Jump to content

Online: Яница feat. Анелия - Грешната

Препоръчани коментари

В умиление ли си, че Яни реши да включи Анелия в този хит? :happybday:

Горд съм, че Яница е видяла таланта на Анелия и е решила да й подаде ръка. Мисля, че Анелия е на прав път и скоро ще има хитове, които се доближават до тези на 51VPAH783TL.jpg

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

• Отговори 117
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Горд съм, че Яница е видяла таланта на Анелия и е решила да й подаде ръка. Мисля, че Анелия е на прав път и скоро ще има хитове, които се доближават до тези на 51VPAH783TL.jpg

Коментар на годината! :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Най-слабата песен на Яница от последните й 3-4. Не ми допада засега.

Напусни форума, жалки хейтъре!!!

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Коментар на годината! :roll1: :roll1: :roll1:

ПОДКРЕПЯМ ! :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Засега ми харесва, но не толкова много.Трябваше Анелия да вземе повече участие.Едва се разбира, че пее тя, и докато се усетиш пак Яница почнала. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

КРАЛИЦАТА СМАЗА!

ВСИЧКИ МАЙ НАСТЪПИХА ГРЕШНАТА!!! :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Мачкай, новата кралица на поп-фолка!!!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

На Оцко ли е песента? Доста е разчупена, не съм я спрял. Само да вметна, че предните песни на Яница, които тук много ги превъзнасяхте мен не ме радваха, така че не съм от отбора на Яница. Анелия верно бая се излага напоследък, чак се чудя "Генерал" как стана толкова голям хит. След Роко Бароко логично може би сега възпя и Роналдо. :D

Сподели в други сайтове

На Оцко ли е песента? Доста е разчупена, не съм я спрял. Само да вметна, че предните песни на Яница, които тук много ги превъзнасяхте мен не ме радваха, така че не съм от отбора на Яница. Анелия верно бая се излага напоследък, чак се чудя "Генерал" как стана толкова голям хит. След Роко Бароко логично може би сега възпя и Роналдо. :D

На Пашев е песента, не Оцко.

Сподели в други сайтове

Хахахаха Някаква си Яница изкара по-ударна и зарибена песен от всички лидерки взети заедно. :roll1: :roll1:

Аз се гаврех тука с новата ви кралица, ама песента е супер яка. Айде дано има успех. Чакам мастър и обложка. :P

Клипчето също е много свежо. Доволна съм много.

image.jpg
Сподели в други сайтове

хаххахахахха...къртиш с коментари, евала. Анелия дали осъзнава какви ги върши?

Ана винаги е била жадна за слава. Не съм изненадан, че се отърка в Яница в нейния пик!

Сподели в други сайтове

БОГИНЯТА НА БЪЛГАРИЯ С ПОРЕДЕН ХИТ !!!

Кланяйте се и плачете пред хита.

-А.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Може би след песничката на Алисия, за този месец... това е парчето което ми допадна повече от летните предложения. Текста много ме радва, обаче и "Всичко чуждо" и "Вземай задължително" като песни и клипове ми харесваха много повече. Иначе песента си е готина, де, но предните две са по. Лятото изглежда ще е малко по-слабо за жанра. Да не кажа най-слабо.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Лелееее брутален клип! Яница изглежда убийствено и има невероятно добро поведение пред камера, винаги ли е била такава или чак сега просто го забелязваме? Не знам какво й става, просто е страхотна! Пореден хит, жестока песен, включването на Анелия също е готино.

Аз просто вече съм категорично фен на Яница, наистина. Браво, браво, браво! Голяма награда за нея тази година задължително, заслужава много повече от Андреа и Емилия например, които все още се спрягат за топ имена, а не могат да са като Яница. :Vishenka_05:

ИМПЕРАКРАЛИДУКЕСА!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...