OstapBender Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 В умиление ли си, че Яни реши да включи Анелия в този хит? Горд съм, че Яница е видяла таланта на Анелия и е решила да й подаде ръка. Мисля, че Анелия е на прав път и скоро ще има хитове, които се доближават до тези на Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Гордея се с теб КРАЛИЦЕ. Жалката Анелия се е отъркала в Яница, да си съживи умрялата кариера с 2 реда в новия и хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Най-слабата песен на Яница от последните й 3-4. Не ми допада засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Горд съм, че Яница е видяла таланта на Анелия и е решила да й подаде ръка. Мисля, че Анелия е на прав път и скоро ще има хитове, които се доближават до тези на Коментар на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Най-слабата песен на Яница от последните й 3-4. Не ми допада засега. Напусни форума, жалки хейтъре!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Горд съм, че Яница е видяла таланта на Анелия и е решила да й подаде ръка. Мисля, че Анелия е на прав път и скоро ще има хитове, които се доближават до тези на Коментар на годината! ПОДКРЕПЯМ ! :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Засега ми харесва, но не толкова много.Трябваше Анелия да вземе повече участие.Едва се разбира, че пее тя, и докато се усетиш пак Яница почнала. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 КРАЛИЦАТА СМАЗА! ВСИЧКИ МАЙ НАСТЪПИХА ГРЕШНАТА!!! :3fdb8960598fa63e: Мачкай, новата кралица на поп-фолка!!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 За 6 път я слушам а все едно е първия! Това е хит! Новата мода ще е децата да се казват Роналдо и Леонардо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Давайте графикитеееее не издържам ще запаля къщатаааа. искам подпис с ЯНИЦААА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 На Оцко ли е песента? Доста е разчупена, не съм я спрял. Само да вметна, че предните песни на Яница, които тук много ги превъзнасяхте мен не ме радваха, така че не съм от отбора на Яница. Анелия верно бая се излага напоследък, чак се чудя "Генерал" как стана толкова голям хит. След Роко Бароко логично може би сега възпя и Роналдо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Анелия да не възпява Костенурките Нинджа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 На Оцко ли е песента? Доста е разчупена, не съм я спрял. Само да вметна, че предните песни на Яница, които тук много ги превъзнасяхте мен не ме радваха, така че не съм от отбора на Яница. Анелия верно бая се излага напоследък, чак се чудя "Генерал" как стана толкова голям хит. След Роко Бароко логично може би сега възпя и Роналдо. На Пашев е песента, не Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Хахахаха Някаква си Яница изкара по-ударна и зарибена песен от всички лидерки взети заедно. :roll1: Аз се гаврех тука с новата ви кралица, ама песента е супер яка. Айде дано има успех. Чакам мастър и обложка. Клипчето също е много свежо. Доволна съм много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Анелия да не възпява Костенурките Нинджа? хаххахахахха...къртиш с коментари, евала. Анелия дали осъзнава какви ги върши? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Отново извади хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ееее, много, много добре! 6 точки ее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 хаххахахахха...къртиш с коментари, евала. Анелия дали осъзнава какви ги върши? Ана винаги е била жадна за слава. Не съм изненадан, че се отърка в Яница в нейния пик! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Който не я харесва да не коментира !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 БОГИНЯТА НА БЪЛГАРИЯ С ПОРЕДЕН ХИТ !!! Кланяйте се и плачете пред хита. -А. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Къде е мастъра? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Песента е бълвоч, но клипа е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ако това беше първото от серията, никой нямаше да го забележи. "Нито минута" например е 1000 пъти по-хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Може би след песничката на Алисия, за този месец... това е парчето което ми допадна повече от летните предложения. Текста много ме радва, обаче и "Всичко чуждо" и "Вземай задължително" като песни и клипове ми харесваха много повече. Иначе песента си е готина, де, но предните две са по. Лятото изглежда ще е малко по-слабо за жанра. Да не кажа най-слабо. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Лелееее брутален клип! Яница изглежда убийствено и има невероятно добро поведение пред камера, винаги ли е била такава или чак сега просто го забелязваме? Не знам какво й става, просто е страхотна! Пореден хит, жестока песен, включването на Анелия също е готино. Аз просто вече съм категорично фен на Яница, наистина. Браво, браво, браво! Голяма награда за нея тази година задължително, заслужава много повече от Андреа и Емилия например, които все още се спрягат за топ имена, а не могат да са като Яница. ИМПЕРАКРАЛИДУКЕСА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.