BASHFilter Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Класическо фолк парче от преди десет години все едно - адски кефи...Страхотна Емилия, Стораро и той държи ниво - само елекът му е възтесен накрая, но се преживява... Мда, определено най-силното парче от трите излезли днес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не очаквах нищо от тази песен, но определено е много готина. Смислена, нахъсваща и супер зарибяваща. Силното видео пък е огромен плюс. Чакам продължението, много ми е интересно какво ще измислят. п.с. Новоизмътените фенчета на Янка да спрат да мърсят темата - ок, разбрахме че не ви харесва, 100 пъти ли трябва да го напишете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Песента ме кефи. Не е нищо нечувано, но Ема щом пее всичко ми харесва хаха Повече ми харесва от "Повече не питай". Припевът е много здрав. Емаааа Певица на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Силно, много силно! Страхотно изпълнение, добър клип, разчупена мелодия. Хем класически поп-фолк, хем звучи модерно. Според мен е класи над дуетите на Стораро от последната година - с Преслава, Алисия и Софка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Емилия вади уникални визии - много е красива. Песента ми е адски позната. Особено в куплетите направо ми идва да запея друга песен, но не мога да се сетя коя точно. :1000 (29): Като цяло хубава песен. Стораро толкова ли е закъсал, че се бута първо при Преслава, после при Алисия, а сега при Емица? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Има сходства с "Повече не питай", но определено ми допада песничката. Ще се слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много яка песен от първото слушане ме грабна и клипът много ми харесва,стилен,изчистен!!!!!!!!!!!!!!!Браво и на двамата,постарали са се . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Честно казано съм разочарован. Много е глупаво така да си проиграват козовете с тези дуети... И Преслава с Тони, и Емилия, и Алисия. Преди години такъв дует би предизвикал чутовен интерес, а ако песента е качествена, музикантска, трогваща, да си покажат гласовете, би се слушала с години. Но не, те пускат някакви незабележими комерси и вече никой дори не се изненадва на тези дуети. Конкретно тук, клипът е много хубав, това със сигурност е най-добрият на Тони Но песента въобще я няма. Прилича на други, Емилия си стиска гласа и въобще не си личи какъв талант е (а на Тони много му е легнала и се е разгърнал), нищо не разбрах от текста от първите няколко слушания, нищо не запомних. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много типична песен за Стораро, почти не се различава от дуетите му в последната година. Нямах желание да я изслушам докрай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Типично попфолк парче, наистина има сходства с "Повече не питай", но това не ме бърка мен, защото това ми беше най-слушаната песен от тези, излезли миналата година, та, харесва ми, ударно е, текстът е добре, клипът е доста готин, надявам се да стане известна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Уникална е, настръхнах от кеф. Брутално добрия текст, изпяване. Не съм вярвал, че толкова ще ми хареса. Най-силния й проект след "Да бях от гадните" и най-доброто й видео в последните години! Смачка ги с втора песен това лято! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Пълна простотия, снощи я пуснаха в дискотеката и народа заспа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Пълна простотия, снощи я пуснаха в дискотеката и народа заспа. :mf_surrender: Песента излезе преди 15 часа... Нали се сещаш. Бас ловя, че това ще гърми здраво, има супер рейтинг и коментарите са положителни навсякъде. Галин и Ема разбиха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много тъпа песен, Емилия само простотии пуска след хита "Да бях от гадните". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много повече й трябва на Емилия, за да стане Певица на годината Песента е приятна, но дотам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Страхотна песен, харесва ми. Емилия е много красива в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Над 100k от канала на Планета и Фен, евалаааа! Днес я пуснах в офиса и в края на смяната ми ме накараха да я пусна още 10 пъти, много зарибяващо. Пак ме накара да изтръпвам, докато си я слушам. Особено на слушалки е нещо страшнооо... Мамка му, как ще дочакам август за второто море да се размажа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Много тъпа песен. Тони има къде, къде по-добри дуети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Над 100k от канала на Планета и Фен, евалаааа! Днес я пуснах в офиса и в края на смяната ми ме накараха да я пусна още 10 пъти, много зарибяващо. Пак ме накара да изтръпвам, докато си я слушам. Особено на слушалки е нещо страшнооо... Мамка му, как ще дочакам август за второто море да се размажа... Ти сериозно ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Ти сериозно ли? Пич, объркал си човека. Тея въпросчета в училище... btw Емилия с всеки изминал видеоклип е по-красива и по-красива. Най-хубавата певица е в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Много добра песен ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Над 100k от канала на Планета и Фен, евалаааа! Днес я пуснах в офиса и в края на смяната ми ме накараха да я пусна още 10 пъти, много зарибяващо. Пак ме накара да изтръпвам, докато си я слушам. Особено на слушалки е нещо страшнооо... Мамка му, как ще дочакам август за второто море да се размажа... И тези гледания са от второто качено клипче, защото първото го изтриха. Като добавим и факта, че нейната песен още не са я качили да се рекламира на начална в канала на Планета, не ми се мисли от сега колко още ще трупа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 И тези гледания са от второто качено клипче, защото първото го изтриха. Като добавим и факта, че нейната песен още не са я качили да се рекламира на начална в канала на Планета, не ми се мисли от сега колко още ще трупа. "ХитЯ" на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Като разбрах че е на Пашев очаквах боза. Много яка песен! Постарал се е повече от дъета с Преслава! Ще е голям хит. Емилия е уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.