Andrew Cunanan. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Безпрецедентен хит! Яница пръсна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тази тема трябва да се покаже пред ТЕЛК, незабавно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не разбирам по какво толкова се прехласвате. Не е кой знае какво парчето. Доста по-слабо от последните и. Хубава Яница, доста банален клип и стайлинг. Евала, че и потръгнаха нещата на момичето, готина е като човек, но има повече потенциал, който може да разгърне, ако не залага главно на комерси. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Бахти,уникална песен! Много кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Няма омръзване. Един път да сме на едно мнение П.С. Яницо, Яницо закова ги :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Ако ще и 20 години да е била без хит, момичето явно напипа формулата, печеливша в момента и вече поредна песен й се получава, което я нарежда сред актуалните - кое е трудното за разбиране? Броят на албуми, стойностни песни, успехи назад в годините и т.н. нямат значение - имаш харесвани в момента песни, актуален си, просто е. Въпреки че не е като Яница да не е имала успешни песни и преди. Правиш ли разлика между "актуалност" и "голямо име", защото аз май малко да... Нямам нищо против да е актуално име, да е във възход, прогрес и т.н., но да ми я спрягате за голямо име, каквото е Преслава и Галена от по-актуалните ми е малко смешно. То Фики и Галин не са големи имена все още, колкото и успехи да жънат от няколко години, една келява Яница вече е новата голяма звезда с потенциал и не знам си още какво. Няма лошо - симпатизирам на Яница въпреки всичко, но нека бъдем по-реалистични в мечтите и превземките си... То не са разбиванки, заковаванки, заваряванки, размразяванки, пък то... пуканки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тъпа песен като всички тази седмица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Страшна е! Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 За 25 часа - 85 000 гледания. За какво говорим? Говорим за ефекта FEAT. ANELIA Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ненормална музика, скучна Яница и нищо ново откъм тема сравнено с последните й няколко песни.Бих я слушал единствено заради красивия аранжимент. Видеото също е банално, хубави са кадрите от високо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Говорим за ефекта FEAT. ANELIA абсолятни глупости Яница си прави глелания сама, тя вече си е голямо име Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Undercover_ Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Скоро не ми се беше случвало толкова много да въртя една песен. Много ми харесва, ама много. Това за мен е хита на лятото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Скоро не ми се беше случвало толкова много да въртя една песен. Много ми харесва, ама много. Това за мен е хита на лятото. За теб и цяла България! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Оле, Яница ако чете как я величаят в тоя форум, ще се подмокри яко. То направо да я правим Мега звезда на десетилетието,а? Първо - да, безспорен е прогресът в нейната кариера с последните 2,3 песнички. Но то положението при нея беше плачевно след толкова години безрезултатна и почти безсмислена кариера. Стартът й с Пролет,лято,есен,зима даваше силни заявки, но после положението беше тотал-щета, песните й излизаха без абсолютна логика и смисъл, просто - да има. Имаше някакви проекти с румънци, завъртяха се, но бяха далеч от мега хитовете тогава. После Живко беше популярен и изкараха Спешно. Но Яница като самостоятелен творец и изпълнител никога не е имала толкова силен период и евала,че си го дочака или по-скоро - евала,че досега не я изхвърлиха от фирмата. Дори последните й песни преди Егати боклука са отново хаотично направени - гръцки кавър, първа песен от Оцко, всичко излизаше ей така на сляпо. Винаги е залагала на хубави визии, по едно време имаше и бутик, защото очевидно като певица не правеше пукната пара. Не мисля,че провокативната визия е причина за успеха й в момента - винаги е била с подобни стайлинги. Но мелодиите на Оцко се наложиха и най-вече простоватите тематики на текстовете й се харесаха от "новата" вълна попфолк фенове, които освен че стават все по-малко (сравнено с моето поколение), проявяват и много ниски критерии от към текст, музика, вокали - впечатляват ги (очевидно и част от вас) текстове за боклуци, парцали, дърпане на коси, носене (или не) на бельо и пр. Та, Яница, наред с цял отбор треторазядни се оказва печеливша - при новите условия на творене в чалгата, точно защото този вид певици винаги са били без претенции за качество и оставяне на качествена дискография след тях - бидейки цял живот в сянката на големите и гледайки как новобранки ги задминават, сваля много летвата на тези певици от към текст и песен - те стават "кравожадни" за нещо хитово и са готови да изпеят всичко,за да го имат; да снимат каквото и да е- за да предизвикат интерес. Казвам всичко това с голям респект към тези имена - доста нерви трябва, за да издържиш на този игнор на публиката и фирмата към теб и творчеството ти. Радвам се, че сега певици като нея имат успех и са търсени. Аз също имам последните й три песни на телефона си. Специално тази ми е най-музикантска и интересна за слушане, но гледанията тук са точно заради името на Анелия и любопитството на хората да чуят какво са направили двете, което е точно нищо - както всички могат да чуят участието на Анелия е само за примамка на новия критерии в попфолка - гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Надявам се да има номинация за ''Песен на годината''! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Надявам се да има номинация за ''Песен на годината''! За Дискотечен или Хит на лятото ще има, но за Песен - никакъв шанс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Един от хитовете на лято 2015! Мачкай, Яни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.