обичаш ли да четеш като цяло? 5. Знам, че си човек, който обича да се развива. Кой аспект от живота си би искал да подобриш най-напред, ако имаш възможност? 6. Какви езици знаеш и какви искаш да научиш? 7. Как разпускаш в свободното си време? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1. Форумът все повече запада, а нашето ниво не зависи от него, съгласни ли сме? 2. Модераторските ни права се изразяват в укротяване на подивели деца в ясла, повтарящи едно и също, съгласни ли сме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Намасте! 1.Румъния или България? 2.Деградира ли форума? 3.Мислиш ли, че повечето потребители са психически стабилни? 4.Любими блюда? 5.Ще правим ли скандали в Аврамов Дом? 6.Липсват ли ти времената от live-то? 7.Подреди следните потребители по любимост: Калин, Муси, Любомира, Йордан, Дида от Тутракан, Десислава и Николай. Мерхаба! 1. Румъния категорично! 2. Много, пълен потрес. 3. Не, обаче остави психическа стабилност, повечето са малоумни! 4. Телешки бифтек! суши, трюфел пиле и други 5. Да, доста при това! 6. Да, беше супер забавно там. 7. Муси, Любомира, Йордан, Десислава, калин, Николай, Дида.... Йордан е супер, но не сме си говорили почти 2 години, докато с Муси и Любомира - да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1. Как избра да учиш тази специалност? 2. Защо предпочете да учиш в Румъния, а не в България? 3. Ако не те влечеше правото, какво би записал? 4. Коя е любимата ти книга и обичаш ли да четеш като цяло? 5. Знам, че си човек, който обича да се развива. Кой аспект от живота си би искал да подобриш най-напред, ако имаш възможност? 6. Какви езици знаеш и какви искаш да научиш? 7. Как разпускаш в свободното си време? 1. Просто не си се представям да уча друго, винаги съм искал точно тази специалност. 2. Защото в Румъния образованието е на много по-високо ниво, особено в моя университет, в България единствено Медицина учете, за друго - отивайте в чужбина! 3. Не съм се замислял, тъй като винаги съм искал да уча Право, вероятно щях да запиша някаква филология, един език винаги е от полза. 4. "Портретът на Дориан Грей", "Гробище за домашни любимци" и "Великият Гетсби" са ми любимите книги, много обичам да чета. 5. Искам да развия успешен бизнес, кариерата е на първо място, после ще дойде семейството, защото не бих си позволил да отгледам дете и да се оженя без да имам добро финансово положение, не желая семейството ми да търпи лишения и ограничения. 6. Знам румънски, френски и английски. Разбирам турски също така. Искам да науча руски и италиански. 7. Събирания с приятели, излизания и разговори, не може без социален живот. Постоянно си измислям нови хобита, сега например смятам да се запиша на стрелба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1. Форумът все повече запада, а нашето ниво не зависи от него, съгласни ли сме? 2. Модераторските ни права се изразяват в укротяване на подивели деца в ясла, повтарящи едно и също, съгласни ли сме? 1. Форумът върви към дъното, а нашето ниво винаги е било високо, може би е време да го напуснем! 2. Да, направо ме е срам да се занимавам с малоумни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1. Какво мислиш за новата песен на Лана Дел Рей? 2. Коя е най-голямата ти мечта? 3. Сънуваш ли често? Разкажи най-интересния си сън. 4. Вярваш ли на врачки? 5. Вярваш ли в магии? 6. Коя книга четеш сега? 7. Какво мислиш за "Грешната" на Яница? 8. Без какво не си представяш живота? 9. Какъв е най-големият ти страх? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 1. Какво мислиш за новата песен на Лана Дел Рей? 2. Коя е най-голямата ти мечта? 3. Сънуваш ли често? Разкажи най-интересния си сън. 4. Вярваш ли на врачки? 5. Вярваш ли в магии? 6. Коя книга четеш сега? 7. Какво мислиш за "Грешната" на Яница? 8. Без какво не си представяш живота? 9. Какъв е най-големият ти страх? 1. Много е скандална, звучи като психотрилър! 2. Да бъда милиардер! 3. Почти всяка вечер сънувам, имам доста интересни сънища, например се сещам за един - сънувах, че съм с баба си в някакъв автобус и сме в някакви планини, имаше снежни бури около нас и влизам в една пещера, супер красива, като че ли всичко беше кристално вътре и там беше погребана някаква девойка, визуализирах образа ѝ - беше изключително красива и духовно чиста, поклоних се на гроба ѝ в кристалната пещера и усетих уникална енергия! Неописумо е. 4. Не, малоумни са. 5. Да, но трябва много упражнения и медитация, преди да успееш да контролираш дадена енергия. 6. Римско право - основна част. :1000 (29): 7. Свежо парче, ще е хит, допада ми. 8. Без амбиция. 9. Страх ме е да не дойде ден, в който ще съм безполезен за околните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари