panamera Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Пич, объркал си човека. Тея въпросчета в училище... btw Емилия с всеки изминал видеоклип е по-красива и по-красива. Най-хубавата певица е в момента. То твоята реакция за тази боза е точно като в училище все едно си я пуснал на Димитричка и Мустафа от пети клас и сте се изкефили здраво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не е зле парчето, но за изпълнител като Емилия ми идва леко банално, както и "Ето ме". След "Да бях от гадните", лично за мен, и тя се плъзна по комерса, който никак не и отива (изключвам "Втори дубъл" и фолклорния албум, които са страхотни). А със Стораро не знам какво се случва. Една самостоятелна песен не се сещам да му е станала тотален хит, а преди години какви неща пускаше. А и опитите му да се върти и по Планета са очевидни. Не че има нещо лошо, но поне да е с добри, музикантски парчета, а не комерси като последните му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не е зле парчето, но за изпълнител като Емилия ми идва леко банално, както и "Ето ме". След "Да бях от гадните", лично за мен, и тя се плъзна по комерса, който никак не и отива (изключвам "Втори дубъл" и фолклорния албум, които са страхотни). А със Стораро не знам какво се случва. Една самостоятелна песен не се сещам да му е станала тотален хит, а преди години какви неща пускаше. А и опитите му да се върти и по Планета са очевидни. Не че има нещо лошо, но поне да е с добри, музикантски парчета, а не комерси като последните му. Винаги е правил комерси, просто Оцко-вълната замени гръцките кавъри и те вече не вървят, слушат и търсят у нас, но иначе да - те бяха по-музикантски парчета. Липсва ми времето, когато се избиваха и надцакваха коя-кой гръцки кавър да купи и направи. Естествено Касъмов имаше силна ръка и Тони взимаше всичко наред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 И тези гледания са от второто качено клипче, защото първото го изтриха. Като добавим и факта, че нейната песен още не са я качили да се рекламира на начална в канала на Планета, не ми се мисли от сега колко още ще трупа. Прецакаха я тази песен лекичко! Първо и изтриха клипът с най - сериозните първоначални гледания два часа след качването, а после и в канала на Фен лъсна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Много повече й трябва на Емилия, за да стане Певица на годината Песента е приятна, но дотам! Какво повече й трябва - да се тръшка по диваните, да прави фючъринги, да се друса като Преса, да се прави на метреса?! Сподели на нас и й подскажи на нея... Емилия е единствената поп-фолк певица с неопетнена музикална кариера. И този проект го доказва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Прецакаха я тази песен лекичко! Първо и изтриха клипът с най - сериозните първоначални гледания два часа след качването, а после и в канала на Фен лъсна... Изтриха клипа точно 20 минути след качването и със 100 харесвания, това са най-много, ама най-много 7000 гледания. Другото е фантазии и много ви се иска, ама няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Изтриха клипа точно 20 минути след качването и със 100 харесвания, това са най-много, ама най-много 7000 гледания. Другото е фантазии и много ви се иска, ама няма. Какви фантазии, фантастики или фентъзита те гонят пак тебе?! В 7 излезе клипът, погледнах го на телефона, че вечерях в ЮЖния парк и като се прибрах към 8 и нещо още не беше изтрит, че го гледах на лаптопа. После изчезна към 9 и се появи новия час по - късно! Песента си върви повече от добре, има и в Планета, и в Фен клип и над 200к за два дни!!! Какво повече може да желае типична попфолк песен с нормален клип? Нито разчитат на просташки текст, нито на курвенски скандален клип! Стегни се малко!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Какви фантазии, фантастики или фентъзита те гонят пак тебе?! В 7 излезе клипът, погледнах го на телефона, че вечерях в ЮЖния парк и като се прибрах към 8 и нещо още не беше изтрит, че го гледах на лаптопа. После изчезна към 9 и се появи новия час по - късно! Песента си върви повече от добре, има и в Планета, и в Фен клип и над 200к за два дни!!! Какво повече може да желае типична попфолк песен с нормален клип? Нито разчитат на просташки текст, нито на курвенски скандален клип! Стегни се малко!!! Песента излиза точно в 19:00, коментарът на фенката е в 19:21. Не съм казал нищо за сегашните гледания, ама да ми казвате как преди да я изтрият имала 80,00000000000 гледания е смешно и тъпо. Щом сте толкова "обективни" когато става въпрос за такива неща, ясно е колко ви е обективността и когато говорите за хитовете в дискотеките, казвате си само каквото ви изнася Как може да я изтрият?! За 20 минути беше събрала над 100 лайка, това си бяха 20 000 гледания със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Песента излиза точно в 19:00, коментарът на фенката е в 19:21. Не съм казал нищо за сегашните гледания, ама да ми казвате как преди да я изтрият имала 80,00000000000 гледания е смешно и тъпо. Щом сте толкова "обективни" когато става въпрос за такива неща, ясно е колко ви е обективността и когато говорите за хитовете в дискотеките, казвате си само каквото ви изнася Къде съм казал подобно нещо, може би около 15-20к да е събрала! При мен ти казвам как стоят нещата, не ме интересуват останалите грам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 А интересно как и защо песента има двойно повече гледания и от Галин, и от Яница във vbox7. Не би ли следвало навсякъде съотношението да е едно и също, макар и с доста по-малко количество гледания? ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Когато разбрах за този дует мислих, че ще излезе чутовен бливоч.Сега далеч не съм на това мнение.Страшно ударно парче, дори Стораро не пее толкова противно както попринцип.Емилия е ясна - бетон.Видеото също е хубаво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Започна много да ми харесва. Ударна е, радва ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Бозица Хитове няма това лято като цяло Фики и Галена и Деска дуета стават единствено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 определено започна да ми харесва много, яка песен ще разбие всички дискотеки ,браво ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Много продукция се пусна и това не знам дали е добре, защото се глезят много феновете,но за сезона е нормално.. Клипът много ме кефи, почнаха да се правят само добри клипове в Пайнер, от песента има какво да се желае. А желанието на ФЕН да се набутат в Планета, става вече жалко.. Емилия също е много красива.. Пълна смехория, отново! :1000 (10): Емилия се натисна на Тони Стораро с тоя дует, а той за обратното мечтае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пълна смехория, отново! :1000 (10): Емилия се натисна на Тони Стораро с тоя дует, а той за обратното мечтае. Смехорията отдавна си ти! Стораро звъни на Емилия с "имам страшно парче, дай да го изпеем заедно", а иначе тя се натискала.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Страхотна песен, страхотен текст! Много ме зариби. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Над 300k за 4 дни от двата канала, много добре се движи. Наистина най-уникалната песен за мен тази година заедно с на Галена проектите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Няма такъв глас.. обожавам Емилия.Каквото и да изпее го обичам! Действа ми уникално... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Супер яка песен и клип,грабна ме веднага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Започна много да ми харесва. Ударна е, радва ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 А интересно как и защо песента има двойно повече гледания и от Галин, и от Яница във vbox7. Не би ли следвало навсякъде съотношението да е едно и също, макар и с доста по-малко количество гледания? ) В Тубата са го качили и в канала на Планета, и в този на Фен та така малко се разпределят гледанията измежду двете! Иначе като цяло това не е особено голям фактор, там са доста субективни нещата! Веднага ти давам пример с "Генерал", която е доста по - голям и сериозен хит от "Роклята ти пада", но е с по - малко гледания. Бозица Хитове няма това лято като цяло Фики и Галена и Деска дуета стават единствено Това завистта до какви самозаблуди води, вярват ли си въобще някои хора и няма ли кой да ги изведе малко от вкъщи да в видят реалния свят какво се случва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 В Тубата са го качили и в канала на Планета, и в този на Фен та така малко се разпределят гледанията измежду двете! Иначе като цяло това не е особено голям фактор, там са доста субективни нещата! Веднага ти давам пример с "Генерал", която е доста по - голям и сериозен хит от "Роклята ти пада", но е с по - малко гледания. Това завистта до какви самозаблуди води, вярват ли си въобще някои хора и няма ли кой да ги изведе малко от вкъщи да в видят реалния свят какво се случва! При Галин факторът е аудиторията до 18, при която поне според мен "Роклята ти пада" е по-голям хит, при по-големите вече на Анелия е ако не друго, поне по-издръжлив хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Това завистта до какви самозаблуди води, вярват ли си въобще някои хора и няма ли кой да ги изведе малко от вкъщи да в видят реалния свят какво се случва! +1 Това лято конкуренцията е огромна, а "Питбул-а" е най-хитовия дует в момента и всеки, който води нормален живот извън този форум го вижда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.